Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Pa da. Prije VAR-a su se sudije uvijek mogle vaditi da nisu dobro vidjeli, ljudski je griješiti itd. ali sada nemaju argumenata za krupne greške, to su krađe i suspenduj trajno takve sudije
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- muha milanez
- Kontakt:
Como 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Beduin
- Kontakt:
U Spaniji el clasico posljednjih godina se igrao u 16h ili tako nesto, sto mi je takodjer bilo cista glupost.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 12:07Kako pogrešni ljudi vode ovu Seriju A, najveću utakmicu kola stave u termin od pola jedan grob te yebo.
Pa i u Engleskoj oni njihovi termini popodne su mi bezze, nikako ne furaju te nocne termine makar za derbi utakmice. Ne znam zasto je opcenito tako kod Engleza?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mislim da englezi imaju taj neki family tradic.rucak nedjelja i da im je to prime time, ned, 2,3,5 pm. Mislim svi to imaju, ali im je to bas prime time.Beduin je napisao/la: ↑21 sep 2025, 23:07U Spaniji el clasico posljednjih godina se igrao u 16h ili tako nesto, sto mi je takodjer bilo cista glupost.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 12:07Kako pogrešni ljudi vode ovu Seriju A, najveću utakmicu kola stave u termin od pola jedan grob te yebo.
Pa i u Engleskoj oni njihovi termini popodne su mi bezze, nikako ne furaju te nocne termine makar za derbi utakmice. Ne znam zasto je opcenito tako kod Engleza?
Vidis da su i talijani poceli ubacivati sve ranije utakmice, spanci takodjer, njemci godinama sve derbije igraju pola 4, eventualno pola 6, nikad kasno navecer.
Mjere ljudi sve te gledanosti, navecer na tvu ima svega i svasta...u nedlju u 3 ili u 1 ili u 5 samo fudbal...i slicno.
Takodjer mislim da generalno pada gledanost fudbala na tvu zbog silnih stream opcija...i onda i savezi pokusavaju da dohakaju, da nadju termine i ostalo.
Valja malo ugoditi i istoku civilizacije, da i oni mogu gledati u nekom vecernjem terminu, ionako skilje svi 
Lazio i Roma je cak i iz sigurnosni razloga igrano ovako 'rano'.
Lazio i Roma je cak i iz sigurnosni razloga igrano ovako 'rano'.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Luda kuća na utakmici Napoli - Pisa. Najmanje 3-4 diskutabilne situacije hahahaha. Napoli prilično neuvjerljiv, Pisa im stvara dosta problema.
Da bas djeluju lose, kao i vecinu utakmica prosle sezone ali opet ce ga uvaljat nekako pred kraj uopce ne sumnjam.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Joj ovog golmana u Pise kod drugog i trećeg gola
Ko DiGregorio protiv Intera i Dortmunda, samo opucaj u okvir
Ko DiGregorio protiv Intera i Dortmunda, samo opucaj u okvir
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ali kakve gluposti radi Di Lorenzo kao kapiten, realno klupa koju utakmicu za ovakve stv. Napoli nije uvjerljiv, ali dici ce se tokom sezone sigurno, prvi favorit za skudeto.
embrace the chaos
Na kraju bi mogli opet da osvoje scudetto ovim pobjedama na guzove, ali to je odlika šampionskih ekipa i pobjedničkog mentaliteta.
Milan:Napoli - mogao bi to biti baš jak okršaj.
Napoli bolje igra na strani nego kod kuće.
Napoli bolje igra na strani nego kod kuće.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Beton je Napoli, iako ne mogu očima ovog izdajnika Kontea ali kada posložiš fino ekipu i igraš normalan fudbal sa tri-četiri veznjaka na terenu doći će i rezultati, a ne kao naš splitski parmak sa dva veznjaka.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Jel ovo Donnaruma izabran za najboljeg golmana, kad se sjetim onog primitivca kako je Perina smatrao za boljeg golmana 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Još je rano, duga je sezona.
Oba kluba vidim u top 5 definitivno.
Tu je kao i uvijek Juventus. Možda i Roma.
Da dodam još, Milan igra baš dobro ofanzivno.
Prvo kolo su kiksali, ali od tada izledaju moćno.
- Beduin
- Kontakt:
Vec u 5. kolu da znamo u kojem smjeru ce ici sezona 
Ima jos tovar oscilacija da bude kod svih nas.
Ima jos tovar oscilacija da bude kod svih nas.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Da je bilo koji klub od velike trojke sinoc onako ostetio Pisu bilo bi drvlje i kamenje jutros u novinama, ali posto je u pitanju simpaticni Napoli skoro da se i ne prica o tome osim na twitteru. Sramotno, ljude su zakinili za 2 penala.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Sudjenje u Italiji je katastrofa. Jbo ih VAR ne znam za šta im služi. Nama prošlo kolo ponište čist penal jer VAR nije pustio kompletnu akciju. Ovo kolo igrač Verone odvali Gatija a u VAR sobi nijemi.
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.