Ma dobro da je i Barbarez nesto poceo gledati.Ovaj los protiv amatera, tribine protiv Austrije i sad bez poziva.Ista stvar sa Gazibegovicem koji je UZASAN bio.Izgleda da su ga prokontali i u Kelnu, nema lika ni na klupi sedmicama vec. Bekova poput njega ima u nasoj ligi, ruku dajem.invincible1921 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 13:24Ja onakvu paniku ko kod njega, burnica i barisica nisam vidio ni kod ekipa koje messi napada a kamol San Marino ...nerealno kakva krampa je covjekNEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 sep 2025, 13:18Krampa.Eto sta je.Ispada lik protiv San Marina dan te ne ubio.
Kipar - Bosna i Hercegovina 09.10.2025. | Malta - Bosna i Hercegovina 12.10.2025
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Kipar - Bosna i Hercegovina 09.10.2025. | Malta - Bosna i Hercegovina 12.10.2025
-
- Kontakt:
Re: Kipar - Bosna i Hercegovina 09.10.2025. | Malta - Bosna i Hercegovina 12.10.2025
Valjda se sjete novinari pa na pressu pitaju za Hadziahmetovica i Karica
Treba se jasno postaviti pitanje - imamo standardnog lijevog beka u ekipi koja je prvak Austrije, zašto izmišljamo poziciju beka drugoligašu Burniću i hrastu iz kurcospora kad imamo BOLJU OPCIJU koja igra redovno u boljem klubu ?!
Zadnja izmjena: CAGarfia, dana/u 22 sep 2025, 13:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Znaci lik misli da mu stoperi/veznjaci i krila iz klubova poput Eyüpspora i Osijeka mogu donijeti vise na bekovskoj poziciji nego pravi bekovi poput Karica i Gazibegovica?
Luka Menalo???
Luka Menalo???
Bog Bosna i Bošnjaci
-
- Kontakt:
Bravo ! Sve je jednostavno I ocigledno. Plus imas Huseinbasica koji igra redovno u ligi petice koji MORA imati mjesta u ovom mrtvom veznom redu..Huseinbasic je bolji igrac od basica,tahirovica, hajradinovica. Vjerovatno i od Gigovica. Sto ce vrijeme sve pokazat. Ovo sa Karicem je sramota samo takva .
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Huseinbašić kada donese ljekarski od psihologa i neuropsihijatra da je psihički spreman na 2 utakmice, može na spisakbhfanatic14 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 13:36Bravo ! Sve je jednostavno I ocigledno. Plus imas Huseinbasica koji igra redovno u ligi petice koji MORA imati mjesta u ovom mrtvom veznom redu..Huseinbasic je bolji igrac od basica,tahirovica, hajradinovica. Vjerovatno i od Gigovica. Sto ce vrijeme sve pokazat. Ovo sa Karicem je sramota samo takva .

Ali stvarno, ako nemamo bekova, daj nekog iz domaće lige pa nek dobiju po 45min ako ne mogu trčat, šta se ba izmišljaju uvijek neke pozicije/kombinacije...
Kakve je spiskove pravio ovaj je zlatan.
Bravo za Menala, Denisa i hvala mom drugu fanatikosu za Tabakovica.
Mislim da mu preko pola foruma duguje izvinjenje.
Bravo za Menala, Denisa i hvala mom drugu fanatikosu za Tabakovica.
Mislim da mu preko pola foruma duguje izvinjenje.
Zadnja izmjena: bhsport, dana/u 22 sep 2025, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Brate moj de mi samo odgovori dali ti vjerujes da covjek od 50 utakmica bundeslige i sada Clan Kelna gdje igra u prvih 11 ili ulazi zadnjih pola sata ,gdje igra svaki vikend pred 40-50-60 hiljada gledalaca ima psihickih problema ??? Naravno da nema ! To su lazi pokvarenog staffa. Vjeruj meni.edvaE2 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 13:40Huseinbašić kada donese ljekarski od psihologa i neuropsihijatra da je psihički spreman na 2 utakmice, može na spisakbhfanatic14 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 13:36Bravo ! Sve je jednostavno I ocigledno. Plus imas Huseinbasica koji igra redovno u ligi petice koji MORA imati mjesta u ovom mrtvom veznom redu..Huseinbasic je bolji igrac od basica,tahirovica, hajradinovica. Vjerovatno i od Gigovica. Sto ce vrijeme sve pokazat. Ovo sa Karicem je sramota samo takva .![]()
Ali stvarno, ako nemamo bekova, daj nekog iz domaće lige pa nek dobiju po 45min ako ne mogu trčat, šta se ba izmišljaju uvijek neke pozicije/kombinacije...
