Promašili ste kat kolega.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Kakve su ovo zabrane gostujucim navijacima, gdje su balije u savezu, zasto sute.
Ne sute, ponekad i klimnu glavom.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Adzem vs Husref

Otom potom kad dodje na red
Sad nam je siroki najbitnija utakmica i nema potrebe da razmisljamo o derbiju
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- svrakino1921
- Kontakt:
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Manijakdokraja9, dana/u 19 sep 2025, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Balije se prodaju za milju sine, to se zna
stavili merdevine jedne na tribini, lafo radovi?
Majkq im kroz majq usta shku
fuj, obrisi poruku ne brukaj seManijakdokraja9 je napisao/la: ↑19 sep 2025, 15:40Evo ide opet guzovace ulaz na hadison ne bil se skupilo vise od 2 milje ljudi
Za bordobijele boje
-
Hansestadt
- Kontakt:
Jedno je sigurno iz svega ovoga ce opet Musemic fino profitirati, ali zasluzio je covjek, nije mi nikad bio mrzak iako je pitar 
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Banić,Ristovski,Paskalev,Kupresak,Elezi,Krdzalic,Julardzija,Mlinaric,Butic sve su to igraci Mamica i jos po neki iz juniora.Braca Mamic su u FK Sarajevu nesluzbeno vec duzi period tako da ovaj ulazak Zorana u klub ne cudi.
Imaju oni svojih igraca i u Zelji,Sirokom,Velezu,Posusju i Zrinjskom samo imam osjecaj da rade vece stvari za Zrinjski i da njima dovode vece profesionalce.
Imaju oni svojih igraca i u Zelji,Sirokom,Velezu,Posusju i Zrinjskom samo imam osjecaj da rade vece stvari za Zrinjski i da njima dovode vece profesionalce.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
- kolezeljovac
- Kontakt:
Šta očekivati na Koševu? Velež koji igra toplo-hladno, a realno imaju baš dobru ekipu, Sarajevo s druge strane sa mnogo jakim rosterom, ali s trenerom koji nije dorastao ekipi(moje mišljenje). Ne znam, ali ipak mislim da će Sarajevo slaviti jer su za nijansu bolja ekipa, a mislim bez obzira na sve da će fina brojka biti na stadionu i očekujem pritisak čuvenog Istoka.
Lično navijam da FKS pobjedi jer od najomraženijeg prijatelja ili ti ga najdražeg neprijatelja njihovi protivnici, odnosno Veležovci su nakon zadnje tekme protiv nas u Vrapčićima postali klub koji najviše mrzim u BiH.
I posebno Istok da obrati pažnju sa sočnim riječima Edi Vehaboviću.
Lično navijam da FKS pobjedi jer od najomraženijeg prijatelja ili ti ga najdražeg neprijatelja njihovi protivnici, odnosno Veležovci su nakon zadnje tekme protiv nas u Vrapčićima postali klub koji najviše mrzim u BiH.
I posebno Istok da obrati pažnju sa sočnim riječima Edi Vehaboviću.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Zar netko moze mrziti mostarski Velež?kolezeljovac je napisao/la: ↑19 sep 2025, 16:45Šta očekivati na Koševu? Velež koji igra toplo-hladno, a realno imaju baš dobru ekipu, Sarajevo s druge strane sa mnogo jakim rosterom, ali s trenerom koji nije dorastao ekipi(moje mišljenje). Ne znam, ali ipak mislim da će Sarajevo slaviti jer su za nijansu bolja ekipa, a mislim bez obzira na sve da će fina brojka biti na stadionu i očekujem pritisak čuvenog Istoka.
I posebno Istok da obrati pažnju sa sočnim riječima Edi Vehaboviću.![]()
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Izvinjavam se, tek sad vidim sto je besplatan ulaz. Ne bih nikad inace napisao, rahmetli Adnu sam licno poznavao preko 10 godina.
Zadnja izmjena: Manijakdokraja9, dana/u 19 sep 2025, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Zaboljesutra je napisao/la: ↑19 sep 2025, 16:47Zar netko moze mrziti mostarski Velež?kolezeljovac je napisao/la: ↑19 sep 2025, 16:45Šta očekivati na Koševu? Velež koji igra toplo-hladno, a realno imaju baš dobru ekipu, Sarajevo s druge strane sa mnogo jakim rosterom, ali s trenerom koji nije dorastao ekipi(moje mišljenje). Ne znam, ali ipak mislim da će Sarajevo slaviti jer su za nijansu bolja ekipa, a mislim bez obzira na sve da će fina brojka biti na stadionu i očekujem pritisak čuvenog Istoka.
I posebno Istok da obrati pažnju sa sočnim riječima Edi Vehaboviću.![]()
Pored one lakrdije i njihovog ponasanja, da Bog da ispali opet i ne vratili se bar 10god
Yebo im Halilhodzic porijeklo
Prava si.sa ko i klub im raspali
I laik moze vidjet da se Zrinjskom štimaju i ozbiljniji igraci, pored svega drugog. To je dogovoreno i prije neg' su Mamici postali krimosi i oficijelno.Zaboljesutra je napisao/la: ↑19 sep 2025, 16:40Imaju oni svojih igraca i u Zelji,Sirokom,Velezu,Posusju i Zrinjskom samo imam osjecaj da rade vece stvari za Zrinjski i da njima dovode vece profesionalce.
Ovaj grad i ovaj klub su poginuli u ratu.Ubijeni su onog dana kad je na opstini Novi Grad osvanulo upozorenje napisano markerom na listu iz sveske: "Ovdje se pozdravlja sa selam alejkum." by HBP
Izgleda da se moras napregnuti puno vise od samo množine i jednine. Precijenio sam te.
Zaboravio sam koje pisao prije par mjeseci o europolu , interpolu , CIA . Ali eto dolazi kriminalac kojeg zeli da depurtuju hrvati nazad u hrvatsku da bude dio FK Sarajeva.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
U koliko je gay parada sutra?