Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Šteta za Taiwa.....
Aquilani: "Želim ostati u Juventusu"
Talijanski veznjak na posudbi u Juventusu izrazio je želju za ostankom među redovima Stare dame. Alberto Aquilani koji je pod ugovorom s Liverpoolom talijanskim medijima priznao je se ne želi vratiti na Otok.
Talijanski veznjak Alberto Aquilani u ljeto 2009. godine prešao je iz Rome u Liverpool za 17 milijuna funti. Mnogi su mislili da će se, tada standardni reprezentativac Italije, vrlo dobro snaći i postati jedan od nositelja igre Redsa. No, 26-godišnji Talijan nije dobio pravu priliku te se sljedeće sezone vratio u Italiju na jednogodišnju posudbu u Juventus.
Dobre igre u dresu Juventusa razveselile su trenera Liverpoola Kennyja Dalglisha koji se nada povratku Talijana na Anfield. No, Aquilani odbija tu mogućnost: "Želim ostati u Torinu već duže vrijeme i osvajati trofeje. Moja situacija je vrlo jednostavna, Juventus me može kupiti bez da ikoga pita."
Bivši igrač Rome nada se da će biti standardan član nove generacije Juventusovih igrača. "Želim biti dio novoga projekta koji se stvara u Juventusu. To će biti jedan pobjednički ciklus i nema sumnje da će biti uspješan. Samo treba malo strpljenja", izjavio je Aquilani za Gazzetta dello Sport.
"Ove sezone igrao sam u kontinuitetu bez većih problema. Napokon sam se riješio etikete igrača koji je stalno ozlijeđen. Znao sam da sam zdrav, jednostavno nisam imao sreće u prošlosti", zaključio je Juventusov veznjak.
Što se tiče Taiwa iskreno nisam ni očekivao da će doći iako bih volio ali...
Talijanski veznjak na posudbi u Juventusu izrazio je želju za ostankom među redovima Stare dame. Alberto Aquilani koji je pod ugovorom s Liverpoolom talijanskim medijima priznao je se ne želi vratiti na Otok.
Talijanski veznjak Alberto Aquilani u ljeto 2009. godine prešao je iz Rome u Liverpool za 17 milijuna funti. Mnogi su mislili da će se, tada standardni reprezentativac Italije, vrlo dobro snaći i postati jedan od nositelja igre Redsa. No, 26-godišnji Talijan nije dobio pravu priliku te se sljedeće sezone vratio u Italiju na jednogodišnju posudbu u Juventus.
Dobre igre u dresu Juventusa razveselile su trenera Liverpoola Kennyja Dalglisha koji se nada povratku Talijana na Anfield. No, Aquilani odbija tu mogućnost: "Želim ostati u Torinu već duže vrijeme i osvajati trofeje. Moja situacija je vrlo jednostavna, Juventus me može kupiti bez da ikoga pita."
Bivši igrač Rome nada se da će biti standardan član nove generacije Juventusovih igrača. "Želim biti dio novoga projekta koji se stvara u Juventusu. To će biti jedan pobjednički ciklus i nema sumnje da će biti uspješan. Samo treba malo strpljenja", izjavio je Aquilani za Gazzetta dello Sport.
"Ove sezone igrao sam u kontinuitetu bez većih problema. Napokon sam se riješio etikete igrača koji je stalno ozlijeđen. Znao sam da sam zdrav, jednostavno nisam imao sreće u prošlosti", zaključio je Juventusov veznjak.

Što se tiče Taiwa iskreno nisam ni očekivao da će doći iako bih volio ali...
FK Pjetlovi
ma bolji je aly cissokho[youtube][/youtube]
Istina, isto tako mislim da je on supporter Liverpoolaadis_lfc je napisao/la:ma bolji je aly cissokho[youtube][/youtube]

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Razlika je u tome sto je Taivo dzabalesku a nije nista manje kvaliteta od Sisoka
Gleaj brate ovo svijuti, strahobalno
[youtube][/youtube]
Ili ovaj top
Ne daj Boze da je nekog pogodila
Rastavila bi ga
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ili ovaj top

[youtube][/youtube]
Što mislite koliko bi košatao Cissokho kada bi ga doveli 20-25 miliona

King Kevin Durant
Pa nisam ja rekao da Taiwo nije dobar al kad vec nece da dodje sta se moze. A ima top u ljevici to znam al bih ja ipak volio Cissokha zbog brzine jer nam takvih igraca nedostaje, al et vidjet cemo sta cemo dobit ovog ljeta.asylum je napisao/la:Razlika je u tome sto je Taivo dzabalesku a nije nista manje kvaliteta od Sisoka
[youtube][/youtube]
Ili ovaj top![]()
Ne daj Boze da je nekog pogodila
![]()
Rastavila bi ga
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Pa ne vjerujem da je toliko jer su bili dogovorili s Milanom oko 15mil.eura al kao nije prosao ljekarski pregled zbog zubiking10000 je napisao/la:Što mislite koliko bi košatao Cissokho kada bi ga doveli 20-25 miliona![]()

to sam vam ja govorio vec neko vrijeme... cim je igrac slobodan i moze se đaba dovesti ili jako jeftinu je je milan odma prvi u redu... ja bi volio vidjeti bainsa kod nas od lijevih bekova... al vidjecemo jos je rano za pricu o pojacanjimaking10000 je napisao/la:Nigerijac Taiwo sasvim blizu dolaska u Milan
Nigerijski nogometaš Taye Taiwo, 26-godišnji lijevi bek Marseillea, od 2005. godine je jedan od najčvršćih stupova te francuske momčadi, no izgleda kako se bliži kraj te "ljubavi"...
Naime, talijanski mediji su u petak objavili da već neko vrijeme traju pregovori između Taiwa i Milana, a iste je potvrdio i Jose Anigo, direktor još uvijek aktualnog francuskog prvaka.
- Taiwo je jedan od igrača koji je najdulje s nama i mogući oproštaj će sigurno biti težak. No, on pregovara s Milanom i to ne krijemo. S obzirom na sve spremni smo na njegov ljetni odlazak - rekao je Anigo.
Na kraju ove sezone ističe aktualni ugovor Nigerijca s francuskim klubom i kako stvari stoje klub sa San Sira će u njemu dobiti kvalitetno i jako pojačanje za novu sezonu.![]()
![]()
![]()
You are someone else I am still right here
Liverpool: Reina, Robinson, Flanagan, Skrtel, Carragher, Maxi, Meireles, Lucas, Spearing, Kuyt, Suarez. Subs: Gulacsi, Cole, Kyrgiakos, Ngog, Poulsen, Shelvey, Coady.
MAXI IS BACK !
MAXI IS BACK !

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Ma super sto je Mini u timu izgleda da je to jedini nacin da Dalglish vidi kakav je on promasaj, a sto je najbolje covek igra na krilu a ja njega nikad nisam video da je prosao nekog po krilima a inace njegovo oruzije je kao brzina

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Nemojte tako o našem ponajboljem igraču Maxiju
da ga vrijeđate danas će on dati najmanje jedan gol 

King Kevin Durant
- Ponos Torina
- Kontakt:
Maxi ce odigrati dobro uz Suareza i Kuyta i Meirelesa i Lucasa i ostale

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
AJOJOJJOJ pa nije valjda da nam webb sudi?? ccccc
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
- Ponos Torina
- Kontakt:
MAXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
AHXHAHXAHXHAHAHAHA nemogu da verujem prozvao sam ga xaxaxaxa
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.