JuveSissoko je napisao/la:
da, vidi se ko sta zna a ko ne, ti nemas st da kazes, jer pojma nemas, pa onda nekog metaforicki nazivas budalom, vrsni poznavatelj fudbala, vidi se
p.s. ovaj momak Portillo nesto i napise, pokaze da zna a ti , tebi samo ostaju epiteti kojim ces nego drugog da uvrijedis, jer toliko znas o fudbalu da nemas sta drugo da napises,vozdra djecace

Prvo sam replicirao na glupost koju si napisao samo navodeći par momenata misleći da ću te urazumiti. Nisam uspio. U suštini se ne isplati raspravljati sa tobom. Podsjećaš me na situaciju kada nabiješ loptu u zid. Šta god da uradiš ona se vrati. Ne vrati se jer je zid majstor nego je jednostavno zid. Lopta se odbija od njega.
Evo kakvu si glupost napisao, čisto podsjećanja radi:
JuveSissoko je napisao/la:Barselona je malo postala baksuzli al mora i to da se desi nekad, nego vidim Mourinho je postao takticki mag ,ovo ono, Moruinho ovo ,Mourinho ono, hehe kad je Capello tu taktiku primjenio i osvojio sve zivo, Jose jednostavno kopira neke italijanske trenere,samo lik "otkriva toplu vodu", nikakva strucnost pretjerana, ono je sinoc bila maestralna taktika Reala samo za djecu koja gledaju fudbal od prije 3-4 godine ili za navijace Reala,jer nisu objektivni, davno davno je to izmisljeno,ne samo izmisljeno nego i sve osvojeno s tom taktikom, mnogi ce reci sto drugi treneri Reala nisu isto to uradili, eee pa drugi treneri su bili naivni a i imali muda pa igrali onako kako igraci Reala najvise vole, ofanzivno,pa primili 6-cu a Mourinho dodje pa misli, ma imam i ja muda pa primi 5-cu, pa kasnije lik sam sebi rece" ma jbo muda, daj mi taj udzbenik od Capella da malo prelistam"

ali taktika mu je uspjela, jedva, al je uspjela, trofej se gleda, a Barsa mora malo manje nasjedat na udarce i nervirat se,jer kad to krenu, onda najmanje lice na Barsu, cisto voda na Mourinhov mlin onda ide
Naravno, napravio si više od jednog zajeba u postu. Sad ću biti detaljan iako znam da efekta nema.
Zajeb prvi:
Real pod Kapelom je u ligi osvojio 76 bodova. Gol razlika 66:40 (+26)
Real je trenutno(6 kola prije kraja) osvojio 77 bodova uz gol razliku 73:23(+50)
Real pod Kapelom je ispao u 1/8 finala Kupa i LŠ od Betisa i Bayerna;
Real je trenutno uzeo kup i igra 1/2 LŠ
Real pod Kapelom je dao ukupno 91 gol( u svim takmičenjima)
Real pod Murinjom je dao ukupno 118 golova i još nije gotovo
Kapelo je u Realu imao strašne igrače(Bekam, Ronaldo, Robinjo, Karlos, Van Nisterloj, Ramos itd).
Ništa slabija ekipa, po imenima, od sadašnjeg Reala.
Po svim parametrima, Murinjo je uspješniji, jedina caka je što je ovaj naletio na atomsku Barselonu koja je sada već osvojila 85 bodova(6 kola prije kraja) a ona sa kojom se Kapelo ganjao je osvojila 76;
zajeb drugi:
samo ograničen čovjek može da se takmiči sa boljim od sebe na način da se nadmeće a zna da je lošiji u tom segmentu. Barselona je do savršenstva dovela pas igru. Trkački su isto tako odlični. Jedini način da ih malo prizemljiš jeste muška, grublja igra, na granici kartona.
Priča, da su imali muda, napali bi ih (pa opet dobili po ustima) i ako su bolji pobijedili je smiješna i neozbiljna. Kad je neko jači od tebe a hoće da te maltretira, garant ćeš se potući s njim

Uzmeš toljagu, iskoristiš svoje prednosti i skineš debila s dnevnog reda. Logično, zar ne
Svako koristi svoje sposobnosti. Barselona je savršena u pas igri. Samo budala može otvoreno krenuti na njih. Neko sličan to može predlagati i spominjati "muda"
Niđe veze.
Zajeb treći:
Barselona je krenula u utakmicu sa 6 "defanzivnih igrača": Maskerano, Piqe, Alves, Adriano, Buskets i Xavi(Isto tako Iniesta igra odlično u odbrani). To što su Xavi i Iniesta giganti pa mogu bez problema igrati odbranu i napad na najvišem nivou je njihova zasluga kao i zasluga Barsine škole fudbala. Barsa je krenula u utakmicu sa tri ofanzivna, brza, igrača: Pedro, Mesi i Vilja. Isto kao i Real.
Real je počeo utakmicu sa 7 defanzivnih igrača: Ramos, Karvaljo, Arbeloa, Marselo, Khedira, Alonso i Pepe. Tri ofanzivna, brza, igrača: Ozil, Di Maria i Ronaldo. Isto kao Barselona.
Barselona je dobila 3 žuta kartona. Real je dobio 5 žutih kartona(2 Di Maria). Nije neka razlika.
Zajeb četvrti:
čuj jedva uspjela taktika

Barselona je prvi šut na gol uputila u 51 minuti(Pedro). Prvi šut u okvir gola se desio u 75 minuti(Mesi) a odmah potom i Pedrov pokušaj loba. Možda su napravili još jednu šansu. Par prilika.
Zato je "katanačo"(poznat po pravljenju prilika) ekipa je napravila šanse preko Kristine x 3, Di Marie, Pepea, Khedire. Čudno je da "katanačo" ekipa napravi duplo više prilika od ofanzivne ekipe. Il to nije katanačo igra il onaj koji to priča veze nema šta je katanačo
Zajeb peti:
džaba ja sve ovo pišem, nema efekta, zid sve vraća
banovan je napisao/la:
Nema efekta raspravljati sa likom koji se ponaša kao da sve zna a veze nema, pritom se ponaša kao malo dijete.
Znaš za onu staru. Nemoj se raspravljati sa budalom, navlači te na svoj teren a onda dobije na iskustvo

Nađi nekog normalnijeg za raspravu

Izvinjavam se navijačima Barselone na spamu. Lik je baš dosadan. Barselonu ne mrzim, lijepo igraju, ne navijam ni za Real. U ovom slučaju sam sasvim objektivan i sve tvrdnje sam argumentovao. Ova dosada me natjerala na ovo