English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: English Premier League
Bukvalno mi je prvo palo na pammet, al yebi ga mi smo tada prolazili fazu from doubter to believer, nije isto druze Sage, nikako nije isto, cak sad mislim da si zlonamjeran prema navijacima Arsenala, hahahaha.
CPOJ
Vrhunski igrač
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Od 200 golova, 40 je iz penala.
40 penala nisu pojedini premijerligaši izveli u svojoj historiji, ali kada prodaš vjeru za večeru zbog fotografije ispred jelke ili posebnu objavu kako bi ispratio kraljicu koja je poklala pola tvog naroda na drugi svijet (a da tek ne spominjemo kako je morao i proslavu gola promijeniti), sve je moguće.
Ako ništa, zna se barem zahvaliti uvijek za dva-tri penalty kicka koja mu se sviraju u prosjeku svakih 14 dana
40 penala nisu pojedini premijerligaši izveli u svojoj historiji, ali kada prodaš vjeru za večeru zbog fotografije ispred jelke ili posebnu objavu kako bi ispratio kraljicu koja je poklala pola tvog naroda na drugi svijet (a da tek ne spominjemo kako je morao i proslavu gola promijeniti), sve je moguće.
Ako ništa, zna se barem zahvaliti uvijek za dva-tri penalty kicka koja mu se sviraju u prosjeku svakih 14 dana

