Samo malo manje gresaka koje smo napravili u prvom poluvremenu kod primljenih golova, mislim da bi danas uzeli tri boda. Ekipa mlada, poletna i borbena. Fali iskustva u zadnjoj liniji, kao i jedan iskusan veznjak.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Elvir Baljic
Jesmo glupo primili golove. Odbrana će se pojačati. Treba malo uigranosti ali ekipa je mlada i borbena.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑30 avg 2025, 23:15Samo malo manje gresaka koje smo napravili u prvom poluvremenu kod primljenih golova, mislim da bi danas uzeli tri boda. Ekipa mlada, poletna i borbena. Fali iskustva u zadnjoj liniji, kao i jedan iskusan veznjak.
Ljudi moželi mi iko reći šta nam se ovo dešava sa stručnim štabom?
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Kad vidis da si prepusten sam sebi, kad vidis da te niko ne cijeni, onda se desava to sto se desava . Uz to sve ako ti neko pokusava narediti ko mora igrati, onda znaj da nemas tu sta Traziti.
Elvir Baljic
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Ako i osvojita sva 3 boda
Bruka ste i sramota za fudbal
Lp
Lp
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Zbog cega ? Jos dva puta ste skidali loptu sa gol linije, dobro ste i prosli. A na onakvom terenu, ako si ocekivao neku fudbalsku ljepoticu zeznuosi se.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:18Ako i osvojita sva 3 boda
Lp
Elvir Baljic
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Popušiš **** i J***.ti mrtve eto za banaTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:31Zbog cega ? Jos dva puta ste skidali loptu sa gol linije, dobro ste i prosli. A na onakvom terenu, ako si ocekivao neku fudbalsku ljepoticu zeznuosi se.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:18Ako i osvojita sva 3 boda
Lp
Valjali ste se od 46' minute, cak i na 0:2 a tek od 1:2 je vas cirkus krenuo jos vise.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:31Zbog cega ? Jos dva puta ste skidali loptu sa gol linije, dobro ste i prosli. A na onakvom terenu, ako si ocekivao neku fudbalsku ljepoticu zeznuosi se.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:18Ako i osvojita sva 3 boda
Lp
Fulali smo i mi tri sanse minimum, ne govori se o prilikama vec ciganskom valjanju.
I mi smo prvo kolo dobili Stupcanicu, poveli u 28' minuti pa se nismo valjali.
Ali dobro, opet vam je DLS.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Ti si drugTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:31Zbog cega ? Jos dva puta ste skidali loptu sa gol linije, dobro ste i prosli. A na onakvom terenu, ako si ocekivao neku fudbalsku ljepoticu zeznuosi se.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:18Ako i osvojita sva 3 boda
Lp
U najmanju ruku blago retardiran
Čestitke ekipi na pobjedi.
- Quartararo
- Kontakt:
Ovo nije lepo. Jasno da si opasna seljačina.legendarnadruga je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:38Popušiš **** i ****.ti mrtve eto za banaTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:31Zbog cega ? Jos dva puta ste skidali loptu sa gol linije, dobro ste i prosli. A na onakvom terenu, ako si ocekivao neku fudbalsku ljepoticu zeznuosi se.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:18Ako i osvojita sva 3 boda
Lp
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Kako da ne. Odigrao sam 4-5 utakmica u Bihacu, na sve jednoj sam bio pokraden, i sad ces ti meni pisati kakakv je ko !!! Prosle godine Tigar pistolj vadi na sudije, sad mi tu prosipas demagogiju..BosnianRahatluk je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:50Ti si drugTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:31Zbog cega ? Jos dva puta ste skidali loptu sa gol linije, dobro ste i prosli. A na onakvom terenu, ako si ocekivao neku fudbalsku ljepoticu zeznuosi se.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:18Ako i osvojita sva 3 boda
Lp
Elvir Baljic
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Evolegendarnadruga je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:38Popušiš **** i ****.ti mrtve eto za banaTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:31Zbog cega ? Jos dva puta ste skidali loptu sa gol linije, dobro ste i prosli. A na onakvom terenu, ako si ocekivao neku fudbalsku ljepoticu zeznuosi se.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:18Ako i osvojita sva 3 boda
Lp
Elvir Baljic
Cuj tigar i pistolj 

Kakve gluposti pisete
Kakve gluposti pisete
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
nebeskasila
- Kontakt:
Bili kantonalna liga i bit cete opet ako Bog da ubrzo. Najgubaviji klub koji je igrao u Bihacu unazad desetak sezona. Ko god je iz Bihaca odnio bodove bivao je ispracen aplauzom, samo vi sa povicima cigani. Ogadili ste fudbal svima. Vratice vam se ovo kad tad. I najmanji mi je problem poraz. Jedinstvo ako ikad odigra ovskvu utakmicu, da Bog da ispali odmah.
