E jes jes baš taj fazon
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
19vendetta87
- Kontakt:
Braca, kako se ti sisas, daj nam savjet, sta zene vole vidjeti na glavi muskarca?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
U nas bio brico, odmah nekako poslije rata, volio popit vazda pijan bio i ti mu odeš na šišanje i počneš mu objašnjavati kako ćeš da te ošiša a on samo kaže" Sine samo ti meni reci gdje ti je glava i nemaš brige" 
Boli njih sta je na glavi, bitno je sta je u novcaniku19vendetta87 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 21:58Braca, kako se ti sisas, daj nam savjet, sta zene vole vidjeti na glavi muskarca?![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
19vendetta87
- Kontakt:
I u gaćama.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Neki dan Azerbejdžan i Albanija, ovaj put Kambodža i Armenija
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Pretpostavljam da volis mladje kao i ja. Tako da samo Jacka prati bruda.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 21:58Braca, kako se ti sisas, daj nam savjet, sta zene vole vidjeti na glavi muskarca?![]()

Da nisu Ameri glavni bili bi Rusi i Kinezi sto bi po nas sigurno bilo gore. Tako da samo neka donose pravdu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:40
Neki dan Azerbejdžan i Albanija, ovaj put Kambodža i Armenija![]()
Dan kada sam ovo počeo koristiti je bio jedan od najboljih u mom životu. Svako 2-3 dana sam sebi ošišam glavu za 5 minuta i rahat.

Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Žene vole ovu frizuru jedino ako na računu imaš koliko i Grealish.
Trebao je provjeriti da li je Crna Gora i dalje u ratu sa Japanombaboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:40
Neki dan Azerbejdžan i Albanija, ovaj put Kambodža i Armenija![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
19vendetta87
- Kontakt:
Mozes da biras djevojku koju zelis, jer te sve zele, a ti skidas @Hightoweru trebe...stvarno si pohlepan.Quartararo je napisao/la: ↑21 sep 2025, 23:10Jasno da ženama friz nije ni bitan već uopšteno ljepota, dobra muška građa, priča i kešovina. Srećom po mene, sve posjedujem. Šišam se svakako uvijek na ćelavo, nemam vremena da često posjećujem frizera.
Upravo razmišljam da otvorim i treću tvrtku, želim još više zarađivati, pohlepan sam pomalo.![]()
- AshburtonG
- Kontakt:
Tacno je naci dobrog frizera kao dobit na lutriji.
Nadjes nekog ko dobro sisa, ali je neuredno ili su neljubazni, pa nadjes nekog ko i dobro sisa i vodi racuna o higijeni, ali ne postuje termine. Sa svakim sam se skoro zakacio ili jednostavno promijenio. Na kraju ispadne covjek debil ako im nesto kaze oko termina i kasnjenja.
Sad se bukvalno idem u drugi grad sisat, skoro 80km i tamo me osisaju za 15min maksimalno. Nije najbolji majstor, ali nisam nikad cekao vise od 5 minuta i idem uglavnom zbog toga. Prije zavrsim sisanje nego u svom gradu.
Jos si ovdje u DE uglavnom osudjen na Arape i Turke, a oni su gori od nas duplo po mentalitetu. Jedina veca go.vna sto se tice posla i opcenito profesionalnog pristupa su zabari. Hladno mi dolaze u rang top 5 najmrzih nacija.
Nadjes nekog ko dobro sisa, ali je neuredno ili su neljubazni, pa nadjes nekog ko i dobro sisa i vodi racuna o higijeni, ali ne postuje termine. Sa svakim sam se skoro zakacio ili jednostavno promijenio. Na kraju ispadne covjek debil ako im nesto kaze oko termina i kasnjenja.
Sad se bukvalno idem u drugi grad sisat, skoro 80km i tamo me osisaju za 15min maksimalno. Nije najbolji majstor, ali nisam nikad cekao vise od 5 minuta i idem uglavnom zbog toga. Prije zavrsim sisanje nego u svom gradu.
Jos si ovdje u DE uglavnom osudjen na Arape i Turke, a oni su gori od nas duplo po mentalitetu. Jedina veca go.vna sto se tice posla i opcenito profesionalnog pristupa su zabari. Hladno mi dolaze u rang top 5 najmrzih nacija.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Svake 3 sedmice za cenera i dobar 
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- baboedindzeko09
- Kontakt:

Bosnjače, Bošnjače, dobri Bošnjače, naivni Bošnjače.
Ako ništa prebaci sa nivoa FBIH na MUP-ove ogromne novce po Sarajevu, Zenici, Tuzli, Bihaću..nek se naoruzaju do zuba..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Previše je 80km. To bi bilo isto da se iz Sarajeva odeš šišati u Zenici.