Kako ti ban da dobijes jbt...General505 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 22:04Brigadir se vraća, ovaj put unaprijeđen u čin Generala, kako i dolikuje njegovim uspjesima i zaslugama.![]()
Kipar - Bosna i Hercegovina 09.10.2025. | Malta - Bosna i Hercegovina 12.10.2025
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Kipar - Bosna i Hercegovina 09.10.2025. | Malta - Bosna i Hercegovina 12.10.2025
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Re: Kipar - Bosna i Hercegovina 09.10.2025. | Malta - Bosna i Hercegovina 12.10.2025
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
dobar sastav!
za maltu sam bio mislio na slican sastav kao i ti tj isto sa omerovicem i memicem na krilnim pozicijama)
a ovaj mozda za kipar:
-----------------------Vasilj--------------------
Dedić Muharemović Hadžikadunić Burnić
-----------------------Šunjić-------------------
Bajraktarević Gigović Tahirović Alajbegović
----------------------Demirović-----------------
Jel ovo ljudi fakat guraju omerovica u prvu postavu? Djeci nije vam ovo pes
-
- Kontakt:
Ovdje bio Nail Omerovic mogao iskoristiti sansu nadam se da ce se na treninzima namernuti i pokazati ostrinu i brz korak . Mnogo me podsjeca na Memica
Zasluzio je da dobije priliku u ofanzivnom dijelu terena. Jedino ako ga ocjenjujes po onom jedinom mecu protiv Madjarske kad je igrao beka.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dobar, samo Babuka umjesto Ermedina. Babuka je ipak autoritet, vođa i instruktor na terenu , te privlači najveću pažnju tj. lijepi 2 igrača na sebe. Za očekivati je da ćemo imati inicijativu, odnosno da nećemo imati mnogo prilika za kontru pa nam je bitnije (pored navedenog) da imamo visokog igrača.
Nail Omerovic nema sta da trazi u ovoj konkurenciji.
Svi su bolji od njega i Bajraktarevic i Alajbegovic i Memic, eto mozda se moze pofajtat sa Menalom, a i tu bi vjerovatno izgubio.
Pozdravljam ove izmjene na spisku koje je napravio Barbarez - mislim na Tabakovica i Hadzikadunica.
Ne svidja mi se sto je opet pozvan samo jedan bek. Konstantno se Barbarez glupira sa bekovima.
Al eto, popravlja se polako sa krilima, pa se mozda nekad popravi i sa bekovima...
Realno, bod na Kipru ko kuca. Plasim se poraza, koji je nazalost realna mogucnost (40 - 50 %)
Volio bih da krene bez Dzeke, samo sa Demirovicem u napadu... al hajde - to mozda i nije toliko bitno... posebno kad pogledam sta bi bilo sa mocnim San Marinom da nije bilo Dzeke....
Svi su bolji od njega i Bajraktarevic i Alajbegovic i Memic, eto mozda se moze pofajtat sa Menalom, a i tu bi vjerovatno izgubio.
Pozdravljam ove izmjene na spisku koje je napravio Barbarez - mislim na Tabakovica i Hadzikadunica.
Ne svidja mi se sto je opet pozvan samo jedan bek. Konstantno se Barbarez glupira sa bekovima.
Al eto, popravlja se polako sa krilima, pa se mozda nekad popravi i sa bekovima...
Realno, bod na Kipru ko kuca. Plasim se poraza, koji je nazalost realna mogucnost (40 - 50 %)
Volio bih da krene bez Dzeke, samo sa Demirovicem u napadu... al hajde - to mozda i nije toliko bitno... posebno kad pogledam sta bi bilo sa mocnim San Marinom da nije bilo Dzeke....
Kakav qurčev Omerović
Ništa nemam protiv momka, ali njega u prvoj postavi imati u ovakvoj konkurenciji je kao da Bilbija igra ispred Demirovića. Taj nivo.
Ništa nemam protiv momka, ali njega u prvoj postavi imati u ovakvoj konkurenciji je kao da Bilbija igra ispred Demirovića. Taj nivo.
na beku mora konacno jednom probati adisa jasica, a kipar aBd pobjedjujemo 2:0 ili 2:1emir012 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 13:01Nail Omerovic nema sta da trazi u ovoj konkurenciji.

