Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
- ASD
- Kontakt:
Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Ko god je odgledao meč, mogao je vidjeti da se ovdje ne može kriviti kvalitet, nego isključivo trener.
Belgijanci su nas razbili, a nisu pokazali neke osnovne kvalitete. Ljudi su nas iključivo dobili borbom, bacanjem na glavu u odbrani i kontrama.
Nisu postavili napad za čitavu utakmicu, nisu radili izolaciju, pa da individualnim kvalitetom rješavaju. Isključivo defanziva i kontre.
Primili smo dva gola iz kontri nakon dominacije i tu se trebao mijenjati pristup. Ne navaljivati na silu, da ne bi primili 10. A mi sno nažalost nastavili.
Belgijanci su nas razbili, a nisu pokazali neke osnovne kvalitete. Ljudi su nas iključivo dobili borbom, bacanjem na glavu u odbrani i kontrama.
Nisu postavili napad za čitavu utakmicu, nisu radili izolaciju, pa da individualnim kvalitetom rješavaju. Isključivo defanziva i kontre.
Primili smo dva gola iz kontri nakon dominacije i tu se trebao mijenjati pristup. Ne navaljivati na silu, da ne bi primili 10. A mi sno nažalost nastavili.
-
- Kontakt:
Ocekivano! Treba tu jos puno hljeba jest. Ljudi su bolji za klasu minimum. Trener ovaj veze nema nit je kad imao. To je to nema prvenstva i bolje nego tamo da bude sramocenje i punjenje paprike svaku tekmu.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Nas je mozda zavarala i izuzetno laka grupa u borbi za drugo mjesto. Da smo bili u grupi gdje je Belgija, vjerovatno ne bi ni vidjeli baraza.
Sad moliti Boga da selektor vidi svoje greske i da se okrenu stvari za 180 stepeni u nasu korist. Ali cisto sumnjam da mozemo dobiti 5 razlike.
Sad moliti Boga da selektor vidi svoje greske i da se okrenu stvari za 180 stepeni u nasu korist. Ali cisto sumnjam da mozemo dobiti 5 razlike.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Deko je golman za turnira, gdje se igra na visak i to je to. Po golmanskim kvalitetama imas sad 5 boljih golmana onako na prvu da nabrojis...
Trener ko trener, nikakvo znanje. Obicna marioneta. Jbg...
Trener ko trener, nikakvo znanje. Obicna marioneta. Jbg...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Nijedna razrađena akcija. Kad vidim Deka da je zamahne s centra okrene mi se u stomaku.
- ASD
- Kontakt:
Ja se sjećam vremena kada je protiv Deka skoro svaki šut bio gol. Ulazio je samo da igra višak. Od tog vremena se dosta popravio, ali ga je vrijeme pregazilo zadnjih par godina, kako je igra na višak postala neefikasna.
Nestvarno je srljanje kad primaš golove na isti način. Za nepovjerovati da selektor ne vidi kad kola krenu nizbrdo, pa čak i u situaciji kad je 5-2 da ne kaže da se igra na sigurno, makar ne zabili gol. 5-2 je ok rezultat, dovodi te u situaciju da uz pametnu igru možeš nešto napraviti u drugoj utakmici, kad već vidiš da je ova naopaka. Ali ne, ti nastaviš, srljaš, a ovi iskoriste sve.
Inače mi nikad neće biti jasno da ne znamo odigrati na rezultat. Ima revanš, još je kući što je prilična prednost u ovome. Sve što nisi smio da doživiš je da te nakantaju i doživio si. A u načelu, da si samo taktički pismeno stao i ne kidisao s glupim ispadanjima, ne bi bilo ovog.
Neće se ni ova Belgija naigrati fudbala na Euru. Zapravo, prilično je jasno zašto i oni već godinama ne idu na velika takmičenja.
A nama je ovo neuspjeh, koliko god kao bilo "normalno, jer nismo igrali prvenstva redovno". Prvo, ovo je savršen žrijeb bio. Grupa gdje nemaš probleme u borbi za baraž i al pari protivnik u baražu. Drugo, nismo igrali Euro, ali s puno manje ekipa. Ovo sa 16 je bezveze ne igrati, futsal je. Recimo 2016. i 2014. smo ulaskom u baraž ušli u 16 najboljih.
