Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin?!
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin
vidi BILALA internet huligana
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Kako ja vas ne mogu ni jednih ni drugih !
Jesi Hrvat ? Jesi ! Svaka , cast al moras shvatit da ovo nije Hrvatska i ako si priznat kao Hrvat to je greskom j.ebeni Dejton donio samo da bi e mi ovdje svadzali odmah moras nositi Hrvatske zastave pisam ti prokleti ustvar !
HOCEMO REFERENDUM ZA ZAKON O J.ebenim Zastava : Ko unese zastavu osim nase BiH treba ga odmah kazniti !
A sto spominjes ovu s Ljiljanima to je nasa RATNA ZASTAVA i bila je i Drzavna neko vrije ima svak pravo nositi ratnu zastavu
Jesi Hrvat ? Jesi ! Svaka , cast al moras shvatit da ovo nije Hrvatska i ako si priznat kao Hrvat to je greskom j.ebeni Dejton donio samo da bi e mi ovdje svadzali odmah moras nositi Hrvatske zastave pisam ti prokleti ustvar !
HOCEMO REFERENDUM ZA ZAKON O J.ebenim Zastava : Ko unese zastavu osim nase BiH treba ga odmah kazniti !
A sto spominjes ovu s Ljiljanima to je nasa RATNA ZASTAVA i bila je i Drzavna neko vrije ima svak pravo nositi ratnu zastavu

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
-
- Kontakt:
Samo mogu reci,da je SRAMOTA,sto u Mostaru BIH repka jos nije odigrala,uslovi postoje,ne mora dolaziti onaj ko ne zeli da navija za BH repku,Mostar ima dovoljno onih koji je vole.Al grad koji je dao puno vrhunskih BH reprezentativaca je tako nesto zasluizo,nadam se da ce za 2-3 godine i Tusanj biti gotov,pa da se i u Tuzli odigra. Manite se politizovanja,ko hoce nek izvoli,ko nece ne mora. Stadion "Pod Bijelim Brijegom" je gradski stadion,kojim upravlja grad Mostar,u gradskoj upravi da su zeljeli da se Velez vrati ,to nebi nikakav problem bio,ne odlucuje Zrinjski ko ce tu igrati,nego grad. Samo sto se prava istina ne zeli da kaze. BIH repka treba da igra u svim svojim gradovima gdje stadioni imaju uslove za to,pa ko hoce da dodje da gleda neka dodje,stvari koje nikakve veze sa politikom nemaju,kod nas se ispolitizuju.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Pasodzigera je napisao/la:Stadion "Pod Bijelim Brijegom" je gradski stadion,kojim upravlja grad Mostar,u gradskoj upravi da su zeljeli da se Velez vrati ,to nebi nikakav problem bio,ne odlucuje Zrinjski ko ce tu igrati,nego grad. Samo sto se prava istina ne zeli da kaze. BIH repka treba da igra u svim svojim gradovima gdje stadioni imaju uslove za to,pa ko hoce da dodje da gleda neka dodje,stvari koje nikakve veze sa politikom nemaju,kod nas se ispolitizuju.
Tako je druze moj, upravo tako.
Neki su umislili da su B... za m... uhvatili pa rade po svom, ali nicija nije do zore pa nece ni njihova.
Ne moraju da nam dolaze iz Sirokog da gledaju BiH, oni su i onako i u onoj zemlji uvijek uljezi bili.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
kako bi onda ti i tebi slicni po sarajevu i ostalim dijelovima bosne nosili zastave gane,brazila,turske??kompleksasu.CoDe je napisao/la: HOCEMO REFERENDUM ZA ZAKON O J.ebenim Zastava : Ko unese zastavu osim nase BiH treba ga odmah kazniti !
neka slobodno igra u vrapcicima na onoj livadi,na bijelom brijegu im je bolje ne dolaziti,to i sami znaju tako da nisu ni pokusavali.stadion je gradski,ali grad je dodjelio zrinjskom stadion na 110 godina.Pasodzigera je napisao/la:Samo mogu reci,da je SRAMOTA,sto u Mostaru BIH repka jos nije odigrala,uslovi postoje,ne mora dolaziti onaj ko ne zeli da navija za BH repku,Mostar ima dovoljno onih koji je vole.Al grad koji je dao puno vrhunskih BH reprezentativaca je tako nesto zasluizo,nadam se da ce za 2-3 godine i Tusanj biti gotov,pa da se i u Tuzli odigra. Manite se politizovanja,ko hoce nek izvoli,ko nece ne mora. Stadion "Pod Bijelim Brijegom" je gradski stadion,kojim upravlja grad Mostar,u gradskoj upravi da su zeljeli da se Velez vrati ,to nebi nikakav problem bio,ne odlucuje Zrinjski ko ce tu igrati,nego grad. Samo sto se prava istina ne zeli da kaze. BIH repka treba da igra u svim svojim gradovima gdje stadioni imaju uslove za to,pa ko hoce da dodje da gleda neka dodje,stvari koje nikakve veze sa politikom nemaju,kod nas se ispolitizuju.

