Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
- ASD
- Kontakt:
Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Gruzija bez Brazilaca. Sastavljena uglavnom od igrača New Georgiansa i CIU-a razbila Slovačku. Eto motivacije Bubamari.
Kakvi su ovo amateri.
- ASD
- Kontakt:
Bruka neviđena.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koji amateri, ljudi 4 puta pređu centar i dadnu 4 gola. Strašno koji smo mi luzeri.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Uzasno lose. Bolje da nisam ni trazio stream...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kakav je ovo amaterizam
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- ASD
- Kontakt:
Milanović se opet bruka. Skoro svaki šut gol.
Ako se ne dozovu, mogli bi primiti dvocifren broj golova. Da makar spuste na 2 razlike do kraja.
Gledaju li se na kraju golovi u gostima ili odmah produzeci idu?
Gledaju li se na kraju golovi u gostima ili odmah produzeci idu?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mogu oni po turnirima uzimat dobre dnevnice. Seoski igraci. Jedino Srdjan nesto pokušava. Gdje su Bilal i ostali Bubamarci... Moraju se dozvati. Sta su oni pripremali mjesec dana.
Golmana drugog uvesti. Ovaj glumac nista ne moze odbraniti.
Golmana drugog uvesti. Ovaj glumac nista ne moze odbraniti.
- ASD
- Kontakt:
Gledam sa belgijskim komentatorom. I oni kažu da smo tehnički jači, ali da nas razbijaju defanzivom. Gubimo na poziciji pivota. Sve dobro odradimo, ostavimo pivota 1 na 1 u 10 situacija, i svaki put ga odbrambeni dobije. Pogotovo kad je Baručija na parketu.
Da imamo pivota kao što je Perić, ne bi ga oni nikad smjeli pustiti sa samo 1 defanzivcem.
Da imamo pivota kao što je Perić, ne bi ga oni nikad smjeli pustiti sa samo 1 defanzivcem.
Bit ce sigurno drugaciji mec u Zenici. Samo je bitno da spuste razliku koliko god je moguce. Nije ni ova Belgija neka sila, prosjek kao i nasi. Koriste svaku mogucu situaciju, za razliku od nasih.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Šta je sa golmanom svaki šut gol i to hajmo reć neki osrednji šutevi a u napadu ne smije se priključiti nema samopouzdanja.
Ja nešto mišljenja bio da ćemo proći ovu Belgiju ipak nam je ova ekipa godinama na okupu a nisam čuo da je Belgija nešto jaka u ovome ali eto mislim ovi golovi se ne smiju primati na ovom nivou ne znam koliko je do nas a koliko su ustvari oni jaki.
Kod nas imaš dva pivota plus još barem dvojicu koji izgledaju tako jel realno da svaki drugi igrač vidljivo ima viška kilograma, Ivanković opet pokazao klasu jedini naš najbolji ubjedljivo igrač zadnjih par godina.
Nije ništa još riješeno ipak je revanš kod nas a i ovdje nadam se manjem broju glupih golova u drugom pa da spustimo na minus dva ili minus jedan
Ja nešto mišljenja bio da ćemo proći ovu Belgiju ipak nam je ova ekipa godinama na okupu a nisam čuo da je Belgija nešto jaka u ovome ali eto mislim ovi golovi se ne smiju primati na ovom nivou ne znam koliko je do nas a koliko su ustvari oni jaki.
Kod nas imaš dva pivota plus još barem dvojicu koji izgledaju tako jel realno da svaki drugi igrač vidljivo ima viška kilograma, Ivanković opet pokazao klasu jedini naš najbolji ubjedljivo igrač zadnjih par godina.
Nije ništa još riješeno ipak je revanš kod nas a i ovdje nadam se manjem broju glupih golova u drugom pa da spustimo na minus dva ili minus jedan
- ASD
- Kontakt:
Milanovićevi golovi. Zadnji gol ga lik lobovao. Njegov kvalitet je opao onog momenta kada je prestao igrati na višak, koji mu je bio glavni adut.
Vidim da pratiš što je prestao sjećam se utakmica gdje je bio vrhunski i siguran sa loptom na višak, ovo večeras kad dodje do centra je negledljivo
- ASD
- Kontakt:
Prestao je zato što je taj način igre u Svijetu postao prokontan. Skoro pa odvodi u siguran poraz.
p.s. meni je ovo tužno gledati. Uopšte nismo odigrali ovako loš meč kao što to rezultat pokazuje. Pa bilo je dvije stative i jedno 10 solidnih šuteva u drugom poluvremenu.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
E Boze sacuvaj...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Amaterski a pored toga golman je izgubio utakmicu nema tu priče nikakve.
Ovi pivoti i igrači sa viška kilograma nemaju šta tražiti u ozbiljnoj ekipi nit prave neku prednost kad se zagrade a u odbrani ne mogu na obični dupli pas da istrče i isprate igrača.
Primijetio sam isto tako da nema nekih igrača što je igralo zadnjih par godina ne pratim ligu pa ne znam šta je razlog, isto tako neki koji su tu godinama bili važni igrači vidim da sad igraju jako malo (Arnautović i Jelić prije svega) nauštrb vjerovatno nekih novih igrača koji nisu ama baš ništa pokazali prije svega broj 2 i 9 (valjda su to Bundavica i lbrišimović) i isto tako broj 3 i 15.
Teško da u revanšu možemo proći Ivankoviću svaka čast od ostalih sam više očekivao ponajprije od ovog Goste kad god vidim neki članak o našoj ligi u zadnje vrijeme on zabija neke golove
Ovi pivoti i igrači sa viška kilograma nemaju šta tražiti u ozbiljnoj ekipi nit prave neku prednost kad se zagrade a u odbrani ne mogu na obični dupli pas da istrče i isprate igrača.
Primijetio sam isto tako da nema nekih igrača što je igralo zadnjih par godina ne pratim ligu pa ne znam šta je razlog, isto tako neki koji su tu godinama bili važni igrači vidim da sad igraju jako malo (Arnautović i Jelić prije svega) nauštrb vjerovatno nekih novih igrača koji nisu ama baš ništa pokazali prije svega broj 2 i 9 (valjda su to Bundavica i lbrišimović) i isto tako broj 3 i 15.
Teško da u revanšu možemo proći Ivankoviću svaka čast od ostalih sam više očekivao ponajprije od ovog Goste kad god vidim neki članak o našoj ligi u zadnje vrijeme on zabija neke golove
Ako nista, nece se brukati na prvenstvu od duplo jacih ekipa. Sa ovom igrom i pojedinim igracima, bili bi najlosija ekipa prvenstva.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A eto godinama smo se uvijek plasirali na neka takmicenja pa fale ti igracimirsad993 je napisao/la: ↑19 sep 2025, 21:41Amaterski a pored toga golman je izgubio utakmicu nema tu priče nikakve.
Vrijeme prolazi igraci se mjenjaju…
Ibrisimovic odigrao konkretno, Bundavica podbacio totalno.
Al to je nebitno, bitno je da trener nema vise sta trazit ovdje nema ideje i ne smije zamijenit golmana
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.