Ubrzo će oni igrati derbi sa Rudarom iz KaknjaWeekendOffender je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:16Jao jao papcica iz Vrapcica sta rade po forumu, lijece komplekse koje im je Amar Osim nabio jos prije 15 godina hahahahahha
Premijer liga BiH - aktuelno
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- WeekendOffender
- Kontakt:
Dobro te ba Mladene skontali smo euforija te puca ovo ono igra ti tvoj bitni klub danas, jel se krenulo na ekskurziju u Sarajevo?
Kad se vratis bices glavni u ono malo sela gdje zivis
Curva Sud
I Celik je osvojio ligu, a vi niste
Uvijek se ugledate na najgore primjere
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
kmeeee, ponosni sponzor i spasilac FK pomozi.ba je the maniacs ili ti ga zemunski spid.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Sljedeće sezone Velež u 1. ligi federacije gdje im je i mjesto, a u premier ligi nadam se Čelik ili Sloboda.
Nema vole vas i Tuzlaci i Zenicani jedva vas cekaju hahkolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:29Sljedeće sezone Velež u 1. ligi federacije gdje im je i mjesto, a u premier ligi nadam se Čelik ili Sloboda.
Bravo kole, bićeš zvijezda tokom sezone, hvala ti na doprinosu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Riquelme1921
- Kontakt:
U ovom stoljeću nisu osvojili niti jednu titulu, izborili kvalifikacije za Konferencijsku ligu 3 sezone i igrali niži rang 6 sezona. I porede se sa klubom koji ima u ovom stoljeću 6 titula, 6 kupova i 3 superkupa. Nigdje veze.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Idealan scenarij , Velez out gdje i pripada, a Celik da se vratikolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:29Sljedeće sezone Velež u 1. ligi federacije gdje im je i mjesto, a u premier ligi nadam se Čelik ili Sloboda.
- kolezeljovac
- Kontakt:
zemuntrg je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:30Nema vole vas i Tuzlaci i Zenicani jedva vas cekaju hahkolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:29Sljedeće sezone Velež u 1. ligi federacije gdje im je i mjesto, a u premier ligi nadam se Čelik ili Sloboda.

Zadnja utakmica s njima u ligi. Nešto što je s Vama nemoguće...
Bezveze nas vrijeđate prijatelji sa Grbavice, a većina nas smo, prvi ja, zvali humanitarni broj i donirali 2 KM da vam pomognemo. Nije lijepo ponašanje s vaše strane.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- kolezeljovac
- Kontakt:
To prijateljstvo ste prekinuli Vi poštovani @Balorda
-
bordocrveni
- Kontakt:
Strojovodje, ako ste se ponadali da cete uzeti titulu ove godine, zivite u velikoj iluziji. Za koje kolo opet cete pljuvati Adzu. Izdrzo je Adzo i upis skolaraca xD. Strmoglav pad slijedi, samo lagano.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Pa aplaudirala je i Grbavica Red Armiju za parole podignute markalama i ubijenoj djeci Sarajeva u ratu. Vidiš da vas niko ne mrzi. Samo je do nekoliko vas forumskih degenerika sa traumama od Veležakolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:32zemuntrg je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:30Nema vole vas i Tuzlaci i Zenicani jedva vas cekaju hahkolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:29Sljedeće sezone Velež u 1. ligi federacije gdje im je i mjesto, a u premier ligi nadam se Čelik ili Sloboda.
Zadnja utakmica s njima u ligi. Nešto što je s Vama nemoguće...
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ne brukaj normalnu raju Bordo ekipe
Mi smo svjesni da nam je 3. mjesto plafonbordocrveni je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:35Strojovodje, ako ste se ponadali da cete uzeti titulu ove godine, zivite u velikoj iluziji. Za koje kolo opet cete pljuvati Adzu. Izdrzo je Adzo i upis skolaraca xD. Strmoglav pad slijedi, samo lagano.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Koji je vaš cilj ove sezone?bordocrveni je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:35Strojovodje, ako ste se ponadali da cete uzeti titulu ove godine, zivite u velikoj iluziji. Za koje kolo opet cete pljuvati Adzu. Izdrzo je Adzo i upis skolaraca xD. Strmoglav pad slijedi, samo lagano.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Da, ali aplaudirala GRBAVICA RED ARMIJU! Kad je Vaš stadion aplaudirao nama? NIKAD!Threeplanetrees je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:35Pa aplaudirala je i Grbavica Red Armiju za parole podignute markalama i ubijenoj djeci Sarajeva u ratu. Vidiš da vas niko ne mrzi. Samo je do nekoliko vas forumskih degenerika sa traumama od Veležakolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:32
Zadnja utakmica s njima u ligi. Nešto što je s Vama nemoguće...![]()
S obzirom na veliko V, kole rekao bih da si ti još jedan u nizu kompjutera sa Grbavice.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 15:33To prijateljstvo ste prekinuli Vi poštovani @Balorda
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, f16, Ledara, successminator, Vanja8 i 18 gostiju.