Realno bolje imati Omerovica, Kulasina
na krilu nego Hajradinovica
Generalno nisu kvalitetniji igraci, ali oni ce igrati ko krila i probijati, dok Hajradinovic koliko god znao sa loptom on ce se uvijek uvlaciti u sredinu i nista od njega na krilu nema
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- JohnCleese
- Kontakt:
Jasic i Karic se prizivaju kao onomad Milosevic, Milicevic, Prcic, Nastic itd..
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Pa dobro, nisu uporedivi igrači jer je Hajradinović više za ofanzivnog veznog/desetku a Omerović i Memić su tu da trče uz liniju. Ima mjesta za sve trojicu na spisku.
Čuj bod na Kipru ko kuća; pravi pobjednički mentalitetemir012 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 13:01Nail Omerovic nema sta da trazi u ovoj konkurenciji.

Ljudi nisu ni gledali Omerovica al eto komentarisu jer igra u Osijeku , kako je preso na lijevo krilo drugi igrac , koliko se lagano nalazi u sansama i kakav sut ima mozda da pogledate koju utakmicu ne bi tako komentarisali , sa njim i Memicem po krilima i Alajbegovicem u sredini bi svakoj reprezentaciji stvorili probleme , a i sva trojica mogu trcat i pravit presing pogotovo sa Demirovicem u napadu to bi bio skroz drugi tim u odnosu na ovo sto sada igramo, nismo nikad ovako brze igrace prema naprijed imali valjda to budemo znali iskoristiti.
Nail može proći kao 4. opcija na krilu. Alajbegović, Memić i Bajraktarević su iznad njega kvalitetom. Naravno da mora biti na spisku, ali u prvoj postavi - ne.
Drago mi je da ga krezuba stoka nije otjerala kao Civica zbog jednog loseg nastupa kada je jos bio zavaljen na poziciju koju inace ne igra. Inace, Civic je bolji lijevi bek od Gazibegovica i Mujakica koje sad gledamo tu.

Razvaljivati u poluamaterskom hnl nije preporuka nizasta. U ozbiljnim utakmicama protiv ozbiljnih protivnika vrlo brzo ces vidjeti koliko su igraci iz takvih liga beskorisni. Ovaj menalo ce bar igrati euro takmicenja pa ce imati jakih utakmica. Nail nema ni to. Ja nailu zelim sve najbolje u zivotu I karijeri kao da mi je rod Ali trenutno nije igrac Koji nam moze pomoci jer bukvalno svaka utakmica je biti ili ne biti.UtdBiH21 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 15:08Ljudi nisu ni gledali Omerovica al eto komentarisu jer igra u Osijeku , kako je preso na lijevo krilo drugi igrac , koliko se lagano nalazi u sansama i kakav sut ima mozda da pogledate koju utakmicu ne bi tako komentarisali , sa njim i Memicem po krilima i Alajbegovicem u sredini bi svakoj reprezentaciji stvorili probleme , a i sva trojica mogu trcat i pravit presing pogotovo sa Demirovicem u napadu to bi bio skroz drugi tim u odnosu na ovo sto sada igramo, nismo nikad ovako brze igrace prema naprijed imali valjda to budemo znali iskoristiti.
Tako je brtZglavkar je napisao/la: ↑23 sep 2025, 14:35Pa dobro, nisu uporedivi igrači jer je Hajradinović više za ofanzivnog veznog/desetku a Omerović i Memić su tu da trče uz liniju. Ima mjesta za sve trojicu na spisku.
Pvo kazeem samo jer barbarez nesto forsira hajradinovica na desnom krilu
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)