-
Hrammm1921
-
Kontakt:
Postao/la Hrammm1921 » 22 sep 2025, 16:45
jurisicduska je napisao/la: ↑22 sep 2025, 16:43
Hrammm1921 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 16:40
Na ovo treba da se suti? Kako god su je vukli, ocito nije bio ofsajd, zato nisu htjeli prikazivati
Nezgodno jer je linija 16 ustvari linija. Bas bi bilo glupo da su je ukrivo povukli. Mada iskreno cini se na ovoj slici da ima elemenata za offside. Nadalje znam ja sta vas boli sto se ovo nekim drugim ekipama ne bi ponisitlo nikad u zivotu a vama ce na svaku “sumnju” ponistiti go.
Vidjet cemo sta kazu strucnjaci na areni veceras
-
Simpatizer
-
Kontakt:
Postao/la Simpatizer » 22 sep 2025, 16:57
Ja u ovom slucaju podrzavam Zeljescar. Poslati dokumentaciju Uefi i neka se oni oglase ukoliko ima neregularnosti.
Od kmecanja nema nista.
HAJ FAJV
-
successminator
-
Kontakt:
Postao/la successminator » 22 sep 2025, 16:58
“Kada su nacisti došli po komuniste,
ja sam šutio;
jer nisam bio komunist.
Kada su zatvorili socijaldemokrate,
ja sam šutio;
jer nisam bio socijaldemokrat.
Kada su došli po sindikaliste,
ja se nisam pobunio;
jer nisam bio sindikalist.
Kada su došli po mene,
više nije bilo nikog
da se pobuni.”
-
TribuneEst
-
Kontakt:
Postao/la TribuneEst » 22 sep 2025, 17:01
Gledam ovaj pregled na sajtu Arene i 3 puta vracam situaciju kod treceg ponistenog gola Zelje. Ja sam skoro uvjeren da je ono stvarno bio ofsajd...ne mogu vjerovati da se toliko polemise o toj situaciji kad golim okom stvarno izgleda da je ofsajd.
Cak imam utisak da treneri i klubovi skrecu paznju sa scoje lose igre i takticke pripreme na ovakve stvari koje "loze raju".
Jos kad to zacine nekim objavama n x-u ili instagramu celnici kluba, to dobije novu dimenziju amaterizma. Siroki je zasluzeno pobjedio idemo dalje.
-
Vorovus
-
Kontakt:
TribuneEst je napisao/la: ↑22 sep 2025, 17:01
Gledam ovaj pregled na sajtu Arene i 3 puta vracam situaciju kod treceg ponistenog gola Zelje. Ja sam skoro uvjeren da je ono stvarno bio ofsajd...ne mogu vjerovati da se toliko polemise o toj situaciji kad golim okom stvarno izgleda da je ofsajd.
Cak imam utisak da treneri i klubovi skrecu paznju sa scoje lose igre i takticke pripreme na ovakve stvari koje "loze raju".
Sprdaju se oko linija i sunca, a i bez linija se vidi da je ofsajd.
Inace, Zeljeznicar u svom saopstenju u drugoj recenici kaze:
...primorani smo pažnju javnosti skrenuti...
Iako su ovim htjeli na naprave uvod u saopstenje, izgleda da su time iskazali svrhu saopstenja.
Zadnja izmjena:
Vorovus, dana/u 22 sep 2025, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
-
scholsey
-
Kontakt:
Beli98 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 15:54
boki86 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 15:45
let3 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 15:20
U zvanicnom saopstenju bande stoji kako im je zasmetalo sunce da izvuku linije ofsajda

nema dalje.
Svjesno se sprdaju, jer znaju da im ne moze niko nista.
Sljedece kolo, linijski sudija sa suncanim naocalama

The saddest thing in life is wasted talent.
-
ExBlueone
-
Kontakt:
VAR tehnologija u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.
Da, ali isključivo ako vremenski uvjeti to dopuštaju
Novi level ludila. Teško će to iko ikada nadmašiti.
Kako su ludi s ovim saopćenjima, cijeli fudbalski svijet ih ismijava.
