Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Boskvalitet
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
mobitel je blackberry 8900 ja imam isti takav...
Kolko se ja sjecam ima iPhone. Mislim da sam ga vidio u onoj snimci kad je prvi put trenirao sa novima suigracimaamho je napisao/la:mobitel nije dzekin, nego od kolarova (ako je ovo on sto sjedi 'preko puta')Goalgetter je napisao/la:A i ruzan mu mobitel. Zar nije mogao kupiti I-Phone 4 ili HTC
Goal.com, popis deset najlošijih europskih transfera:
1. Adriano (iz Flamenga u Romu) bez odštete
2. Bebe (iz Vitorije u Manchester United) 7 milijuna funti
3. Edin Džeko (iz Wolfsburga u Manchester City) 27 milijuna funti
4. Fernando Torres (iz Liverpoola u Chelsea) 50 milijuna funti
5. Mikael Silvestre (kao slobodan igrač došao u Werder) bez odštete
6. Yoann Gourcuff (iz Bordeauxa u Lyon) 19.4 milijuna funti
7. Christian Poulsen (iz Juventusa u Liverpool) 4.5 milijuna funti
8. Marco Motta (iz Udinesea u Juventus) posudba
9. Pedro Leon (iz Getafea u Real Madrid) 8.8 milijuna funti
10. Mario Mandžukić (iz Dinama u Wolfsburg) 7 milijuna funti
toliko o dijamantu
toliko o dijamantu
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
dzeko ispred torresaRosas7 je napisao/la:Goal.com, popis deset najlošijih europskih transfera:
toliko o dijamantu
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Nemoj svrsit od srece.Rosas7 je napisao/la:Goal.com, popis deset najlošijih europskih transfera:
toliko o dijamantu
Koliko je ovo relevantno dovoljno govori da je Torres bolji od Džeke. Torres nije dao nijedan gol a skoro duplo je više plaćen od Džeke. Roma je Adriana dobila gratis pa se ne može reći da je puno izgubila.
FEDERER= KLOC
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ova gofna nikad subotom ne igraju...i kad igraju, bude u 18:30 h.
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Uz sve to Torres duplo skuplji,a tip ni gola dao nije,a Dzeko isred njeg,koji je dao golove za City u euroligi i FA kupu,jos je sa odmora nespreman na polusezoni dosao u klub.Ovo vise govori o neprofesionalizmu stranice,a ne o ovim igracima.kivi je napisao/la:
dzeko ispred torresa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dzeko je bar zabijao i odveo ih u 1/8 finala evropa lige, i spasio ih od ispadanja u kupu.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Manje bitno je li 3. ili 4. mjesto, nije na listi bez razloga.Pasodzigera je napisao/la:Uz sve to Torres duplo skuplji,a tip ni gola dao nije,a Dzeko isred njeg,koji je dao golove za City u euroligi i FA kupu,jos je sa odmora nespreman na polusezoni dosao u klub.Ovo vise govori o neprofesionalizmu stranice,a ne o ovim igracima.kivi je napisao/la:
dzeko ispred torresa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dzeko je bar zabijao i odveo ih u 1/8 finala evropa lige, i spasio ih od ispadanja u kupu.