bih reprezentacija nikad nece igrati u sirokom,zap.mostaru,banja luci,ist.sarajevu itd. ili ce igrati kao u ljubuskom prijateljsku rukometnu utakmicu.

u mostaru bi bila gostujuca reprezentacija uvijek,to ti je takoPasodzigera je napisao/la:Samo mogu reci,da je SRAMOTA,sto u Mostaru BIH repka jos nije odigrala,uslovi postoje,ne mora dolaziti onaj ko ne zeli da navija za BH repku,Mostar ima dovoljno onih koji je vole.Al grad koji je dao puno vrhunskih BH reprezentativaca je tako nesto zasluizo,nadam se da ce za 2-3 godine i Tusanj biti gotov,pa da se i u Tuzli odigra. Manite se politizovanja,ko hoce nek izvoli,ko nece ne mora. Stadion "Pod Bijelim Brijegom" je gradski stadion,kojim upravlja grad Mostar,u gradskoj upravi da su zeljeli da se Velez vrati ,to nebi nikakav problem bio,ne odlucuje Zrinjski ko ce tu igrati,nego grad. Samo sto se prava istina ne zeli da kaze. BIH repka treba da igra u svim svojim gradovima gdje stadioni imaju uslove za to,pa ko hoce da dodje da gleda neka dodje,stvari koje nikakve veze sa politikom nemaju,kod nas se ispolitizuju.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Jest da se pita takvi ko' ti,ali niti se pitas,niti ces se pitati.Hvala bogu pa u Mostaru ima koji drugacije razmisljaju.Rosas7 je napisao/la:u mostaru bi bila gostujuca reprezentacija uvijek,to ti je takoPasodzigera je napisao/la:Samo mogu reci,da je SRAMOTA,sto u Mostaru BIH repka jos nije odigrala,uslovi postoje,ne mora dolaziti onaj ko ne zeli da navija za BH repku,Mostar ima dovoljno onih koji je vole.Al grad koji je dao puno vrhunskih BH reprezentativaca je tako nesto zasluizo,nadam se da ce za 2-3 godine i Tusanj biti gotov,pa da se i u Tuzli odigra. Manite se politizovanja,ko hoce nek izvoli,ko nece ne mora. Stadion "Pod Bijelim Brijegom" je gradski stadion,kojim upravlja grad Mostar,u gradskoj upravi da su zeljeli da se Velez vrati ,to nebi nikakav problem bio,ne odlucuje Zrinjski ko ce tu igrati,nego grad. Samo sto se prava istina ne zeli da kaze. BIH repka treba da igra u svim svojim gradovima gdje stadioni imaju uslove za to,pa ko hoce da dodje da gleda neka dodje,stvari koje nikakve veze sa politikom nemaju,kod nas se ispolitizuju.
i to ne mali broj.
To ti je tako.
Sto se tice BB,nikad ga Zrinjski napuniti nece,kao sto je to cinio Velez.I to je isto tako.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 apr 2011, 10:04, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
nismo uljezi bili nego trn u okuTitova-Juga je napisao/la: Tako je druze moj, upravo tako.
Neki su umislili da su B... za m... uhvatili pa rade po svom, ali nicija nije do zore pa nece ni njihova.
Ne moraju da nam dolaze iz Sirokog da gledaju BiH, oni su i onako i u onoj zemlji uvijek uljezi bili.

