Ovakva saopstenja sluze samo radi svojih navijaca, malo populizma, da se umire navijaci da ne naprave neki belaj za derbi, ko biva zalit cemo se UEFI.
Ali od tih zalbi nema nista to je jasno svima, yebe se UEFI za nasu korumpiranu ligu.
Ovakva saopstenja sluze samo radi svojih navijaca, malo populizma, da se umire navijaci da ne naprave neki belaj za derbi, ko biva zalit cemo se UEFI.
Sta ti je nejasno? I sarajevo i zeljo su u dogovoru sa tim sudijama i savezom. Oni im sluze samo kao izgovor obicnim navijacima. Narkomani koji prate klubove su potplaceni od istih i boli ih taki za sva desavanja. Glupe balije su prodale sve ono sto smo odbranili i dobili u protekl ratu. Zali boze zrtava koje su zivote dali za ovu lakrdiju.Riquelme1921 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 00:07Mene evo zanima iskreno kako ove sudije ovo smiju raditi. Živiš u Bosni i Hercegovini, pola ljudi ludo, ti ih zayebavaš. Ja da sam sudija bilo bi me strah iskreno i čekao bih dan kad će mi neko kosti slomiti..baš mi je nejasno kako imaju muda za ovo
KAD DOĐE VAKATRiquelme1921 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 00:23A najsmješniji su mi ovi što govore ma otići će i Vico jednom. Hoće, ali kad? Ima mandat još 8 godina ako sam dobro shvatio, za tih 8 godina Borac će odigrati 5 europa i 3 Zrinjski, kako ih planirate stići tad? Bit će kao Zvezda u Srbiji. Neće im ni trebati sudijske protekcije, bušit će nas 7-0.

Pa pošteno, vas kada je pokrao Borac mi nismo htjeli, sada kada nas kradu vi nećete i to je ok. Kažem samo da nećemo više nikada titulu osvojiti ni vi ni mi.rishovski je napisao/la: ↑22 sep 2025, 00:40KAD DOĐE VAKATRiquelme1921 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 00:23A najsmješniji su mi ovi što govore ma otići će i Vico jednom. Hoće, ali kad? Ima mandat još 8 godina ako sam dobro shvatio, za tih 8 godina Borac će odigrati 5 europa i 3 Zrinjski, kako ih planirate stići tad? Bit će kao Zvezda u Srbiji. Neće im ni trebati sudijske protekcije, bušit će nas 7-0.![]()
![]()
![]()
![]()
Ne navijam ni za Želju ni za Sarajevo...Riquelme1921 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 00:53Pa pošteno, vas kada je pokrao Borac mi nismo htjeli, sada kada nas kradu vi nećete i to je ok. Kažem samo da nećemo više nikada titulu osvojiti ni vi ni mi.rishovski je napisao/la: ↑22 sep 2025, 00:40KAD DOĐE VAKATRiquelme1921 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 00:23A najsmješniji su mi ovi što govore ma otići će i Vico jednom. Hoće, ali kad? Ima mandat još 8 godina ako sam dobro shvatio, za tih 8 godina Borac će odigrati 5 europa i 3 Zrinjski, kako ih planirate stići tad? Bit će kao Zvezda u Srbiji. Neće im ni trebati sudijske protekcije, bušit će nas 7-0.![]()
![]()
![]()
![]()
I handrice jos sezonu, dvije dok nam ne ukinu ligu skroz. Onda cemo igrat bajramske turnire.rishovski je napisao/la: ↑22 sep 2025, 01:05Ne navijam ni za Želju ni za Sarajevo...Riquelme1921 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 00:53Pa pošteno, vas kada je pokrao Borac mi nismo htjeli, sada kada nas kradu vi nećete i to je ok. Kažem samo da nećemo više nikada titulu osvojiti ni vi ni mi.
Meni je dovoljno ovdje kad vidim kako se pojedine Bošnje izruguju sa Veležom,Čelikom,Slobodom,Jedinstvom..Nismo ni zaslužili bolje i treba nas Vico handrit s Misimovićem,gdje god mogu do 2033.
