FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Lokomotifa
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I još jedna preporuka - ne treba ništa pisati Čeferinu, jer i on je dio korupcijske mreže koja sve ovo prešutno odobrava. Zbog korupcije su pali Blater i Platini, past će i Vicin haver Čeferin. Dakle, od njega ne tražiti nikakvu zaštitu jer on je neće pružiti Željezničaru, već Vici. Treba sve ovo prijaviti dva tijela UEFA-e koji mogu pomoći ovdje, to su: UEFA Integrity Office koji postoji upravo za prijave korupcije, namještanja ili ozbiljnih zloupotreba od strane nacionalnih saveza. Oni dalje prosleđuju slučaj disciplinskim organima UEFA-e. Ili ići direktno na UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body (CEDB). Ovo je osnovno prvostepeno disciplinsko tijelo UEFA-e. Bavi se povredama pravila, etičkim pitanjima i može kazniti saveze, klubove ili pojedince. Ukratko ovaj CEDB može žestoko kazniti naš Savez ako utvrdi nepravilnosti, a što mislim neće biti teško dokazati.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Iskreno se nadam da to i u klubu od svih stručnjaka(pravnih pogotovo) neki znaju.Lokomotifa je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:15I još jedna preporuka - ne treba ništa pisati Čeferinu, jer i on je dio korupcijske mreže koja sve ovo prešutno odobrava. Zbog korupcije su pali Blater i Platini, past će i Vicin haver Čeferin. Dakle, od njega ne tražiti nikakvu zaštitu jer on je neće pružiti Željezničaru, već Vici. Treba sve ovo prijaviti dva tijela UEFA-e koji mogu pomoći ovdje, to su: UEFA Integrity Office koji postoji upravo za prijave korupcije, namještanja ili ozbiljnih zloupotreba od strane nacionalnih saveza. Oni dalje prosleđuju slučaj disciplinskim organima UEFA-e. Ili ići direktno na UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body (CEDB). Ovo je osnovno prvostepeno disciplinsko tijelo UEFA-e. Bavi se povredama pravila, etičkim pitanjima i može kazniti saveze, klubove ili pojedince. Ukratko ovaj CEDB može žestoko kazniti naš Savez ako utvrdi nepravilnosti, a što mislim neće biti teško dokazati.

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Bravo za Saopstenje! 

Šta je sa našim bivšim igračima?
Naprimjer Džeko.
Kako oni mogu gledati sve ovo a da ne reagiraju u savezu.
Ja ne bih mogao šutjeti.
Naprimjer Džeko.
Kako oni mogu gledati sve ovo a da ne reagiraju u savezu.
Ja ne bih mogao šutjeti.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Neka, neka raja odjeknut će ovo. Razlika je kad najveći klub u BiH sa najviše navijača pošalje žalbu. Samo polako. 

