Ballon d'or
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Ballon d'or
Ako je ne osvoji Dembele samo će potvrditi koliko je ova nagrada postala smijurija.Doduše ovako unazad nekoliko godina.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- JayCatwright
- Kontakt:
Yamal nije u top 3 igrača Barcelone, a kamo li da je najbolji na svijetu.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ja mislim da Serge Gnabry treba osvojiti.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kad ti to kažeš onda znam da sam u pravu.Jedino simpatizeri Barce pridaju neku važnost ovoj smijuriji.Čuj Yamal treba dobiti jer je zabio Elcheu.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Najpoštenije bi bilo da Rodri ostane najbolji, jer, opći dojam. #općiDojam
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Zbog Super Lige. No to je druga tema, ti si tada bio mlad, ne znam jesi li u toku.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Salah je bio favorit dobar dio sezone. Pao je zadnja 2 mjeseca nakon što je Liverpool zakucao ligu, a zatim je ispao u ligi prvaka od Pariza. Nakon toga je izgubio svaku šansu za balon.SoloControTutti je napisao/la: ↑22 sep 2025, 15:58Ako se ne varam Salah ima najjace brojke sto se tice G/A od svih navedenih i to u najjacoj ligi svijeta, oborio rekord Premier Lige, bukvalno nosio ekipu do titule sam u vrhu.
Izgubio finale kupa, ispao od PSG-a u LP, ali vodi i Egipat u kvalifikacijama na prvenstvo kao najefikasniji igrac, jbg neces od Sahala s repkom ocekivati velike stvari, zbog toga i afrikanci ne osvajaju ov nagradu nazalost, a to bas i nije korektno.
Salah jeste sta malo pred kraj sezone ali da se ne lazemo i Barca i PSG su imali mnogo jace navale u vrhu i igrace koji su imali fantasticne brojke pored glavnih balon kandidata, Salah to nije imao, licno mogu da nabrojim jos hrpetinu asist i golova koje je mogao imati na kontu da je imao svog Rafinhu ili Kvaru/Duea itd.
Ponavljam, Jamal ce ih osvojiti ne jednu nego vise, Rafinha i Dembele jesu imali fantasticne sezone takodjer ali moj pick je Salah s obzirom na legacy i sve ostalo, klasa.![]()
Uzima ovo Dembele na žalost svih ljubitelja fudbala

- superFrankie
- Kontakt:
Olise tek 30. na listi, kriminalno nisko
- SoloControTutti
- Kontakt:
To je tacno, nazalost kako i sam kazes, Dembele mi nema taj smek uopste, jeste bio fantastican ali sam rekao i ostale razloge koji su mu olaksali tripletu. U Ligi 1 je to setnja parkom kao i kup, zaista nema neku tezinu, jedino ta Liga Prvaka ima sto je najveci nekako utjecaj na konacni poredak za balon ali opet tu je imao dosta igraca oko sebe koji su resetali bez pardona. Odigrao je jednu sezonu na ovom nivou, nikad prije, a siguran sam ni poslije ove nece odigrati slicnu. To mi nekako smrdi ali on od svih kandidata ispunjava te neke kriterije trazene za balon, na nasu zalost.

Dembele prekuco sezonu, ne moze Balon osvojitti lik koji je dao 2 gola u ligi a igra krilnu poziciju… Pritom, nije bio ni najbolji igrac svoje ekipe al eto znamo kako funkcionise taj marketing iz Barcelone. A i nakotilo se tih njihovih navijaca po cijelom svijetu, isprase im mozak…
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
MVP nagrada prošle sezoneTonySosa je napisao/la: ↑22 sep 2025, 18:45Dembele prekuco sezonu, ne moze Balon osvojitti lik koji je dao 2 gola u ligi a igra krilnu poziciju… Pritom, nije bio ni najbolji igrac svoje ekipe al eto znamo kako funkcionise taj marketing iz Barcelone. A i nakotilo se tih njihovih navijaca po cijelom svijetu, isprase im mozak…
1. Yamal 27 puta
2. Dembele 17
3. Raphinha 16
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Smiješno da je igrač iz Ligue 1 uopšte u konkurenciji. Mogli su onda komotno i nekog iz HNL-a.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Dembele žestoko pokraden. Ovaj Yamal nije trebao biti ni u top 10. 

- DinGospo21
- Kontakt:
Kakve diskusije, dan te ****. Dembele je prošle sezone bio najbolji i vozdra više, kakav Yamal koji je vama? Nevjerojatnih 9 golova u prvenstvu, i ljudi svršavaju, toliko o današnjem fudbalu. Kad je Španija zijanila Ligu Nacija e to je onda prijateljski turnir a do tad je bio meč odluke, daj dozovite se više.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.