English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- superFrankie
- Kontakt:
Re: English Premier League
Ne znam da sam ikad vidio da neka ekipa ovako slavi prosipanje bodova kod kuce
Al se i bore, u septembru ispusili ligubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:49
Svaka čast Arsenalu protiv kakvih se bogataša bori koji pored toga uvijek imaju i naklonost sudijske organizacije![]()
Ne znam da sam ikad vidio da jedna ekipa slavi osvojene bajramske turnire i još to na dres zakači. 

Eto kolko je vrijedan taj bajramski turnir kad ti prikače bedž na dres. Ja stvarno nisam vidio da se bilo koji navijač hvali toliko koliko navijači ostalih klubova prigovaraju, nisam vidio da iko toliko spominje trofeje Chelsea od navijača drugih klubova. To nam odgovara samo nastavite, obzirom da neki nisu sposobni osvojiti Karabaju, da ne govorim o nećem većem.
- Quartararo
- Kontakt:
Luzerska ekipa. Opet će ostati bez PL, a o CL da ne govorimo.superFrankie je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:59
- Pensioner26
- Kontakt:
Svaka vam ćas, potrošili ste manje 200 miliona, zato ste puno zaradili od prodaje sva sreća.JackW je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:59Liverpul za 3 igraca dao 400 miliona. Nemoguce se boriti protiv toga.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:49
Svaka čast Arsenalu protiv kakvih se bogataša bori koji pored toga uvijek imaju i naklonost sudijske organizacije![]()
![]()
Suska se o ACL-u kod Maduekea, bas mi ga je zao ako je istina a nadati se da nije.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- VivaLaStella
- Kontakt:
20 miliona manje od troškali Unitedasoxx je napisao/la: ↑22 sep 2025, 12:06Al se i bore, u septembru ispusili ligubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:49

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Jadni siromasni Arsrnal, ja cu nasem hodzi rec da sljedece dzume sergiju za Arsenal postavi, malo im fali da skupe 1B pa da to IZ i napacene Bosnje pokrenu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 22:49
CPOJ
- wadethegreat
- Kontakt:
DA ne spominjemo net spend jer yebiga oni ne znaju prodati
.
Ljudi spiskali milijardu na FA cup

Ljudi spiskali milijardu na FA cup

Kme kme sve su ispucali
Svi smo mi arteta
Jesu afrikanci poceli plakati zbog nezasluzenog gola Citya u 9oj minuti
Svi smo mi arteta

Jesu afrikanci poceli plakati zbog nezasluzenog gola Citya u 9oj minuti

Frajer bi od modrica i kroosa napravio latentne luzere kroz godinu treniranja
Zamisli dodje ti trener, bodri te i kaze hey nije fer sto smo primili go u 9oj minuti. Idemo momci po veliki bod

Zamisli dodje ti trener, bodri te i kaze hey nije fer sto smo primili go u 9oj minuti. Idemo momci po veliki bod

Šta kao nisi gledao zadnju na Etihadu kad je City slavio bod životom i to sa igračem više ?superFrankie je napisao/la: ↑22 sep 2025, 11:59
Sad komotno možemo reći da je Florian flop od 150 mil ne može se više pričati o slučajnosti i nekoj adaptaciji.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jbt koliko si naporan

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma jadnik obični
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Na kraju sezone:
200+ Golova
100+ Asistencija
3x EPL
4x PFA igrač godine
Za potvrdu statusa Goata lige.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Trenutno korisnika/ca: JackW, sarajevskiMarlboro, Venom i 13 gostiju.