FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Koliko je lijepa ova pobjeda, vec danima gdje god odem samo se o tome prica. Nevjerovatni smo!
VTŽ!
VTŽ!
-
- Kontakt:
I ovi vlogovi što se izbacuju, sve pohvale.
Kakva emocija na kraju, suza u oku života mi, sretna lica, zbog Adžema mi je najviše drago. 🩵
Kakva emocija na kraju, suza u oku života mi, sretna lica, zbog Adžema mi je najviše drago. 🩵
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
- svrakino1921
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑18 sep 2025, 19:44Veliki projekat
Radovi na izgradnji južne tribine Grbavice napreduju: "Korak po korak ka velikom cilju"
Meni nekako žao starog Juga...
Samo se nadam da će betonirati kakvu platformu na jugoistoku, pa da se lokomotiva, simbol, vrati na stadion.
![]()
Meni nekako žao starog Juga...svrakino1921 je napisao/la: ↑18 sep 2025, 19:44Veliki projekat
Radovi na izgradnji južne tribine Grbavice napreduju: "Korak po korak ka velikom cilju"
Samo se nadam da će betonirati kakvu platformu na jugoistoku, pa da se lokomotiva, simbol, vrati na stadion.
![]()

[/quote]
- kolezeljovac
- Kontakt:
Kad je planirano da se završe radovi južne tribine?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
6mj od pocetka radova koji su poceli 18.7.2025 ja mislim. S tim da je najavljeno kasnjenje zbog cekanja prepravke projekta koje je bilo cca mjesec dana. Po planu bi to trebalo znaciti da u martu mozemo ocekivati uslovnu tribinu, ali zna se kako to ide kod nas.
Kako god sad idu valjda intenzivniji radovi i nadam se da ce brze napredovati.
Vlog i video manijaka navijanje - BOLEST! Odavno ovakvo zajednistvo nije bilo.
Fk Željezničar.
vec je jednom zeljo izgradio tribinu za 3 mjeseca, pa tako da do marta nije nerealno.Orvel je napisao/la: ↑18 sep 2025, 20:216mj od pocetka radova koji su poceli 18.7.2025 ja mislim. S tim da je najavljeno kasnjenje zbog cekanja prepravke projekta koje je bilo cca mjesec dana. Po planu bi to trebalo znaciti da u martu mozemo ocekivati uslovnu tribinu, ali zna se kako to ide kod nas.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Trazim evo vec 2 dana po internetu link utakmice da ponovo rahat odgledam, ali nema ili ne znam naci. Ako ko ima link nek postavi, hvala mu unaprijed.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Ne mozes porediti gradnju istoka koji je gradjen na ravnom terenu i juga koji se gradi na klizištu. Ali baš nikako. Plus ova saga sa reflektorima i kablovima.Konzerva je napisao/la: ↑18 sep 2025, 20:30vec je jednom zeljo izgradio tribinu za 3 mjeseca, pa tako da do marta nije nerealno.Orvel je napisao/la: ↑18 sep 2025, 20:216mj od pocetka radova koji su poceli 18.7.2025 ja mislim. S tim da je najavljeno kasnjenje zbog cekanja prepravke projekta koje je bilo cca mjesec dana. Po planu bi to trebalo znaciti da u martu mozemo ocekivati uslovnu tribinu, ali zna se kako to ide kod nas.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Lokomotivu treba staviti ispred sjevera negdje na ulazu u stadion da je svi vide kad prolaze glavnom cestom1921TM87 je napisao/la: ↑18 sep 2025, 19:48Meni nekako žao starog Juga...svrakino1921 je napisao/la: ↑18 sep 2025, 19:44Veliki projekat
![]()
![]()
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Jel se nekad prije desilo da neki tim iz RS-a ocisti kartone na nekom izmisljenom kupu ?
Jel nasi novinari mogu izvrsiti ikakav pritisak i traziti obrazlozenje od saveza po pitanju ove situacije.
Jel nasi novinari mogu izvrsiti ikakav pritisak i traziti obrazlozenje od saveza po pitanju ove situacije.
-
- Kontakt:
Zna li se kad se tacno igra derbi i u koliko sati? Znam da je Nedo spominjao na lajvu poslije borca, al sam zaboravio od adrenalina, tako da pretpostavljam da se zna.
- Riquelme1921
- Kontakt:
subota 18:30Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑18 sep 2025, 23:23Zna li se kad se tacno igra derbi i u koliko sati? Znam da je Nedo spominjao na lajvu poslije borca, al sam zaboravio od adrenalina, tako da pretpostavljam da se zna.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
Bolesno dobre vlogove izbaci mirza, da se najezis, a Karamarko me kupuje izjavama
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
- Kontakt:
On je zasluzio kapitensku traku. Momak je rođeni lider, ima tu neku energiju, a koliko vidim po vlogovima, jedan je od najgotivnijih likova u svlačionici.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑18 sep 2025, 23:55Bolesno dobre vlogove izbaci mirza, da se najezis, a Karamarko me kupuje izjavama
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- kolezeljovac
- Kontakt:
Polahko s tim. Mufta, Madzid, pa onda možda on da dođe u obzir. Da poprima plavi dnk, poprima, ali nakon Sinise Stevanovica sam oprezan kad su igrači sa strane u pitanju...19vendetta87 je napisao/la: ↑19 sep 2025, 00:01On je zasluzio kapitensku traku. Momak je rođeni lider, ima tu neku energiju, a koliko vidim po vlogovima, jedan je od najgotivnijih likova u svlačionici.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑18 sep 2025, 23:55Bolesno dobre vlogove izbaci mirza, da se najezis, a Karamarko me kupuje izjavama
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Hvala brateRiquelme1921 je napisao/la: ↑18 sep 2025, 23:46subota 18:30Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑18 sep 2025, 23:23Zna li se kad se tacno igra derbi i u koliko sati? Znam da je Nedo spominjao na lajvu poslije borca, al sam zaboravio od adrenalina, tako da pretpostavljam da se zna.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 23 gosta.