Trebao mu biti prije penala žuti gdje udara čovjeka u prsa ili stomak najmanje bez lopte, sudija ga opominjeRiquelme1921 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 21:47Saničanin vjerovatno dobija i naredno kolo karton pa se tako čisti protiv Rudara za predstojeće derbije.
Premijer liga BiH - aktuelno
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ma samo neka nas guze. Eno Pendulum slavi što Željo nije prvi nego Borac i zayebava nas, pa će plakati kada ga opljačka Sabrija protiv Borca.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 21:48Trebao mu biti prije penala žuti gdje udara čovjeka u prsa ili stomak najmanje bez lopte, sudija ga opominjeRiquelme1921 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 21:47Saničanin vjerovatno dobija i naredno kolo karton pa se tako čisti protiv Rudara za predstojeće derbije.![]()
Grupa iznad svakog pojedinca.
- kolezeljovac
- Kontakt:
@Pendulum mezi to je drugo
Ljudi gdje su Joker, Vanja, Mortem???
Kako smo lijepo upalili i raspametili skretničare, čestitke svima koji su sudjelovali u ovom (ipak ne toliko zahtjevnom) poduhvatu. 
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
jurisicduska
- Kontakt:
Joker neće da gleda Ismirovu privatnu prcijukolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 21:52@Pendulum mezi to je drugo
Mortem se posvetio nečem drugom
A Vanja vreba iz prikrajka
Vanja je tu, joker se ozenio i zena muzabranila pisanje na ovom forumu, kaze kvarimo ga mi forumasi, a mortem pise na vasoj temi pod laznim nikom.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 21:52@Pendulum mezi to je drugo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Fali ta raja i one diskusije, ima tu još par nickova... Ti, skoroalen, maroon,...jurisicduska je napisao/la: ↑20 sep 2025, 21:55Joker neće da gleda Ismirovu privatnu prcijukolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 21:52@Pendulum mezi to je drugo
Mortem se posvetio nečem drugom
A Vanja vreba iz prikrajka
Ne slavim ja braco ništa samo "odgovaram" na provokacije koje danima ovdje pišu vaši navijači.Riquelme1921 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 21:51Ma samo neka nas guze. Eno Pendulum slavi što Željo nije prvi nego Borac i zayebava nas, pa će plakati kada ga opljačka Sabrija protiv Borca.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 21:48Trebao mu biti prije penala žuti gdje udara čovjeka u prsa ili stomak najmanje bez lopte, sudija ga opominjeRiquelme1921 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 21:47Saničanin vjerovatno dobija i naredno kolo karton pa se tako čisti protiv Rudara za predstojeće derbije.![]()
Nas pljačkaju odavno, znamo mi kako je to. Vi ne znate. Bojim se da ćete sutra tek vidjeti.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Volim kad ljudi kao ovaj riquelme imaju izrazen iq.Riquelme1921 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 21:51Ma samo neka nas guze. Eno Pendulum slavi što Željo nije prvi nego Borac i zayebava nas, pa će plakati kada ga opljačka Sabrija protiv Borca.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 21:48Trebao mu biti prije penala žuti gdje udara čovjeka u prsa ili stomak najmanje bez lopte, sudija ga opominjeRiquelme1921 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 21:47Saničanin vjerovatno dobija i naredno kolo karton pa se tako čisti protiv Rudara za predstojeće derbije.![]()
Ti brate ne pripadas ovom forumu samo ces sebi nastetit vjeruj mi..
Ne pokusavaj ljudima bez mozga objasnit ista
Sloga, Radnik, Rudar im se sklanjajuQuartararo je napisao/la: ↑20 sep 2025, 21:38Borac zasluženo tambura redom. Ko je ostalima kriv što ne mogu meda. Trpaj Borac i uzmi titulu.![]()
Sarajevu ponisten cist gol za 2:2
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Quartararo
- Kontakt:
Brajko ja sam navijač Želje ali cenim nogomet kakav igra veliki Borac. Treba biti objektivan. Osvajaju ligu lakše nego ikad. Za sve ostale su Real Madrid, nama se posrećilo na Grbavici.NoDi80 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:03Sloga, Radnik, Rudar im se sklanjajuQuartararo je napisao/la: ↑20 sep 2025, 21:38Borac zasluženo tambura redom. Ko je ostalima kriv što ne mogu meda. Trpaj Borac i uzmi titulu.![]()
Sarajevu ponisten cist gol za 2:2
- Hrammm1921
- Kontakt:
Ne znam da li je iko zabio ovoliko golova prvih 7 kola? 24 su zabili i ima jos 30min igre
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Kladionica vrhunski odradjena u leglu cetnika
vise golova, 5+,oba daju, penali,.. bravo bravo sportisti kriminalci, ljudski sljamovi. By the way sta je sa stadionom doboja ? Nije suspendovan nakon cetnickog orgijanja sa borcem i utrcavanja u teren domacih navijaca protiv zelju?? Ovo je nevidjeno u svijetu fudbala ovaj savez" pun olosa i presudjenih kriminalaca.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Sve je to meni jasno, ali da Juricic zabije 7 golova do ovog trenutka.... Kod nas nije za sezonu toliko dao ja mislim...Hrammm1921 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:07Ne znam da li je iko zabio ovoliko golova prvih 7 kola? 24 su zabili i ima jos 30min igre
- Riquelme1921
- Kontakt:
Nije dobro bit ni normalan. Odmah jedan Željin navijač ovdje piše da sam navijač Sarajeva i da su me otkrili..onda mu ja uslikam člansku kluba i udruženja sa svojim imenom i tako...valjda bi mi vjerovao da sam navijač Želje ako sada nekom vašem mrtve opsujem hahahAmco46 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:00Volim kad ljudi kao ovaj riquelme imaju izrazen iq.Riquelme1921 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 21:51Ma samo neka nas guze. Eno Pendulum slavi što Željo nije prvi nego Borac i zayebava nas, pa će plakati kada ga opljačka Sabrija protiv Borca.kolezeljovac je napisao/la: ↑20 sep 2025, 21:48
Trebao mu biti prije penala žuti gdje udara čovjeka u prsa ili stomak najmanje bez lopte, sudija ga opominje![]()
Ti brate ne pripadas ovom forumu samo ces sebi nastetit vjeruj mi..
Ne pokusavaj ljudima bez mozga objasnit ista![]()
Grupa iznad svakog pojedinca.
Iz kog dela zemuna si bato?Quartararo je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:06Brajko ja sam navijač Želje ali cenim nogomet kakav igra veliki Borac. Treba biti objektivan. Osvajaju ligu lakše nego ikad. Za sve ostale su Real Madrid, nama se posrećilo na Grbavici.NoDi80 je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:03Sloga, Radnik, Rudar im se sklanjajuQuartararo je napisao/la: ↑20 sep 2025, 21:38Borac zasluženo tambura redom. Ko je ostalima kriv što ne mogu meda. Trpaj Borac i uzmi titulu.![]()
Sarajevu ponisten cist gol za 2:2![]()
Jos si zaboravio Sarajevo i vec nabrojani Posusje i Siroki.Sarajevo je sigurnije od Radnika to i ptice na grani znaju...
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Kakav kriminal od sudjenja veceras na Kosevu ne mogu da vjerujem...Bukvalno 3 kartona ni za sta.O. ofirnom navlacenju na X necu pricati.
Danas necete!
Sretno Velezu naredni vikend od istoka Koseva!
Danas necete!
Sretno Velezu naredni vikend od istoka Koseva!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.