Oboica Brace MAMIC su osudjeni, (50%) radi toga sto ljudi nisu bili placeni onoliko koliko je njihova fer vrijednost, drugi (50%) je zato sto su 800 nivoa od ostali sa znanjem, rijeka osvoila DK cim su se oni izmakli, losi rezultati losa prodaja igraca gubici vec ove godine preko 40 m€. Sve odkad su oni otisli a vidi cuda od toliko tuzbi NIJEDNA TUZBA DA SU PODPLATILI NEKU UTAKMICU NAMJESTILI REZULTAT PODKUPILI SUDIJU.jurisicduska je napisao/la: ↑19 sep 2025, 00:34Ma jok brate ne podržavam ulazak osuđenih osoba u klub, taman da mi je tata i da će nam donijet 40 trofeja. I mislim da to ne trebam ni objasniti sto jer se odgovor krije u prvoj rečenici.
Njihova presuda je cisto radi naplate svojih usluga na nelegalan nacin.
Ako je Dinamo vec od sad nakon 4 godine izgubio 40 m€ nikog zivog nisu tako reci prodali ostali bez ijednog trofeja cinimi se i jedva drugi ocemu mi pricamo. Cak i prve 2-3 godine Mamic ih je drzo koliko je mogao na daljinu.
Naravno da najvise zasluga ima ZDRAVKO MAMIC i da Goran nije zdravku do pupka, ali sigurno neznanje zoranovo ce zdravko koliko toliko korigivat (braca su).
E sad sta ce bit Zoranova zadaca na koliko vremena kad starta to je nesto drugo… i ako je ovo Mirvicevo mazanje ociju navijacima u vidu toga da je ovo samo ugovor na dva mjeseca da nebi navijaci pravili pobunu onda to je nesto drugo