Postao/la TrofejiSuTu » 21 sep 2025, 08:32
Utakmica sto bi se reklo s brda,s dola,slaba povezanost linija i jos uvijek se igra na individualnu kvalitetu i ideju. Timske igre malo ili u tragovima.
Da nije igrao Cimi to bi tek bilo tegoba gledati.
Nema tu nista da kazes,e ovo je uigrano kroz treninge ili da vidis neke ideje (ne)strucnog staba.
Ali se zato vidi ko vodi ovu ekipu. Da ne znas ko je u stabu,iz prve bi se moglo pogoditi gledajuci kako stojimo na terenu. Tipicna husrefologija fudbala.
Ono sto mi je ostalo zapazeno jos u listici (ali nista novo) nakon 2 minute sto je usao Turkes nasao se negdje oko centra blize klupi,nas mag prilazi i dernja se na njega s rijecima “Sta ces tu pi.cka ti materina”? Covjek samo sto je usao u igru.
Mislim odvratno da ne moze odvratnije. Koliko god nas unistavaju i ubijaju u pojam planski,ti imas u svojim redovima covjeka koji to isto radi. I meni kao igracu bi uvijek to teze palo. Izasao bih sam s terena.
Sto se tice derbija,nikad mirniji i opusteniji.
Sigurno tu nece biti nekog ubijanja igrom s njihove strane kao sto je znalo kad smo najvise ocekivali pobjedu.
Da mi njih ubijemo kao nekoliko prethodnih,takodje od toga nema nista.
Mozda neki X na silu ili kao zamisao izadji da ne izgubis,pa smo s takvom idejom svakako blizi porazu nego pozitivnom ishodu.
Derbi je to,a to znaci sve je moguce,medjutim mi smo totalno u banani s vise aspekata gledanja na tu tekmu.
Oni to mogu rijesiti ponajvise na euforiju posljednjih rezultata iz cega se vidi da im cuka raste i samim tim podizu nivo igre. Vecerasnji rezultat moze imati takodje veliki uticaj.
Mnogo smo kvalitetniji individualno,ali oni kao kolektiv trenutno su u prednosti.
Unatoc svemu kao sto rekoh potpuno miran i ne ocekujem nista posebno,ili neki bljesak!
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!