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- LenyYoro15
- Kontakt:
Malo nam je NBA pala. U prvih 5 kola, realno gledajući, kvalitativno je to slabije nego prije. Vjerujem da to mora ubzo ići na viši nivo. Većina najvećih zvijezda lige nije u nekoj formi na početku sezone i to se odražava na njihove timove i kvalitet utakmica.
LIVERPOOL - uzimaju na rutinu i na mentalitet pobjednika razvijen u zadnjih 5 godina. Liče mi na United pod Fergusonom kada sam znao da dobijaju i ako je 1:1 u 87. minuti. To se može gledati kao prednost (dobijaju i kad su ispod svog najboljeg nivoa, pa će njihovim dizanjem na top nivo liga ubrzo biti odlučena) i kao slabost (ako nastave istim nivoom, uz samo malo manje sreće slijede kiksevi).
Ekitike - top igrač
Wirtz - će biti među najboljim igračima lige sljedeće sezone, ove će se nastaviti mučiti jer još nije provalio tempo igre i vrijeme reakcije
Kerkez - nije nivo Liverpoola
Isak - ne vidim opciju u kojoj zajedno igraju Isak i Ekitike i da to valja nečemu dugoročno. Nikad nisam vidio dva lika od 2 metra da igraju zajedno naprijed i da to funkcioniše
Frimpong - nisam ga nešto upratio do sada
ARSENAL - meni je Arteta najveće razočarenje. Bukvalno su svakom sezonom i svakom sljedećom utakmicom lošiji i bezidejniji. Arsenal iz 2022/2023 je vjerovatno najatraktivnija ekipa ikada prema naprijed koju sam gledao. Ovo forsiranje ofanzinih prekida kao da je uzelo svu energiju koju je taj tim imao. Imaš osjećaj kada ih gledaš da je fokus na prekide 90%, a na sve ostalo 10%
Gyokeres - ne vidi se protiv jačih protivnika (City, Liverpool, United
). Dat će bez problema 20+ u svim takmičenjima jer će Arsenal odigrat 60 utakmica u sezoni. Imam osjećaj da je Giroud bolji s loptom od njega, ali da je finišer to niko ne spori. Profitirat će kada i ako se Saka, Eze i Odegard ustale u prvih 11
Eze i Zubimendi će biti dobra pjačanja
CHELSEA - tim koji je teško komentarisati. Jedino što želim jeste da Garnacho flopa. Zamisli biti toliko glup i odbiti siguricu za razvoj i uspjeh poput Bayerna i odlučiš preći u tim koji ima 18 krila. Ući će Chelsea u Top5 nekako
MANCHESTER CITY - najlošiji City od dolaska Arapa. Sve što ih je krasilo, nestalo je. Čuvena kontrola utakmice gdje sam imao osjećaj da se pitaju za svaki aut, korner, faul. Sve je to prošlost. Ovi novi igrači koje su doveli ne mogu igrati kao prethodna generacija. Haaland je popravio igru u polju drastično, a za golove se uvijek znalo da neće biti problema
UNITED - nije dobro, ali nije to toliko loše kao što mediji predstavljaju. Nestabilni su do bola u svakom smislu, ali sviđa mi se ljetni prelazni rok. Posebno odlasci su dobro odrađeni. Morao se još jedan vezni dovesti
Mbeumo - najbolji ofanzivni igrač Uniteda
Cunha - ono što je igrao do povrede imalo je smisla (protiv Arsenala i Fulhama). Falilo je malo sreće u nekim sitaucijama sa stativama protiv Fulhama i nerealnim odbranama Raye
Šeško - loše do sada. Trudi se, ali imao problem tempa kao i Wirtz. Vidi se da je odličan u skoku i to bi trebalo da ga u startu čini boljim igračem od Hojlunda
De Ligt i Mazraoui su najbolji igrači Uniteda na startu sezone uz Mbeuma. Nikad mi neće biti jasno kako je Mazraoui koštao samo 13 miliona funti.
ASTON VILLA - razočarenje sezone
NEWCASTLE - malo bolji od Ville
TOTTENHAM - imaj fine bodove, ali im ne vjerujem nikako
LIVERPOOL - uzimaju na rutinu i na mentalitet pobjednika razvijen u zadnjih 5 godina. Liče mi na United pod Fergusonom kada sam znao da dobijaju i ako je 1:1 u 87. minuti. To se može gledati kao prednost (dobijaju i kad su ispod svog najboljeg nivoa, pa će njihovim dizanjem na top nivo liga ubrzo biti odlučena) i kao slabost (ako nastave istim nivoom, uz samo malo manje sreće slijede kiksevi).
Ekitike - top igrač
Wirtz - će biti među najboljim igračima lige sljedeće sezone, ove će se nastaviti mučiti jer još nije provalio tempo igre i vrijeme reakcije
Kerkez - nije nivo Liverpoola
Isak - ne vidim opciju u kojoj zajedno igraju Isak i Ekitike i da to valja nečemu dugoročno. Nikad nisam vidio dva lika od 2 metra da igraju zajedno naprijed i da to funkcioniše
Frimpong - nisam ga nešto upratio do sada
ARSENAL - meni je Arteta najveće razočarenje. Bukvalno su svakom sezonom i svakom sljedećom utakmicom lošiji i bezidejniji. Arsenal iz 2022/2023 je vjerovatno najatraktivnija ekipa ikada prema naprijed koju sam gledao. Ovo forsiranje ofanzinih prekida kao da je uzelo svu energiju koju je taj tim imao. Imaš osjećaj kada ih gledaš da je fokus na prekide 90%, a na sve ostalo 10%
Gyokeres - ne vidi se protiv jačih protivnika (City, Liverpool, United

