Tako je. Samo ne znam kako ti mozes tvrditi da sudija nije mogao jasno reci sta se desilo u onoj situaciji.jurisicduska je napisao/la: ↑22 sep 2025, 15:19Opet si fulio.Vorovus je napisao/la: ↑22 sep 2025, 14:03Kad se spustam na tvoj nivo price gdje tebi vise djeluje ovo, kazem da MENI vise djeluje ovo. VAR ne mora 100% da utvrdi jer da mora onda ne bi zvali sudiju da pregleda snimak, sudija mora da utvrdi sto je i uradio.jurisicduska je napisao/la: ↑22 sep 2025, 13:42Pa evo sam si sad napravio grešku u koracima.
Ako vise djeluje ili manje djeluje tu ostaje odluka sa terena. Var mora 100% i bez ikakve sumnje utvrditi koga je udarila. A vidimo da ne može.
Ovaj gol je 1/1 regularan.
Prvo nije Mlinarica udarila u ruku jer se to ne može tvrdit na osnovu snimka.
Drugo sve i da ga jest udarila gol je regularan jer nije zbog te ruke pao go , nit je bio posjed Sarajeva nego posjed Borca, nit navodno igranje rukom ima ikakve veze s golom, jer ste vi iza toga kontrolisali loptu.
Da se poništavaju golovi tako kako ti pričaš vratili bi utakmicu u prvu minutu našli neki faul koji nije sviran i rekli ok nema gola.
Razumijem ja da ti naginješ ja jednoj strani evo ti dva frejma sam postavio niti na jednom ne možeš reci 100% je udarila Mlinarica a ako možeš rec 80% to ne smiješ dosuditi. Ta odluka mora biti sigurna ko smrt.
Ako si pogledao bar 5 europskih utakmica. Sudija kad pogleda Var i ne može jasno reci šta se desilo ostaje odluka donesena na terenu.
Mozda tebi nije jasno, a njemu jeste. Ko si ti da sudis sta je jasno, a sta nije?