-
successminator
-
Kontakt:
Postao/la successminator » 22 sep 2025, 17:10
ik0ik0 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 08:12
Wagner96 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 23:38
"Komponenta B" je stvarno posebna sorta. Svi laju na ustaše i četnike, ponekad još više jedni na druge a ne kuže da su jedini koji mogu nešto promjeniti.
Koja su točno vaša očekivanja, da se Borac ili Zrinjski žale jer im je dobro, ili da klub tipa Radnika ili Širokog, kojeg nitko od vas ne može vidjet, započne nešto? Može, sa žalbom savezu ili objavom na FB koja je efektivna ko Axe Africa na prdež
Ako vam se nešto mjenja, mjenjajte, samo nemojte više srat, već previše godina je svaka stranica ove teme ista.
Najjače je što je već odavno ušlo u naslađivanje, nema više "koja lakrdija" nego "nek je i njih, nek vide kako je". Teži poremećaj
Jedan od rijetkih pametnih postova na ovoj temi. Sve si 100% upravu. Ali je caka što i klubovi komponente B znaju da nikome nije do poštenog suđenja i lige. I Sarajevo i Željo i Velež bi voljeli da mogu imati sudačku protekciju kao Borac i Zrinjski, i bez problema bi to radili na štetu ostalih klubova iz B komponente samo kad bi im moglo biti. Zato i ne mogu naći zajednički jezik u ovoj "borbi" jer joj svi pristupaju s figom u džepu, nitko ne želi poštenu ligu nego sudce na svojoj strani.
Također, pogrešno se forsira da je ovo ustaško-četnička kontrola lige. Ovo je kontrola lige od strane 2 kluba, Borca i Zrinjskog, ostali hrvatski i srpski klubovi imaju sudačku protekciju samo u određenim utakmicama, uglavnom redovno protiv Sarajeva i još kojoj utakmici kako Vico ili Beus odluče da trebaju nekome "izbiti bodove". Recimo Široki je imao suđenje kontra FKS, zato će sad u naredna 2 kola biti sudac kontra njih kad budu igrali protiv Radnik i Posušja dok će Posušje sudac ošteti sad protiv Borca, ako bude potrebe. I tako to oni rade, sebi rješe suce svako kolo, ostalima delegiraju po potrebi, malo im uzmu malo dadnu, doslovno kroje tablicu od 1. do zadnjeg mjesta. I znaju to i u Radniku i u Posušju i u Širokom i u Slogi, ali su svjesni da bi im isto bilo i da B komponenta preuzme kontrolu saveza, opet bi im drugi krojili sudbinu, tu su samo da popune ligu. Ova država je takva, sve je preko štele pa tako i sport.
Realna i tačna oba posta. Sjećaju se svi Želje iz doba Amara ili Sarajeva iz 2015., ja nemam najdraži klub nego pratim ligu općenito pa priznajem da je i B komponenta radila sve i svašta. Ipak, ovi su odavno prevazišli navedeno doba, najneregularnija liga od njenog postojanja a odavno je pratim. Nikad nijedan klub nije imao ovoliko navlačenje i kod kuće i na strani, bar se u gostima “povlašteni” klubovi nisu ovoliko gurali.
Kamo sreće da kod nas u BiH ima morala, fair-playa i poštenja pa da se klubovi ZAISTA ujedine i poslože ligu, ali to je utopija.
-
NoDi80
-
Kontakt:
Prije cu ja osnovati klub koji ce biti prvoligas u Austriji nego sto ce borac biti zakinut kao ostali
Ne znam sta se ovi njihovi javljaju ne mogu u kupu rs posteno pobjediti
Radnik, rudar, sloga im se sklonili
Pitare pokrali, siroki pokrali, Zelju pokusali
Jedina postena utakmica im je protiv veleza 1:1
Najcigandkiji klub u bivsoj jugi
Zadnja izmjena:
NoDi80, dana/u 22 sep 2025, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
svrakino1921
-
Kontakt:
Postao/la svrakino1921 » 22 sep 2025, 17:12
Jos kad to zacine nekim objavama n x-u ili instagramu celnici kluba, to dobije novu dimenziju amaterizma. Siroki je zasluzeno pobjedio idemo dalje.
