KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Inače izbjegavam diskusije o cijenama ulaznica, ali uzevši u obzir da je prva utakmica, da je kvalifikaciona za 4. evropsko takmičenje u hijerarhiji i da se igra u Zetri, trebale su biti niže za 10 KM. Da se razumijemo, ove cijene bi bile OK kada dolaze jače ekipe ili u nokaut fazi tog FIBA Europe Cup za koji se želimo kvalifikovati.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Tačno tako.PikachuSA je napisao/la: ↑22 sep 2025, 08:09Inače izbjegavam diskusije o cijenama ulaznica, ali uzevši u obzir da je prva utakmica, da je kvalifikaciona za 4. evropsko takmičenje u hijerarhiji i da se igra u Zetri, trebale su biti niže za 10 KM. Da se razumijemo, ove cijene bi bile OK kada dolaze jače ekipe ili u nokaut fazi tog FIBA Europe Cup za koji se želimo kvalifikovati.
Ja sam kupio sezonsku i cijena je prilično korektna pa me je baš iznenadila ovako velika cijena pojedinačnih ulaznica na početku sezone u utakmici kada ti nekako i treba podrška publike.
4662 mjesta, 50 gore-dole, brojao sam u dvoranisvrakino1921 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 07:55Surreal je napisao/la:21 sep 2025, 19:27ma biće nas bar 4k
![]()
Misliš da ovdje može stat 4k
Ovo je više projektovano za turiste Grada Sarajeva kao i porcija cevapa 16 maraka

ja sam uzeo ovaj teleskop zapad, ali haman sam se zayebao
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
valjalo bi sve rjesit u prvoj utakmici, ozbiljno da se pristupi i da se ne divlja sa rotacijama ovih aba2 igraca

Nisi, obišao sam sve tribine i nekako je najbolja preglednost sa tribina Zapad teleskop, pogotovo sa zadnjih redova i recimo do linije za tri poena. Taktički sam odmjerio za koju tribinu sa odvalim cifru

i ja sam uzeo tu i vecinu ljudi sto znam to su uzeli, one se daleko najbolje prodaju zasad
Ako ne odu s finom zalihom gore, bice vode u usima u zadnjoj cetvrtini
Aziz Bekir: 'Ljudi su pričali da nama treba još jedan visok čovjek.Morate biti glupi da mislite tako,a takvih ljudi je puno u BiH'.
Ma duplo su jaca ekipa al ne vjerujem Aci da nece forisirat svoje ljubimce Westa Salica i Zubca
-
- Kontakt:
Mandžukić
-
- Kontakt:
Iskreno receno, nikada nisam cuo da ga iko spominje kao potencijal..
Pa zar nije otvorena i ona velika tribina sa koje je ovo slikano?Adnan33 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 15:434662 mjesta, 50 gore-dole, brojao sam u dvoranisvrakino1921 je napisao/la: ↑22 sep 2025, 07:55Surreal je napisao/la:21 sep 2025, 19:27ma biće nas bar 4k
![]()
Misliš da ovdje može stat 4k
Ovo je više projektovano za turiste Grada Sarajeva kao i porcija cevapa 16 maraka![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ta velika tribina nije velika koliko svi misle da jeste. Otvorene su otprilike 2/3 velike tribine.
Kada su sve tribine otvorene kapacitet nije ni blizu 12000 kojim nepismeni mediji barataju. To je bio kapacitet prije rata, ali teleskopi su sada znacajno manji nego oni prije rata jer je fusereno kad se obnavljalo. Evo slike kako je bilo pa skontajte koliko je to vise mjesta nego sto imamo danas.

Kada su sve tribine otvorene kapacitet nije ni blizu 12000 kojim nepismeni mediji barataju. To je bio kapacitet prije rata, ali teleskopi su sada znacajno manji nego oni prije rata jer je fusereno kad se obnavljalo. Evo slike kako je bilo pa skontajte koliko je to vise mjesta nego sto imamo danas.