Ko im moze sta? Znaju i oni da su svi pukli i zabavljeni sami sobom. Jos malo pa ce oni lomit kosti navijacima a ne obratno.Riquelme1921 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 00:07Mene evo zanima iskreno kako ove sudije ovo smiju raditi. Živiš u Bosni i Hercegovini, pola ljudi ludo, ti ih zayebavaš. Ja da sam sudija bilo bi me strah iskreno i čekao bih dan kad će mi neko kosti slomiti..baš mi je nejasno kako imaju muda za ovo
Iduci put kad nasi zvali nece htjet vasi jer ni nasi nisu htjeli zadnji put. I tako u krug Boga pitaj do kad. Pa imamo li bar malo mozga u picku materinu vise.Riquelme1921 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 00:53Pa pošteno, vas kada je pokrao Borac mi nismo htjeli, sada kada nas kradu vi nećete i to je ok. Kažem samo da nećemo više nikada titulu osvojiti ni vi ni mi.rishovski je napisao/la: ↑22 sep 2025, 00:40KAD DOĐE VAKATRiquelme1921 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 00:23A najsmješniji su mi ovi što govore ma otići će i Vico jednom. Hoće, ali kad? Ima mandat još 8 godina ako sam dobro shvatio, za tih 8 godina Borac će odigrati 5 europa i 3 Zrinjski, kako ih planirate stići tad? Bit će kao Zvezda u Srbiji. Neće im ni trebati sudijske protekcije, bušit će nas 7-0.![]()
![]()
![]()
![]()
Poenta nije u tome jel Željo zove nekog,nego se ovo moglo rijesiti ranije a nije se pokazala volja. Još za vrijeme one sramote kad se trebao podržati Šemsudin Hasić dok je bio u Veležu.. Sad kad su razradili sistem od sudija,takmicarske komisije,prodanih duša u savezu,možeš pisati Uefi koliko hoces.
Trebalo se za vrijeme kradje u Bijeljini, kad su nam crtali linije na Pecari jos u 90oj minuti protiv sirokog kad je Tiago zabio cini mi se. Boze moj, proslost se ne moze vratiti.rishovski je napisao/la: ↑22 sep 2025, 02:23Poenta nije u tome jel Željo zove nekog,nego se ovo moglo rijesiti ranije a nije se pokazala volja. Još za vrijeme one sramote kad se trebao podržati Šemsudin Hasić dok je bio u Veležu.. Sad kad su razradili sistem od sudija,takmicarske komisije,prodanih duša u savezu,možeš pisati Uefi koliko hoces.
Zadovoljit ces se time da ne mozes biti prvi i kad ulozis milione i to je to...Dzaba i gradnja stadiona i sve ostalo uz to sto ide..
Kad si upoznat, de nam navedi način na koji je Mirvić htio da FSKS navede samo na nas mlin? Kako tacno.?Admir74 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:35Ko se kome smijao? Ako aludiras na 4k, na vase pokusaje namjestanja saveza FSKS samo na vas mlin itd.
NIKO vam se nije smijao nego je Mirvic i Co provaljen u svojim pokusajima u tim situacijama.
Svima je u interesu boljitak fudbala, ali ne kako Mirvah kaze, nego kako pravila kazu.
Ovo je definitivno opcija, cijeli svijet ce da bruji o ovome i trazit ce razlog zasto??? Odlicno!roccosiffredi je napisao/la: ↑21 sep 2025, 23:45Bog te čuo, a dabogda.
Ima još varijanti.
.1 Iznabijati sve lopte preko Sjevera na ulicu.
2. Jedno poluvrijeme se mi dodajemo, drugo Željo.
3. Bez faulova, klizečih startova, bez kartona.
4. Svako 2 minute se valjati minut, zvati ljekara.
5. Dodavati loptu sudiji u noge.
5. Jedni i drugi namjerno hvataju lopte rukama u 16 i namjerno se fulaju penali
Miroljubivo 0:0
Napraviti šprdačinu od utakmice.
Gle cuda da se sastanci uvijek sazivaju pred kraj sezone kad nekom nesto treba. Na taj zadnji vas sastanak se niko nije odazvao a izdvojili ste samo nas klub. Kad je bio prijedlog da se sastanak odrzi kad sezona zavrsi, naravno to niste htjeli (kad kazem vi mislim na uprave klubova a ne na navijace) i samim tim je jasna namjera zasto se sastanak trebao odrzati kad ste sazivali - da se napravi pritisak i dozvoli vam se titula da ne biste digli galamu.rishovski je napisao/la: ↑22 sep 2025, 02:23Poenta nije u tome jel Željo zove nekog,nego se ovo moglo rijesiti ranije a nije se pokazala volja. Još za vrijeme one sramote kad se trebao podržati Šemsudin Hasić dok je bio u Veležu.. Sad kad su razradili sistem od sudija,takmicarske komisije,prodanih duša u savezu,možeš pisati Uefi koliko hoces.
Zadovoljit ces se time da ne mozes biti prvi i kad ulozis milione i to je to...Dzaba i gradnja stadiona i sve ostalo uz to sto ide..
U se i u svoje kljuse
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, GrbavicaHrammm, Vorovus i 27 gostiju.