100% sportski i krajnje opušten potpis
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Ja ne znam cija je stranica Goal.com i ko su oni da sude o igracima,jesu li oni ti koji bi trebali da daju sud o nekome. Ako su vec uzimali u obzir los start nekih igraca,onda su trebali da znaju,da je Dzeko dosao u polusezoni,da je Dzeko imao odmor,da Dzeko nije spreman dosao. Ovakve stvari mogu o njemu da pisu sledjece sezone,kad prodje sve pripreme,i cjelu sezonu odigra za City,tad se moze donositi neki zakljucak.Ovo je cist neprofesionalizam i neinformiranost. Meni je sasvim dovoljno,da jedan igrac iz trece najbolje lige Evrope,dolazi sa 66 golova iz 3,5 sezone,uz to 28 asistencija,ne mozes toliko golova dati tek onako na srecu. Nije Dzeko kriv,sto mu klub nema krila,nema veznjaka,nema igre. Ako su dovodili Dzeku ,morali su znati sta je potrebno jednom takvom napadacu. Sve se uzima u obzir,ako si profesionalac i ako to zelis kvalitetno da odradis. Tako da ovu listu,nekog nazovi sportskog portala ,mozes samo od d.upe obrisati.RiNo je napisao/la:
Manje bitno je li 3. ili 4. mjesto, nije na listi bez razloga.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
Niko se nije pitao čiji je i kakav je goal.com portal kad su Džeku proglasili za igrača utakmice, ali kad objave ovako nešto onda ne valja.Pasodzigera je napisao/la:Ja ne znam cija je stranica Goal.com i ko su oni da sude o igracima,jesu li oni ti koji bi trebali da daju sud o nekome. Ako su vec uzimali u obzir los start nekih igraca,onda su trebali da znaju,da je Dzeko dosao u polusezoni,da je Dzeko imao odmor,da Dzeko nije spreman dosao. Ovakve stvari mogu o njemu da pisu sledjece sezone,kad prodje sve pripreme,i cjelu sezonu odigra za City,tad se moze donositi neki zakljucak.Ovo je cist neprofesionalizam i neinformiranost. Meni je sasvim dovoljno,da jedan igrac iz trece najbolje lige Evrope,dolazi sa 66 golova iz 3,5 sezone,uz to 28 asistencija,ne mozes toliko golova dati tek onako na srecu. Nije Dzeko kriv,sto mu klub nema krila,nema veznjaka,nema igre. Ako su dovodili Dzeku ,morali su znati sta je potrebno jednom takvom napadacu. Sve se uzima u obzir,ako si profesionalac i ako to zelis kvalitetno da odradis. Tako da ovu listu,nekog nazovi sportskog portala ,mozes samo od d.upe obrisati.RiNo je napisao/la:
Manje bitno je li 3. ili 4. mjesto, nije na listi bez razloga.
Svima je jasno kakav je Džeko igrač, ali ovdje nije riječ o njegovom kvalitetu, ili transferu iz Teplica u Wolfsburg, već transferu iz Wolfsburga u Man. City.
Btw, valjda napokon zabije u Premiershipu, sinoć sam sanjao da su pobjedili 5:0 i da je zabio jedan od golova.
Torres danas zabio..
Ostaje jos Dzeko
Ostaje jos Dzeko
- Der_Bomber
- Kontakt:
Teammanager Roberto Mancini vom englischen Pokalfinalisten Manchester City hat dem bosnischen Nationalspieler Edin Dzeko den Rücken gestärkt. "Ich glaube, dass er einer der besten Stürmer in Europa ist, aber manchmal passieren Stürmern eben komische Sachen. Auch Wayne Rooney hatte über Monate für Manchester United nicht getroffen, dasselbe gilt für Fernando Torres beim FC Chelsea. Ich bin sicher, dass Edin in der nächsten Saison fantastisch sein wird", sagte er.
Der 25 Jahre alte Dzeko hat seit seinem Wechsel vom VfL Wolfsburg zu den Citizens im Januar für 34 Millionen Euro in neun Spielen (574 Minuten) in der Premier League noch kein Tor erzielt.
Im FA Cup und in der Europa League traf er jeweils zweimal für Manchester. Im Pokal-Halbfinale gegen ManUnited saß er zuletzt nur auf der Bank. "Es ist schwierig für ihn, und es ist schwierig für mich. Es ist wichtig, dass er hart arbeitet, nichts weiter", sagte Mancini.
Der 25 Jahre alte Dzeko hat seit seinem Wechsel vom VfL Wolfsburg zu den Citizens im Januar für 34 Millionen Euro in neun Spielen (574 Minuten) in der Premier League noch kein Tor erzielt.
Im FA Cup und in der Europa League traf er jeweils zweimal für Manchester. Im Pokal-Halbfinale gegen ManUnited saß er zuletzt nur auf der Bank. "Es ist schwierig für ihn, und es ist schwierig für mich. Es ist wichtig, dass er hart arbeitet, nichts weiter", sagte Mancini.
Man City, Dortmund, Roma
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Zna li tko jel igra City danas , ima li gdje link ?
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Sutra protiv Blackburnakimbo je napisao/la:Zna li tko jel igra City danas , ima li gdje link ?
Zahvaljujem ...RiNo je napisao/la:Sutra protiv Blackburnakimbo je napisao/la:Zna li tko jel igra City danas , ima li gdje link ?
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], DjaniTarik, Google Adsense [Bot], L-Train, Proximic, RacioEmocionalan, Sheyi, tale07, UtdBiH21 i 64 gosta.