Inače mi nikad neće biti jasno da ne znamo odigrati na rezultat. Ima revanš, još je kući što je prilična prednost u ovome. Sve što nisi smio da doživiš je da te nakantaju i doživio si. A u načelu, da si samo taktički pismeno stao i ne kidisao s glupim ispadanjima, ne bi bilo ovog.
Neće se ni ova Belgija naigrati fudbala na Euru. Zapravo, prilično je jasno zašto i oni već godinama ne idu na velika takmičenja.
A nama je ovo neuspjeh, koliko god kao bilo "normalno, jer nismo igrali prvenstva redovno". Prvo, ovo je savršen žrijeb bio. Grupa gdje nemaš probleme u borbi za baraž i al pari protivnik u baražu. Drugo, nismo igrali Euro, ali s puno manje ekipa. Ovo sa 16 je bezveze ne igrati, futsal je. Recimo 2016. i 2014. smo ulaskom u baraž ušli u 16 najboljih.
GFC u Austriji na turniru danas izgubio od Rijeke 5-2. Golove su dali Drina i Duvnjak. Sutra igraju s domacinom, novim prvoligasem u Austriji, ekipom AFC Graz.
Gledao sam utakmicu. GFC-u fale dva igraca, pivot i zadnji. Ne znam zasto je Debelonogic otisao jer je bio ok izbor na zadnjem. Takodje, fali pivot, baas fali, Trakic je ok ali nije taj nivo.
Anel i Drina ce bit top pojacanja.
Gledao sam i AFC - Partizan. Slisko je finu ekipu poslozio. Sjajan strucnjak i covjek.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Sutra u 14h igraju. Bice prenos opet vjerovatno. Dobra ekipa Graza, slovenci Fidersek i Vrhovec su ozbiljni igraci sa internacionalnim iskustvom. Dobar i ovaj Kolumbijac Pardo. Ima tu igraca sa iskustvom iz spanije i francuske. Glavni u klubu su nasi ljudi, krajisnici.NazorUso je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:13Gledao sam utakmicu. GFC-u fale dva igraca, pivot i zadnji. Ne znam zasto je Debelonogic otisao jer je bio ok izbor na zadnjem. Takodje, fali pivot, baas fali, Trakic je ok ali nije taj nivo.
Gledao sam i AFC - Partizan. Slisko je finu ekipu poslozio. Sjajan strucnjak i covjek.
Sto se tice GFC-a fali tu par igraca da se dobije na sirini, da bi mogli parirati Bubamari i Mostaru. Vjerovatno je nakon Duvnjaka i Radmilovica ponestalo para da bi se doveo Brkanic, Petak ili neko slicnog kvaliteta.
S Petakom i Brkanicem se pricalo. Istina da su pare na kraju problem. Takodje se oduljilo i ovo sa integrisanjem GFC-a FK Sarajevu. I tu je qrva ayla umijesala prste. I tu se cekalo para da se finansiraju 2-3 igraca...mercurial je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:32Sutra u 14h igraju. Bice prenos opet vjerovatno. Dobra ekipa Graza, slovenci Fidersek i Vrhovec su ozbiljni igraci sa internacionalnim iskustvom. Dobar i ovaj Kolumbijac Pardo. Ima tu igraca sa iskustvom iz spanije i francuske. Glavni u klubu su nasi ljudi, krajisnici.NazorUso je napisao/la: ↑20 sep 2025, 22:13Gledao sam utakmicu. GFC-u fale dva igraca, pivot i zadnji. Ne znam zasto je Debelonogic otisao jer je bio ok izbor na zadnjem. Takodje, fali pivot, baas fali, Trakic je ok ali nije taj nivo.
Sto se tice GFC-a fali tu par igraca da se dobije na sirini, da bi mogli parirati Bubamari i Mostaru. Vjerovatno je nakon Duvnjaka i Radmilovica ponestalo para da bi se doveo Brkanic, Petak ili neko slicnog kvaliteta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.