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Imal' ko broj Čeferina?
Nek' mu jave na viber da upali arenu 1 premium.
Sportski pozdrav.
Nek' mu jave na viber da upali arenu 1 premium.
Sportski pozdrav.
- NerminFatic
- Kontakt:
Bolan poraz. Nego, zasto VAR ne broju trenutak kad se lopta odvoji od noge odmah ne nakon metar kao danas. U Evropi se jasno gleda trenutak kad se sutne lopta. Kradja. Ne bi nam dali dva da su taj drugi gol priznali.
Ali Seedorf i Karamarko su previse ispadali i ne igraju na potrebnom nivou, nazalost. Pogledati gol i 2-3 sanse Catholic club iz Listice. Bljak.
Ali Seedorf i Karamarko su previse ispadali i ne igraju na potrebnom nivou, nazalost. Pogledati gol i 2-3 sanse Catholic club iz Listice. Bljak.
Ima li neki nacin na koji mi obicni smrtnici mozemo pomoci u svemu ovome? Makar zaspamat inbox od uefe.
Sud u Starsbouru, sud u HaguLokomotifa je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:15I još jedna preporuka - ne treba ništa pisati Čeferinu, jer i on je dio korupcijske mreže koja sve ovo prešutno odobrava. Zbog korupcije su pali Blater i Platini, past će i Vicin haver Čeferin. Dakle, od njega ne tražiti nikakvu zaštitu jer on je neće pružiti Željezničaru, već Vici. Treba sve ovo prijaviti dva tijela UEFA-e koji mogu pomoći ovdje, to su: UEFA Integrity Office koji postoji upravo za prijave korupcije, namještanja ili ozbiljnih zloupotreba od strane nacionalnih saveza. Oni dalje prosleđuju slučaj disciplinskim organima UEFA-e. Ili ići direktno na UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body (CEDB). Ovo je osnovno prvostepeno disciplinsko tijelo UEFA-e. Bavi se povredama pravila, etičkim pitanjima i može kazniti saveze, klubove ili pojedince. Ukratko ovaj CEDB može žestoko kazniti naš Savez ako utvrdi nepravilnosti, a što mislim neće biti teško dokazati.
Pisati svima brate, a najmanje vici i ceferinu
Uvijek kad ovce isprepadas coban gubi kontrolu
Voli vas vrat nodi
Svakog iskrenog navijaca Zeljeznicara
Nadam se da cemo se sad skupiti i biti jaci nego ikad
Ako hocemo trofeje ne smijemo okretati ledja ovoj borbi
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 21 sep 2025, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- imekorisnicko
- Kontakt:
Pogledaj Obradova,Karamarko igro za dvojicu nazad citav mecNerminFatic je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:41Bolan poraz. Nego, zasto VAR ne broju trenutak kad se lopta odvoji od noge odmah ne nakon metar kao danas. U Evropi se jasno gleda trenutak kad se sutne lopta. Kradja. Ne bi nam dali dva da su taj drugi gol priznali.
- NerminFatic
- Kontakt:
Pa gol je pao s nase desne strane, nema tu Obradova nigdje. Seedorf ko pocetnik.imekorisnicko je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:47Pogledaj Obradova,Karamarko igro za dvojicu nazad citav mecNerminFatic je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:41Bolan poraz. Nego, zasto VAR ne broju trenutak kad se lopta odvoji od noge odmah ne nakon metar kao danas. U Evropi se jasno gleda trenutak kad se sutne lopta. Kradja. Ne bi nam dali dva da su taj drugi gol priznali.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ma da,ali govorim generalno za utakmicu. Obradov bas losNerminFatic je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:50Pa gol je pao s nase desne strane, nema tu Obradova nigdje. Seedorf ko pocetnik.imekorisnicko je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:47Pogledaj Obradova,Karamarko igro za dvojicu nazad citav mecNerminFatic je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:41Bolan poraz. Nego, zasto VAR ne broju trenutak kad se lopta odvoji od noge odmah ne nakon metar kao danas. U Evropi se jasno gleda trenutak kad se sutne lopta. Kradja. Ne bi nam dali dva da su taj drugi gol priznali.
Obradov je bio los jbg valjda prva utakmicaNerminFatic je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:50
Pa gol je pao s nase desne strane, nema tu Obradova nigdje. Seedorf ko pocetnik.
Treba vremena njemu jos
Medjutim moze se reci da je krivSeedorf za dva gola u dvije utakmice
Mislim za derbi Seedorfa treba klupirat
Sukilovic protiv Zrinjskog odlican bio
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Gol je pao nakon amaterske reakcije Lagumdžije. Nakon toga višak na strani, realno odličan centaršut i realizacija. Naš veći problem danas su bile teniski rečeno neisforsirane greške. Dodavanja su bila očajna, prednjačili su vini i opet Lagumdžija. Nekonstantnost igrača. Loša forma (seedorf, boljević, Lagumdžija). Određeni igrači koji su tu vjerovatno do zime (konings, obradov, nadam se i pejić)... Uglavnom mi da smo bili pravi, dobili bi ovo danas.
Gol je dosao iz gubitka lopte na sredini terena, a to nam se drugu utakmicu desava da primamo gol nakon nepotrebnog driblinga i gubitka lopte tamo gdje se to ne smije raditi. Da je bilo 2% vise pameti sad bi se svi zajedno smijali savezu, ali gotovo. Iduce kolo jos jace i skupljati bodoveimekorisnicko je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:51Ma da,ali govorim generalno za utakmicu. Obradov bas losNerminFatic je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:50Pa gol je pao s nase desne strane, nema tu Obradova nigdje. Seedorf ko pocetnik.imekorisnicko je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:47
Pogledaj Obradova,Karamarko igro za dvojicu nazad citav mec
Samo da pitam ove glavesine sto povalise Nijaza za savez,jel vam sad jasno kaku ste stetu nacinili svojim kretenskim glasanjem?Da ste ga pustili da prodje,ovakve stvari kao juce se nebi desavale.Mamlazi nesposobni.
Rodjeni su pitarske picke!
Kaka ba uefa,dobro znamo da se niko nece pocesat vezano za ovo saopstenje.Lijepo je da ne sutimo i da ce se nas glas najprije cut od svi,al budimo realni,pricamo o uefi i Ceferinu koji je zbog Vice licno urgirao da se pitarima sredi samo novcana kazna i uslov,a dobili su skoro sve dokaze od Ibricica i ekipe.
Rodjeni su pitarske picke!
Ma necemo se lagati, navukao bi se gol svakako. Ne mogu ja kriviti Lagumdziju ni za sta kad dobije zuti u 20oj eto onako, odmah ti u glavi ne smijes u duel uci, padnes psihicki.MrkiMedo je napisao/la: ↑22 sep 2025, 00:13Gol je dosao iz gubitka lopte na sredini terena, a to nam se drugu utakmicu desava da primamo gol nakon nepotrebnog driblinga i gubitka lopte tamo gdje se to ne smije raditi. Da je bilo 2% vise pameti sad bi se svi zajedno smijali savezu, ali gotovo. Iduce kolo jos jace i skupljati bodoveimekorisnicko je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:51Ma da,ali govorim generalno za utakmicu. Obradov bas losNerminFatic je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:50
Pa gol je pao s nase desne strane, nema tu Obradova nigdje. Seedorf ko pocetnik.
Fk Željezničar.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Jutro Plava nacijo, od danas kreće priprema za derbi. Sad je na tome fokus, što se tiče UEFE ne vjerujem da će se išta desiti i ovdje će da nas jašu sve dok ne budemo zaostajali od vodećih i onda će biti standardno suđenje... i tako
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Prvi put u životu da derbi uopšte ne iščekujem kako bi trebalo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.