Slučajno

Nikakva novost, a i ostat će tako dok se sve ono ne riješi.
Al zato prenose NBA, LBA, tursku košarku, ligu prvaka u košarci, sva FIBA-ina takmičenja, krenuli i sa prenosima grčke i švicarske lige u fudbalu. Ne bi me iznenadilo i da Euroleague i Bundesliga sleti na Arenu. Dešavalo se da su par puta "slučajno" pustili Bundesligu a nisu smjeli.
FKSzuti je napisao/la: ↑19 sep 2025, 21:27Niti sam ja to rekao niti sam mogao reći. Mene da se pita, sve što ima veze sa fašističkim telemachom bi bilo uništeno a njihovi korisnici ne bi nikad dobili Arene jer se trebaju još "patiti" zbog svega što nam je njihov (bivši) gazda radio. Pozdrav od levata i botine
Da trenutno pitate Kovačevića iz Telecoma ili Vilića i Avdića sa Arene BiH, ne bi znali reći kad i gdje će šta doći. Postajem dosadan pišući o tome. Živimo u cirkus državi i to je sve što treba znati.
I za te lige koje uvode ima nekih caka ali su nebitne kao i te lige, mada je bolje i njih prenositi nego npr. rumunjsku.
Nisu planirani komentatori iz BiH za F1 tako da bi pustili Srđana i Paju. Mislim da bi od komentatora došlo još samo jedno novo-staro ime i to da, uz nogomet, povremeno radi nešto od tenisa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.