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
- Kontakt:
Spisak je sasvim solidan. Jedina zamjerka je Hadziahmetovic koji je trebao dobiti poziv..
Huseinbasica nema vise, njega mozete prekrizit.
Gazibegovic vise nije ni na klupi Kölna nazalost.
Karic je isto mogao dobiti poziv ali tu racuna na Mujakica i Burnica i ne zeli sad da mjenja pretjerano.
Plus sto je Tabaka pozvao umjesto Kulenovica, i drago mi je sto se hadzija vratio.
Huseinbasica nema vise, njega mozete prekrizit.
Karic je isto mogao dobiti poziv ali tu racuna na Mujakica i Burnica i ne zeli sad da mjenja pretjerano.
Plus sto je Tabaka pozvao umjesto Kulenovica, i drago mi je sto se hadzija vratio.
Za Kipar :
Vasilj, Burnić, Muharemović, Barišić, Dedić, Šunjić, Tahirović, Alajbegović, Memić, Demirović, Džeko.
* nadam se da je skontao da Gigović i Hajradinović nemaju šta tražiti na krilu.
Za Maltu nek rotira maksimalno.
Vasilj, Burnić, Muharemović, Barišić, Dedić, Šunjić, Tahirović, Alajbegović, Memić, Demirović, Džeko.
* nadam se da je skontao da Gigović i Hajradinović nemaju šta tražiti na krilu.
Za Maltu nek rotira maksimalno.
100%, iznenadim se kad pročitam da ga je neko očekivao. To je slučaj Ahmedhodžić 2, samo manje važan igrač i ovaj put bez medijske pompe. Za Denisa nije nemoguće da izglade situaciju u budućnosti jer nije bilo iznošenja prljavog veša u javnost, ali neće to baš preko noći.Sindikat12 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 13:50Huseinbasica nema vise, njega mozete prekrizit.
Manji - vise to je to! Neki igraci ce biti ili nebiti na spisku samo zbog Trenutno forme.
Ja licno bi izostavio
Hadzikica, Mujakica i Basica a isprobao nekog drugog. Al to je toliko nebitno …
Ja licno bi izostavio
Hadzikica, Mujakica i Basica a isprobao nekog drugog. Al to je toliko nebitno …
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Bio sam ciničan, naravno da nema psiho problema, ali je evidentno da je zbog nekog egoizma, odnosno sindroma "uvrijeđene mlade" prijevremeno napustio okupljanje. Šta me briga da li se on naljutio na selektora što nije igrao koliko misli da treba ili nešto drugo. U svakom slučaju, nevažno je zašto je otišao, samo je važno da je otišao, ostavio ekipu na cjedilu i izdao istu. Kao ti se naljutio i otišao, ajd ba vozdra. Ekipa, odnosno reprezentacija, mora biti na 1. mjestu. Pojedinac nije bitan pa makar se on zvao Edin Džeko, a kamo li tamo nekakav Huseinbašić. Slično kao sa Ahmedhodžićem... nećeš šefe da igraš? nije nikakav problem, nema poziva i to je to.bhfanatic14 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 13:49Brate moj de mi samo odgovori dali ti vjerujes da covjek od 50 utakmica bundeslige i sada Clan Kelna gdje igra u prvih 11 ili ulazi zadnjih pola sata ,gdje igra svaki vikend pred 40-50-60 hiljada gledalaca ima psihickih problema ??? Naravno da nema ! To su lazi pokvarenog staffa. Vjeruj meni.edvaE2 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 13:40Huseinbašić kada donese ljekarski od psihologa i neuropsihijatra da je psihički spreman na 2 utakmice, može na spisakbhfanatic14 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 13:36
Bravo ! Sve je jednostavno I ocigledno. Plus imas Huseinbasica koji igra redovno u ligi petice koji MORA imati mjesta u ovom mrtvom veznom redu..Huseinbasic je bolji igrac od basica,tahirovica, hajradinovica. Vjerovatno i od Gigovica. Sto ce vrijeme sve pokazat. Ovo sa Karicem je sramota samo takva .![]()
Pa on je rekao da psihički nije spreman i poslije je menadžer potvrdio, nisu to navijači ili Barbarez izmislili da se nešto vjeruje ili ne vjeruje. Naravno da je glupost da ima psihičke probleme, ali niko ga nije natjerao da spomenutu glupost pusti u javnost.