I mi Željovci gledamo ovu sliku i žalimo za jednim bodom.
Jer bih s tim bodom imali isto bodova kao i Borac
-
Hrammm1921
-
Kontakt:
Postao/la Hrammm1921 » 22 sep 2025, 17:13
Simpatizer je napisao/la: ↑22 sep 2025, 16:57
Ja u ovom slucaju podrzavam Zeljescar. Poslati dokumentaciju Uefi i neka se oni oglase ukoliko ima neregularnosti.
Od kmecanja nema nista.
Normalno, sljedeci put cete opet batine dobiti ,ako budete pametovali ovako
-
rishovski
-
Kontakt:
let3 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 16:06
rishovski je napisao/la: ↑22 sep 2025, 16:04
Nista navijajte kao i do sad da ispadne Velež,pa nek uđe još jedna ekipa tipa Gošk i još jedan klub iz manjeg entiteta,pa će valjda onda Željinim forum navijačima biti zanimljiva borba za 6 mjesto u narednih 7-8 godina.
A Slobodu,Čelik,Jedinstvo,Travnik i dalje maksimalno ponizavajte,nemojte dopustit da vas prestignu sa uvredama ovi iz Banja Luke i lažni mostarci...
Nemate pravo da se žalite,bar ovih 90% ovih forumaša na temi koji podržavaju Željezničar...
Ljudino, FK Pijaca je potpuno nebitan faktor u ovim pricama oko kriminalnog suđenja. Bezveze okreces pricu u tom smjeru.
Zato sad kmečite kad vam se sve svira jer ste ispali pakaši i udružili se sa savezom i niste podržali 4K zbog kojeg je Šemsudin Hasić iz Veleža suspendovan... Niste podržali ni Velež ni Sarajevo,Tuzlu...ovako ces i narednih godina gledat Borac sa unaprijed upisanim bodovima jer ce pola lige biti iz RS...

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
TribuneEst
-
Kontakt:
Postao/la TribuneEst » 22 sep 2025, 17:24
svrakino1921 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 17:12

Druze zaledi sliku u momentu upucivanja lopte...meni ovde nema dileme. Opet kazem, upadate u zamku da samo ričete na sudjenje a igra vam je nikakva. Siroki je bio dosta bolji, Borac vas je razvalio na vasem stadionu...pobjedu zajvalite tribinama. Ide derbi, fokusirajte se na teren.
Ovi pokusaja humora sa slikama na insta su u rangu Veleza.
-
svemalim1
-
Kontakt:
mi dali 3 gola, ali je siroki bio dosta bolji. genijalno.
-
svrakino1921
-
Kontakt:
Postao/la svrakino1921 » 22 sep 2025, 17:26
Iz krovne kuće bh. fudbala su potom dodali kako neće više ulaziti u javne polemike za svaki prigovor od strane klubova.
"NS/FS BiH odlučno odbacuje sve pritiske na službena lica, te neće ulaziti u javne polemike povodom svakog prigovora ili žalbe na suđenje od strane klubova."
"Komitet za sudije i suđenje nakon svakog odigranog kola, u skladu sa svojim nadležnostima, redovno vrše analizu rada i izvedbe svih službenih lica, te donose odluke u skladu sa relevantnim pravilnicima i uputstvima, u nastojanju da svim klubovima omoguće jednake uslove za igru, te regularnost takmičenja."
Ko je tražio da ulazite u javnu polemiku
-
svrakino1921
-
Kontakt:
Postao/la svrakino1921 » 22 sep 2025, 17:28
TribuneEst je napisao/la: ↑22 sep 2025, 17:24
svrakino1921 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 17:12

Druze zaledi sliku u momentu upucivanja lopte...meni ovde nema dileme. Opet kazem, upadate u zamku da samo ričete na sudjenje a igra vam je nikakva. Siroki je bio dosta bolji, Borac vas je razvalio na vasem stadionu...pobjedu zajvalite tribinama. Ide derbi, fokusirajte se na teren.
Ovi pokusaja humora sa slikama na insta su u rangu Veleza.
