Vorovus je napisao/la: ↑22 sep 2025, 12:56
jurisicduska je napisao/la: ↑22 sep 2025, 12:41
Vorovus je napisao/la: ↑22 sep 2025, 12:34
Pa citaj pravilnik. Ni stoper ni golman nisu bili
bez bilo kakvog protivničkog pritiska niti su
jasno kontrolisali loptu tako da nije poceo novi posjed.
Opravdano ponisten gol kao i juce.
Prijatelju fulio si cijeli fudbal.
Ne gleda se jel golman pod pritiskom nego stoper.
Stoper Borca je neometano bez ikakvog pririska vratio loptu golmanu. To sto je igrac Sarajeva onda napao golmana to je sasvim uredu.
Gol je neopravdano ponisten na sve nacine, nit se smio upaliti Var a i to nije igraca Sarajeva u ruku pogodila nego igraca Borca, bar se jasno ne vidi da se tu radi o igracu Sarajeva(da budem maksimalno korektan) , a odluka sa terena je gol.
Pa nije bez ikakvog pritiska vratio golmanu, Keremeh je trcao prema njemu, zbog toga je vratio golmanu.
Vise djeluje da je ovog iz Sarajeva pogodila ili da je mozda obadva, ali opet je vaseg prvog i tu se prekida.
Sve i da se VAR nije mogao ukljuciti, odluka sa terena je pogresna jer nije svirano igranje rukom napadaca Sarajeva.
Sarajevo bi ovdje dalo neregularan gol i to vam je ok, a zalbe su isle pretezno na to da se VAR neopravdano aktivirao, a zaboravlja se da je odluka sa terena pogresna.
Pa evo sam si sad napravio grešku u koracima.
Ako vise djeluje ili manje djeluje tu ostaje odluka sa terena. Var mora 100% i bez ikakve sumnje utvrditi koga je udarila. A vidimo da ne može.
Ovaj gol je 1/1 regularan.
Prvo nije Mlinarica udarila u ruku jer se to ne može tvrdit na osnovu snimka.
Drugo sve i da ga jest udarila gol je regularan jer nije zbog te ruke pao go , nit je bio posjed Sarajeva nego posjed Borca, nit navodno igranje rukom ima ikakve veze s golom, jer ste vi iza toga kontrolisali loptu.
Da se poništavaju golovi tako kako ti pričaš vratili bi utakmicu u prvu minutu našli neki faul koji nije sviran i rekli ok nema gola.
Razumijem ja da ti naginješ ja jednoj strani evo ti dva frejma sam postavio niti na jednom ne možeš reci 100% je udarila Mlinarica a ako možeš rec 80% to ne smiješ dosuditi. Ta odluka mora biti sigurna ko smrt.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.