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Ne opravdavam Tigra ,ali vecina sudija su izmet ljudskog drustvaTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:49Kako da ne. Odigrao sam 4-5 utakmica u Bihacu, na sve jednoj sam bio pokraden, i sad ces ti meni pisati kakakv je ko !!! Prosle godine Tigar pistolj vadi na sudije, sad mi tu prosipas demagogiju..BosnianRahatluk je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:50Ti si drugTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑20 sep 2025, 17:31
Zbog cega ? Jos dva puta ste skidali loptu sa gol linije, dobro ste i prosli. A na onakvom terenu, ako si ocekivao neku fudbalsku ljepoticu zeznuosi se.
Druga stvar, da ti nije bilo Tigra i 5. Korpusa sad bi tipkao ekavicom.
Treca stvar. Vasa ekipa je skupina primitivaca i ljigavaca i iskreno se nadam da ispadate
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
To je garant bio tip igraca , kao i ovi danas
Sve jasno
Zadnja izmjena: BosnianRahatluk, dana/u 20 sep 2025, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Mnogo bitno sta "objektivna" bihacka publika "vice" sa tribina. Dovedite onu njivu u Red, da lici na teren .nebeskasila je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:02Bili kantonalna liga i bit cete opet ako Bog da ubrzo. Najgubaviji klub koji je igrao u Bihacu unazad desetak sezona. Ko god je iz Bihaca odnio bodove bivao je ispracen aplauzom, samo vi sa povicima cigani. Ogadili ste fudbal svima. Vratice vam se ovo kad tad. I najmanji mi je problem poraz. Jedinstvo ako ikad odigra ovskvu utakmicu, da Bog da ispali odmah.
Elvir Baljic
-
nebeskasila
- Kontakt:
Dovescemo, ne sikiraj se za to. To se rijesiti moze, popraviti, kupiti, ali seljakluk se nikad rijesiti ne moze. I pricam skroz realno, niksd ne bi branio svoju ekipu da na ovakav nacin ostvari pobjedu.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:08Mnogo bitno sta "objektivna" bihacka publika "vice" sa tribina. Dovedite onu njivu u Red, da lici na teren .nebeskasila je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:02Bili kantonalna liga i bit cete opet ako Bog da ubrzo. Najgubaviji klub koji je igrao u Bihacu unazad desetak sezona. Ko god je iz Bihaca odnio bodove bivao je ispracen aplauzom, samo vi sa povicima cigani. Ogadili ste fudbal svima. Vratice vam se ovo kad tad. I najmanji mi je problem poraz. Jedinstvo ako ikad odigra ovskvu utakmicu, da Bog da ispali odmah.
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Kako ste prosle godine dobili u Bihacu, sjecasli se sta je sudija radio ? Sjecasli se 10-tak nepostojecih prekida na šesnaest metara, i prekidanja svakog naseg napada..nebeskasila je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:14Dovescemo, ne sikiraj se za to. To se rijesiti moze, popraviti, kupiti, ali seljakluk se nikad rijesiti ne moze. I pricam skroz realno, niksd ne bi branio svoju ekipu da na ovakav nacin ostvari pobjedu.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:08Mnogo bitno sta "objektivna" bihacka publika "vice" sa tribina. Dovedite onu njivu u Red, da lici na teren .nebeskasila je napisao/la: ↑20 sep 2025, 23:02Bili kantonalna liga i bit cete opet ako Bog da ubrzo. Najgubaviji klub koji je igrao u Bihacu unazad desetak sezona. Ko god je iz Bihaca odnio bodove bivao je ispracen aplauzom, samo vi sa povicima cigani. Ogadili ste fudbal svima. Vratice vam se ovo kad tad. I najmanji mi je problem poraz. Jedinstvo ako ikad odigra ovskvu utakmicu, da Bog da ispali odmah.
Zadnja izmjena: TuzlaCityfighter, dana/u 20 sep 2025, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
Elvir Baljic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.