Umjesto da je u zadnjih 5 minuta napravio 2 izmjene i naredio igračima da se valjaju po terenu, on ko tele gleda kako mu zabijaju dva gola
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: Bundesliga
I ovaj Kovac ko kakav amater.
Umjesto da je u zadnjih 5 minuta napravio 2 izmjene i naredio igračima da se valjaju po terenu, on ko tele gleda kako mu zabijaju dva gola
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Bensabaini je poseban izdanak glupana prvo se svađa za penal da on izvede a onda daje poklon gol.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Šteta zbog izgubljena dva boda ponajviše zbog činjenice da se igralo u gostima kao i zbog jako teškog rasporeda koji čeka ovu ekipu u nastavku lige prvaka (City, Bilbao, Inter, Tottenham, Villareal…).
No, generalno gledajući, sa ovim bodom se može živjeti ako uzmemo u obzir kriminalno prvo poluvrijeme.
No, generalno gledajući, sa ovim bodom se može živjeti ako uzmemo u obzir kriminalno prvo poluvrijeme.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pola sata dobrog fudbala nije dovoljno.
Ovu pobjedu što su ispustili na kraju će ih skupo koštati.
Ovu pobjedu što su ispustili na kraju će ih skupo koštati.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Eintracht vs. Galatasaray
U Frankfurtu se rado sjećaju gostovanja u Barceloni i prisustvo 30 hiljada njihovih navijača. Sada čine sve da ne bude obrnuta situacija sa Turcima. Računaju na 3, policija na 5 hiljada, u stvarnosti će ih biti dosta više.
U Frankfurtu se rado sjećaju gostovanja u Barceloni i prisustvo 30 hiljada njihovih navijača. Sada čine sve da ne bude obrnuta situacija sa Turcima. Računaju na 3, policija na 5 hiljada, u stvarnosti će ih biti dosta više.
Klaunovi iz Leverkusena.
Zao mi je zbog kluba ali raduje me zbog seljacke uprave Leverkusena. Oba primljena gola amaterska, na nivou Premijer lige BiH.
BvB je za njih institucija. Idu oni opet u prosjek, pogresni igraci dovedeni, transfer politika promasena.
Luzerkusen
BvB je za njih institucija. Idu oni opet u prosjek, pogresni igraci dovedeni, transfer politika promasena.
Luzerkusen
Kakvo poređenje
Dakle invazija nije uspjela uprkos bojazni da će neki prodavati karte samo da zarade, ipak su to ultrasi i ne bilo koji navijači.
Ova Volkslied nije baš prijatna za uši.
Ova Volkslied nije baš prijatna za uši.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ovog Can Uzuna ce Frankfurt na kraju sezone prodati za 100 miliona 
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
I bahoyu isto, kad tad. Eintracht prava ekipa koja radi sve smisleno, dovode mlade i talentirane momke, prodaju za brutalan novac, a pri tom ostvaraju dobre rezultate. Plus imaju armiju vjernih navijaca i jednostavno sve funkcionise, a najvece zasluge idu velikom gospodinu kröscheu. Schwarz weiß wie schnee, das ist die SGEkraljttbvb je napisao/la: ↑18 sep 2025, 22:41Ovog Can Uzuna ce Frankfurt na kraju sezone prodati za 100 miliona![]()
1946-1987
Svabe izgleda uzivaju da se pisaju po turcima. Skoro redovno Ih pisaju I klupski I reprezentativno I to u svakom sportu. Otprilike CE prodaja ici ovim redom:
Uzun I Larson obojica oko 100-120 milki sljedece ljeto. Nakon toga ide bahoya za iste pare 2027me. Collins, buurhardt I Baum nakon toga za 100 plus milki. Postoje velike Sanse da hojlund uskoci u drustvo do tad.
Galatasaray je zalutao u ligu sampiona ljudi SU izgledali ko amateri pogotovo zadnja linija. Turska Nije ni medzu 15 najjacih liga u evropi cak be mislim da je jaca od cvajte. Ja vam garantujem da nijedan cvajtas iz prve polovine tabele ne bi fasovao 5 komada od Frankfurta. Ni Hertha ni Schalke ni hannoffa ni Kiel. Nije ni cudo sto ojebine iz nase lige lete u tursku.
Uzun I Larson obojica oko 100-120 milki sljedece ljeto. Nakon toga ide bahoya za iste pare 2027me. Collins, buurhardt I Baum nakon toga za 100 plus milki. Postoje velike Sanse da hojlund uskoci u drustvo do tad.
Galatasaray je zalutao u ligu sampiona ljudi SU izgledali ko amateri pogotovo zadnja linija. Turska Nije ni medzu 15 najjacih liga u evropi cak be mislim da je jaca od cvajte. Ja vam garantujem da nijedan cvajtas iz prve polovine tabele ne bi fasovao 5 komada od Frankfurta. Ni Hertha ni Schalke ni hannoffa ni Kiel. Nije ni cudo sto ojebine iz nase lige lete u tursku.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
-
Amirutah1988
- Kontakt:
-
Amirutah1988
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nakon četiri kola, čini se da je splasnula početna euforija i prica da ce se Frankfurt sa Bajernom boriti za titulu prvaka. Brzo su aterirali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.