zalosno je da moderatori brisu sve sto mi napisemo o stanju danas ovaj se još vraca u proslo stoljece i jos sanja nekakve sletove i štafete ,al eto ovdje se gleda kako kome paše
Isto kao što vi mene uvjeravate da Hrvatsku boli neka stvar za mene,ja vama kazem da se nikad nece osokolit ona ideja Benjamina Kallaya .Eto da konacno raspravimo te neke stvari i da se konacno vratimo temi
Pozdrav

@zohar ,hajde makar si iskren sto se tice davanja samom sebi nick.
Nema potrebe za Brazilskom ili Turskom.
Volja ti birati ova zuto plava ili ona sa ljiljanima.
Kad pogledas temu,mozda i skontas.
Inace onako usput,ziku mi potpisa.Tebi kao rodjenom Splicaninu na privremenom radu u BIH(prebiranje kamenja)barem to nece tesko pasti.
Za razliku od nekih,koji su vec ko biva osjecaju majoriziranim.
Nema potrebe za Brazilskom ili Turskom.
Volja ti birati ova zuto plava ili ona sa ljiljanima.
Kad pogledas temu,mozda i skontas.
Inace onako usput,ziku mi potpisa.Tebi kao rodjenom Splicaninu na privremenom radu u BIH(prebiranje kamenja)barem to nece tesko pasti.
Za razliku od nekih,koji su vec ko biva osjecaju majoriziranim.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 apr 2011, 10:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
U Mostaru pod BB može reprezentacija sutra igrati bez ikakvih problema, pustite ove net "huligane".
Pa oni su se razbježali kad im je 500 grobara došlo a ne da dođe 15-20 hiljada navijača iz Mostara i cijele BiH i napravi atmosferu.
Čuj gostujuća reprezentacija, nemoj me zasmijavati
Nego ovi u savezu neće da rizikuju a nije ni stadion baš tako moderan, ustvari je prilično zaostao.

Pa oni su se razbježali kad im je 500 grobara došlo a ne da dođe 15-20 hiljada navijača iz Mostara i cijele BiH i napravi atmosferu.

Nego ovi u savezu neće da rizikuju a nije ni stadion baš tako moderan, ustvari je prilično zaostao.
Ako je tako onda si ti gost u pola Mostara i nisi kvalifikovan da govoriš u ime cijelog gradau mostaru bi bila gostujuca reprezentacija uvijek,to ti je tako

razbjezali smo secalcio je napisao/la:U Mostaru pod BB može reprezentacija sutra igrati bez ikakvih problema, pustite ove net "huligane".

slobodno dodjite,pogotovo ovi iz ist. mostara kojih bude manje u vrapcicima nego ultrasa.

gostujuca reprezentacija da-da-da..požderi se sine.

uostalom koji savez koja reprezentacija?ja ne znam za nijednu takvu,navodno je izbacena.

- calcio
- Kontakt:
Evo ga javlja se net huligančić
Pa znaš li ti jado koliko navijača prati reprezentaciju BiH, nije ti to kao gostovanje u premijer ligi nego se radi o desetinama hiljada ljudi. Sakrio bi se negdje i iz prikrajka gledao i divio se
A možda bi i došao na stadion da vidiš te igračine i deranje protiv koga god da bi igrali taj dan... ko zna možda bi nakon svega i postao navijač jedne jedine

Pa znaš li ti jado koliko navijača prati reprezentaciju BiH, nije ti to kao gostovanje u premijer ligi nego se radi o desetinama hiljada ljudi. Sakrio bi se negdje i iz prikrajka gledao i divio se

A možda bi i došao na stadion da vidiš te igračine i deranje protiv koga god da bi igrali taj dan... ko zna možda bi nakon svega i postao navijač jedne jedine

vidio sam koliko ju je pratilo,radili smo po sarajevu sta smo stigli.calcio je napisao/la:Evo ga javlja se net huligančić![]()

koje igračine,igrače iz turske i belgijske lige..mozda ako bi igrali protiv brazila da imam sta vidjeti i usput po uzoru na komsije sa istoka ponijeti kakvu brazilsku zastavu da mi ne bude hladno.

Mozes ponijeti i Gruzijsku usput. 