-
- Kontakt:
Razlika izmedju Anela i Huseinbasica je to sto je Anel slicno radio vec par puta i sto je javno uradio sta je uradio, za njega su vrata zatvorena zauvijek ja mislim, a za Huseinbasica su zatvorena dok je Sergej tu. Barem ako se ne izvine on sam i krenu ispocetka, u sta cisto sumnjam jer nevjerujem da on ima neku posebnu žar da igra za repku kao naprimjer Muharemovic, Juka, Dedic, Malic itd…..
- invincible1921
- Kontakt:
Gotivio sam ga i ja, ali realno Gazibrgovic je propo igrac..imo je potencijal ali sta se tacno desilo to najbolje on zna.
Vjeorvatno iduca stepenica je povratak u Austriju, onda PL al ova nasa
Vjeorvatno iduca stepenica je povratak u Austriju, onda PL al ova nasa
=\_1921_/=
- BenjooJutub
- Kontakt:
Realno, uvijek kada se objavljivao spisak, kod bilo kojeg selektora, falio je barem jedan igrač koji može donijeti prevagu. Ovdje na ovom spisku ne fali ni jedan, ako izuzmemo Ahmedhodzica (za kojeg vjerujem da ce se vratiti u skorije vrijeme).
Isto i ja mislimSindikat12 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 14:08Razlika izmedju Anela i Huseinbasica je to sto je Anel slicno radio vec par puta i sto je javno uradio sta je uradio, za njega su vrata zatvorena zauvijek ja mislim, a za Huseinbasica su zatvorena dok je Sergej tu. Barem ako se ne izvine on sam i krenu ispocetka, u sta cisto sumnjam jer nevjerujem da on ima neku posebnu žar da igra za repku kao naprimjer Muharemovic, Juka, Dedic, Malic itd…..
vijest 28.03.2023
Huseinbašić 22. rođendan slavi 3. jula, te ukoliko poslije tog datuma nastupi za U21 reprezentaciju Njemačke, neće više imati priliku zaigrati za Zmajeve.
U21 Evropsko prvenstvo počinje 21. juna i traje do 8. jula. S obzirom da su polufinala na rasporedu 5. jula, to znači da ako Njemačka uđe u polufinale, Huseinbašić je i zvanično izgubljen za nas.
No, sam nogometaš je već prekrižio Zmajeve kao opciju, što je potvrdio u intervjuu za Express.de.
Kako je istakao, sanja nastup na U21 Euru u dresu Njemačke.
"Želim igrati na U21 Euru i učinit ću sve da to i ostvarim. To bi bio najbolji trenutak u mojoj karijeri. Nadam se da ću pomoći ekipi", rekao je Huseinbašić i potom definitivno poručio kako je odlučio za koju reprezentaciju želi igrati u budućnosti.
"Kada zaigram na U21 Euru, gotovo je. Moj cilj je igrati za A reprezentaciju Njemačke i nadam se da će se to desiti u narednih nekoliko godina", rekao je Huseinbašić.
Ma de kakav Huseinbasic. Od svih dijasporaca, po meni njega najvise boli qrc za nama. Dodje jer je morao i jer nema bolje opcije. Za njega mi nije zao sto ga nema.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je