Fokusirani smo
Ko ce bit u VAR sobi
-
Simpatizer
-
Kontakt:
Postao/la Simpatizer » 22 sep 2025, 17:32
Hrammm1921 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 17:13
Simpatizer je napisao/la: ↑22 sep 2025, 16:57
Od kmecanja nema nista.
Normalno, sljedeci put cete opet batine dobiti ,ako budete pametovali ovako
Bolje bi ti bilo da visak energije usmjeris na dopis.

HAJ FAJV
-
Pendulum
-
Kontakt:
successminator je napisao/la: ↑22 sep 2025, 17:10
ik0ik0 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 08:12
Wagner96 je napisao/la: ↑21 sep 2025, 23:38
"Komponenta B" je stvarno posebna sorta. Svi laju na ustaše i četnike, ponekad još više jedni na druge a ne kuže da su jedini koji mogu nešto promjeniti.
Koja su točno vaša očekivanja, da se Borac ili Zrinjski žale jer im je dobro, ili da klub tipa Radnika ili Širokog, kojeg nitko od vas ne može vidjet, započne nešto? Može, sa žalbom savezu ili objavom na FB koja je efektivna ko Axe Africa na prdež
Ako vam se nešto mjenja, mjenjajte, samo nemojte više srat, već previše godina je svaka stranica ove teme ista.
Najjače je što je već odavno ušlo u naslađivanje, nema više "koja lakrdija" nego "nek je i njih, nek vide kako je". Teži poremećaj
Jedan od rijetkih pametnih postova na ovoj temi. Sve si 100% upravu. Ali je caka što i klubovi komponente B znaju da nikome nije do poštenog suđenja i lige. I Sarajevo i Željo i Velež bi voljeli da mogu imati sudačku protekciju kao Borac i Zrinjski, i bez problema bi to radili na štetu ostalih klubova iz B komponente samo kad bi im moglo biti. Zato i ne mogu naći zajednički jezik u ovoj "borbi" jer joj svi pristupaju s figom u džepu, nitko ne želi poštenu ligu nego sudce na svojoj strani.
Također, pogrešno se forsira da je ovo ustaško-četnička kontrola lige. Ovo je kontrola lige od strane 2 kluba, Borca i Zrinjskog, ostali hrvatski i srpski klubovi imaju sudačku protekciju samo u određenim utakmicama, uglavnom redovno protiv Sarajeva i još kojoj utakmici kako Vico ili Beus odluče da trebaju nekome "izbiti bodove". Recimo Široki je imao suđenje kontra FKS, zato će sad u naredna 2 kola biti sudac kontra njih kad budu igrali protiv Radnik i Posušja dok će Posušje sudac ošteti sad protiv Borca, ako bude potrebe. I tako to oni rade, sebi rješe suce svako kolo, ostalima delegiraju po potrebi, malo im uzmu malo dadnu, doslovno kroje tablicu od 1. do zadnjeg mjesta. I znaju to i u Radniku i u Posušju i u Širokom i u Slogi, ali su svjesni da bi im isto bilo i da B komponenta preuzme kontrolu saveza, opet bi im drugi krojili sudbinu, tu su samo da popune ligu. Ova država je takva, sve je preko štele pa tako i sport.
Realna i tačna oba posta.
Sjećaju se svi Želje iz doba Amara ili Sarajeva iz 2015., ja nemam najdraži klub nego pratim ligu općenito pa priznajem da je i B komponenta radila sve i svašta. Ipak, ovi su odavno prevazišli navedeno doba, najneregularnija liga od njenog postojanja a odavno je pratim. Nikad nijedan klub nije imao ovoliko navlačenje i kod kuće i na strani, bar se u gostima “povlašteni” klubovi nisu ovoliko gurali.
Kamo sreće da kod nas u BiH ima morala, fair-playa i poštenja pa da se klubovi ZAISTA ujedine i poslože ligu, ali to je utopija.
Hajd me molim te podsjeti na to Sarajevo iz doba 2015 (jedna godina?!) i uporedi ga sa tim Željom kojeg spominješ i sa ovim što rade snsd & uzp prčije? Ako ti nije teško?
Još ako možeš da mi kažeš koliko je Sarajevo iz doba 2015 osvojilo titula/trofeja ili čega već?
Hvala.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)