Ermedin Demirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermedin Demirović
Šteta sto mu penale uzima ovaj sto će navodno u Real. 

Zakomplikovao je situaciju a na kraju je ispalo majstorski i kao da je elitni spic iz 2013-e.
Nasao se u teskoj situaciji a onda prodase onog Wolta i Kurd se povrijedio sto ga je ucinilo prvim napadacem.
Mozda sebi i osigura transfer u premijersip.
Nasao se u teskoj situaciji a onda prodase onog Wolta i Kurd se povrijedio sto ga je ucinilo prvim napadacem.
Mozda sebi i osigura transfer u premijersip.
Demirovic ist der Beste, nie wieder Undav Ball.
Ma nije ni Demirovic neki penaldzija. Ali tesko da bi ovoliko ocajno sutirao.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Opet strasan gol, poceo je i driblati.
Evo i asistencije.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pocelo je sijevat oko gola sad ce primit 2
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Mislim da je Stuttgart bio zrtva svoje situacije Wolte-Demir-Undav, gdje se svima moralo naći vrijeme na terenu i često su svi ispaštali.
Nisu oni zrtva napada vec odbrane.
15.10.2013.
Kakva partija majstora
Ovim nasim Premtardima zakonom treba zabraniti da komentarisu Demirgoala.

Ovim nasim Premtardima zakonom treba zabraniti da komentarisu Demirgoala.
A dobro realno su izgubili od Uniona, bili bolji, onaj crnjo zabio dva gola prosralo ga, tu su trebali pobijediti. Protiv Freiburga je mogao neki bod da se uzme s obzirom da si imao vodstvo. Sve u svemu trebali su imati vise bodova. Vidjecemo ih protiv raspolozenog Kolna. To bi mogla biti veoma zabavna tekma.
- Quartararo
- Kontakt:
Joj kao da je zabio Realu a ne St. Pauliju mrtvom. Ne postoji precjenjeniji igrač od frizurice. Jedino Florina Wirtz. Ermedin za repku beskoristan, igrač manje, ali kada trpa farmerskim amaterima onda je igrač top klase, špic aka Benzema. 

- NerminFatic
- Kontakt:
Sofascore je dosta realniji u ocjenama igraca.NerminFatic je napisao/la: ↑19 sep 2025, 22:49I umalo najgori po ocjeni na rezultat.i.Pa kako? Gol i asist, sta hoce vise? Da nisam gledao pa hajde.![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa zamisli koliko gubiš defanzivno kad su Woltemade, Demir i Undav na terenu. A najviše lijeni Kurd donosi problema.
Pricamo o ekipi kojoj je Braunschweig uvalio 4 komada, Freiburg 3, pa prosle sezone Zvezda 5 i tako dalje. Eto napadac je kriv jer si pozadi supalj.
15.10.2013.
Demirovic je igrac koji treba povjerenje od trenera, kad su bili woltemade i undav on je cesto bio treca opcija, zato i nije nesto igrao. Ali kad je ovako prva opcija, kao recimo sto je u augsburgu bio pa jos kapiten, onda mu ide i sigurno moze opet do 15-20 golova.
-
- Kontakt:
Ovo je prototip igracha kojih imamo premalo u repci. Ubija trkom , ore , igra za tim … nista ego i foliranje .. ovom momku sve najbolje u zivotu i karijeri akobogda buduci kapoten repke.
Trenutno meni daleko najdrazi igrach repke
PotpisujemMostarNeretva je napisao/la: ↑20 sep 2025, 02:16Ovo je prototip igracha kojih imamo premalo u repci. Ubija trkom , ore , igra za tim … nista ego i foliranje .. ovom momku sve najbolje u zivotu i karijeri akobogda buduci kapoten repke.