Eze i Zubimendi će biti dobra pjačanja
CHELSEA - tim koji je teško komentarisati. Jedino što želim jeste da Garnacho flopa. Zamisli biti toliko glup i odbiti siguricu za razvoj i uspjeh poput Bayerna i odlučiš preći u tim koji ima 18 krila. Ući će Chelsea u Top5 nekako
MANCHESTER CITY - najlošiji City od dolaska Arapa. Sve što ih je krasilo, nestalo je. Čuvena kontrola utakmice gdje sam imao osjećaj da se pitaju za svaki aut, korner, faul. Sve je to prošlost. Ovi novi igrači koje su doveli ne mogu igrati kao prethodna generacija. Haaland je popravio igru u polju drastično, a za golove se uvijek znalo da neće biti problema
UNITED - nije dobro, ali nije to toliko loše kao što mediji predstavljaju. Nestabilni su do bola u svakom smislu, ali sviđa mi se ljetni prelazni rok. Posebno odlasci su dobro odrađeni. Morao se još jedan vezni dovesti
Mbeumo - najbolji ofanzivni igrač Uniteda
Cunha - ono što je igrao do povrede imalo je smisla (protiv Arsenala i Fulhama). Falilo je malo sreće u nekim sitaucijama sa stativama protiv Fulhama i nerealnim odbranama Raye
Šeško - loše do sada. Trudi se, ali imao problem tempa kao i Wirtz. Vidi se da je odličan u skoku i to bi trebalo da ga u startu čini boljim igračem od Hojlunda
De Ligt i Mazraoui su najbolji igrači Uniteda na startu sezone uz Mbeuma. Nikad mi neće biti jasno kako je Mazraoui koštao samo 13 miliona funti.
ASTON VILLA - razočarenje sezone
NEWCASTLE - malo bolji od Ville
TOTTENHAM - imaj fine bodove, ali im ne vjerujem nikako
Zadnja izmjena: LenyYoro15, dana/u 22 sep 2025, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
E vidi ovog, nešto ozbiljno piše
Frimponga nisi imao kad puno vidjeti jer se odmah povrijedio.
Kerkez, igra jednu dobro, pa se drugi pogubi. Mlad je, nije toliko loš uopšte.
Wirtz odigra drugo poluvrijeme dosta bolje, ali još se navikava na sve. Nema prostora kao na farmi.
Etiketa će vjerojatno lijevo ići, Isak gore, a Gakpo na klupu.
Igra se popravlja l sve više i više liči na nešto, ali daleko je to od savršenog.
Sa ostalim bih se i složio.
Za Zironju je Van Dijk rekao da je najteži napadač kojeg je čuvao, vazda je znao nešto sa loptom i imao čudan tajming i kretnju. Veoma mi drag igrač.

Frimponga nisi imao kad puno vidjeti jer se odmah povrijedio.
Kerkez, igra jednu dobro, pa se drugi pogubi. Mlad je, nije toliko loš uopšte.
Wirtz odigra drugo poluvrijeme dosta bolje, ali još se navikava na sve. Nema prostora kao na farmi.
Etiketa će vjerojatno lijevo ići, Isak gore, a Gakpo na klupu.
Igra se popravlja l sve više i više liči na nešto, ali daleko je to od savršenog.
Sa ostalim bih se i složio.
Za Zironju je Van Dijk rekao da je najteži napadač kojeg je čuvao, vazda je znao nešto sa loptom i imao čudan tajming i kretnju. Veoma mi drag igrač.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
U suštini niko iz režimskog kluba nije flop bez obzira što su haman pa svi plaćeni po 100 miliona minimum, dok su svi iz drugih timova flopčine 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Slaven Bilic? 

Ma ja se više zayebavam da ne kažem trollam

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Pa nije da tabela govori drugačije.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 20:50U suštini niko iz režimskog kluba nije flop bez obzira što su haman pa svi plaćeni po 100 miliona minimum, dok su svi iz drugih timova flopčine![]()
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ako su igrači flopovi nakon šest utakmica, šta ćemo sa trenerima koji godinama nemaju trofeja?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Problem je što vi, a i mediji pod crvenom šapom za sve druge govorite da su flopovi, ne znaju se kretati, panjevi, krampe, spori, postavljate highlighte nekih promašaja i sl., a samo vašim igračima treba "vremena".
A sta cemo s tim sto taj isti ima vise trofeja LP od Arsenala. A tako ce i ostati na duze staze
Srce, čast i ponos!
Svaka čast, stoji u istom redu sa još Bog zna koliko igrača širom dunjaluka ali opet nikad nije osvojio titulu. Ja ću biti pošten i priznat da je imao tu nesreću da je igrao za prosjek od kluba.
Cestitke najboljem svedskom napadacu.

Kad kupiš nekog igrača za 150 mil ne možeš reći i pravdati njegove loše igre sa "tek mu je 22,18 ili koliko već godina i kako mu je ovo prva sezona" nije došao iz BH Premijer Lige .Gravenberch nije koštao 150 mil i kad je došao odmah je pokazao kvalitet a tako i Szoboslai made ne u tolikoj mjeri kao ovaj prvi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.