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Kontakt:
bolje i iz turske i belgijske lige nego iz arsenala iz kieva i iz dnjepra dnjepropetrovskogzohar20 je napisao/la:vidio sam koliko ju je pratilo,radili smo po sarajevu sta smo stigli.calcio je napisao/la:Evo ga javlja se net huligančić![]()
A možda bi i došao na stadion da vidiš te igračine i deranje protiv koga god da bi igrali taj dan... ko zna možda bi nakon svega i postao navijač jedne jedine![]()
koje igračine,igrače iz turske i belgijske lige..mozda ako bi igrali protiv brazila da imam sta vidjeti i usput po uzoru na komsije sa istoka ponijeti kakvu brazilsku zastavu da mi ne bude hladno.![]()
![]()

ma ti samo pričaš i foliraš se, znam ja da ti nebi propustio utakmicu i da bi navijao za BiH

"Jadna" ova država kad ima takvih kojima je reprezentacija trn u oku, pa šta fali ako igra i u Mostaru mislite koliko će para navijaći da potroše, a ne kakav belaj ili kakvu saćekušu da napravite...Samo se nadam da ima više onih koji u Mostaru,B.Luci više vole Bosnu I Hercegovinu neg susjedne Države.
Ja sam prvi najvijao za Hrvatsku protiv Turske ,a naravno navijam uvijek za Hrvate kad igraju osim s mojom BiH,ali vi da ste pravi navijali bi uvijek za Bosnu i Hercegovinu , druge DOMOVINE nemate , vidite da vas u Hrvatskoj ne prihvata 80% raje, zapitajte se što ?
BOSNE ĆE DA BUDE I S VAMA I BEZ VAS , ALI VIŠE VOLIM DA JE BUDE S VAMA TU SU VAM ŽIVJELI PRADJEDOVI PA ŽIVITE I VI !
Ja sam prvi najvijao za Hrvatsku protiv Turske ,a naravno navijam uvijek za Hrvate kad igraju osim s mojom BiH,ali vi da ste pravi navijali bi uvijek za Bosnu i Hercegovinu , druge DOMOVINE nemate , vidite da vas u Hrvatskoj ne prihvata 80% raje, zapitajte se što ?
BOSNE ĆE DA BUDE I S VAMA I BEZ VAS , ALI VIŠE VOLIM DA JE BUDE S VAMA TU SU VAM ŽIVJELI PRADJEDOVI PA ŽIVITE I VI !
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
dnipro 3.najbolji ukrajinski klub,sigurno bolji od genercebiligija,bb istanbula,machelena, i ostalih vukojebina.calcio je napisao/la: bolje i iz turske i belgijske lige nego iz arsenala iz kieva i iz dnjepra dnjepropetrovskog![]()
ma ti samo pričaš i foliraš se, znam ja da ti nebi propustio utakmicu i da bi navijao za BiH
bartulovic iz kijeva igrao samo jednu utakmicu sa badeljom i ekipom iz hnl-a..u takvoj utakmici bi za bh igrali igraci iz famosa,iskre i sl.
pandza standardan covjeku kojemu se cijela hrvatska ismijavala,a torcida ga u par navrata premlatila.

gdje igra onaj nadarevic,zajedno sa vanjom ivesom koji je hr reprezentaciju gledao samo na hrtu

bravo zoharzohar20 je napisao/la:dnipro 3.najbolji ukrajinski klub,sigurno bolji od genercebiligija,bb istanbula,machelena, i ostalih vukojebina.calcio je napisao/la: bolje i iz turske i belgijske lige nego iz arsenala iz kieva i iz dnjepra dnjepropetrovskog![]()
bartulovic iz kijeva igrao samo jednu utakmicu sa badeljom i ekipom iz hnl-a..u takvoj utakmici bi za bh igrali igraci iz famosa,iskre i sl.
pandza standardan covjeku kojemu se cijela hrvatska ismijavala,a torcida ga u par navrata premlatila.dalje necu niti nemoram.
gdje igra onaj nadarevic,zajedno sa vanjom ivesom koji je hr reprezentaciju gledao samo na hrtu
Najstariji nogometni klub u BiH
HŠKZ 1905
HŠKZ 1905
dobro je nacionalisti sa sve 3 strane,repka ce igrati u zenici pa kome je drago neka dode. 

tako je i ja dolazim na slijdecumeho69 je napisao/la:dobro je nacionalisti sa sve 3 strane,repka ce igrati u zenici pa kome je drago neka dode.
Najstariji nogometni klub u BiH
HŠKZ 1905
HŠKZ 1905