Znas li slucajno koliko ta tribina prima?TETRAPAK je napisao/la: ↑23 sep 2025, 09:43Ta velika tribina nije velika koliko svi misle da jeste. Otvorene su otprilike 2/3 velike tribine.
![]()
FK SARAJEVO.
- svrakino1921
- Kontakt:
Razočarenje u komšiluku
Hrvati otkrili plaće u Bosni: Finansijski se ne možemo nositi, pogledajte koliko zarađuju Atić i Halilović
Bosna je podigla ljestvicu za novu sezonu
Sedam hrvatskih košarkaških klubova nastupat će od nove sezone u takmičenjima izvan ove zemlje.
Sportske novosti tako donose analizu te navode da je to dobra vijest za Hrvatsku, te naznaka da stvari idu prema naprijed. Istovremeno, navode da je sarajevska Bosna promijenila mnoge stvari i da može mnogo bolje platiti od klubova iz njihove zemlje.
- Puževim koracima, ali ipak se kreće - navode Sportske novosti, a onda porede stanje u hrvatskoj košarci sa komšijskim zemljama.
U centru pažnje je naravno KK Bosna koji će od ove sezone igrati ABA ligu.
- Oba su naša kluba izgubila od novajlija u ABA ligi, sarajevske Bosne, s kojom se finansijski ne mogu nositi. Ne radi se tu više o srbijanskim klubovima, ne radi se o slovenskim ili o crnogorskim, sada i Bosna dovodi igrače za nedokučive svote naših okvira.
Tako ide priča da je Edin Atić u Sarajevu za 23 hiljade eura mjesečno i Miralem Halilović za 20 - navodi se u tekstu.
- Hrvatska polako, ali sigurno izlazi iz tog interesnog kruga menadžera, nama nemogućih državnih intervencija, ali i čudnih igara. I kreće u nešto novo - dodaje se u analizi.
Hrvati otkrili plaće u Bosni: Finansijski se ne možemo nositi, pogledajte koliko zarađuju Atić i Halilović
Bosna je podigla ljestvicu za novu sezonu
Sedam hrvatskih košarkaških klubova nastupat će od nove sezone u takmičenjima izvan ove zemlje.
Sportske novosti tako donose analizu te navode da je to dobra vijest za Hrvatsku, te naznaka da stvari idu prema naprijed. Istovremeno, navode da je sarajevska Bosna promijenila mnoge stvari i da može mnogo bolje platiti od klubova iz njihove zemlje.
- Puževim koracima, ali ipak se kreće - navode Sportske novosti, a onda porede stanje u hrvatskoj košarci sa komšijskim zemljama.
U centru pažnje je naravno KK Bosna koji će od ove sezone igrati ABA ligu.
- Oba su naša kluba izgubila od novajlija u ABA ligi, sarajevske Bosne, s kojom se finansijski ne mogu nositi. Ne radi se tu više o srbijanskim klubovima, ne radi se o slovenskim ili o crnogorskim, sada i Bosna dovodi igrače za nedokučive svote naših okvira.
Tako ide priča da je Edin Atić u Sarajevu za 23 hiljade eura mjesečno i Miralem Halilović za 20 - navodi se u tekstu.
- Hrvatska polako, ali sigurno izlazi iz tog interesnog kruga menadžera, nama nemogućih državnih intervencija, ali i čudnih igara. I kreće u nešto novo - dodaje se u analizi.
U Zetri fale normalne teleskopske tribine da to lici na dvoranu..a ne drvene klupe iz srednjeg vijeka.
Zaista je nevjerovatno na koji način su stručnjaci opremili dvoranu i “pripremili” je za utakmice. Bosna će zasigurno ponijeti titulu najružnije dvorane u aba ligi, a zasigurno i u europe cupu. Neko spomenu da bi Dubai mogao igrati ovdje euroligu. Nadam se da od toga mema ništa, jer bi to bila velika sramota i za grad i državu.
Gledam sliku i ne mogu se načuditi da je neko normalan i razuman ovo napravio. U regionu ljudi naprave bolje improvizivane terene na otvorenom.
Šlag na tortu, platite 35KM za ugođaj da gledate košarku sa ovakve tribine.
Dubravko, Magoda i ostali, sramotno.
Gledam sliku i ne mogu se načuditi da je neko normalan i razuman ovo napravio. U regionu ljudi naprave bolje improvizivane terene na otvorenom.
Šlag na tortu, platite 35KM za ugođaj da gledate košarku sa ovakve tribine.
Dubravko, Magoda i ostali, sramotno.
Jedini grad gdje se u 2025. na mjestima do terena sjedi na klupama bez naslonjača i uredno naplati karta. Kao da je neka juniorska utakmica u predgrađu.
Dvorana u Hillsu bolje izgleda od nule nego ovo.
Dvorana u Hillsu bolje izgleda od nule nego ovo.
Stvarno je tuzno gledati ovakvu dvoranu, ko fol preuređenu za kosarkaske utakmice. Bolje da nisu nista dirali, stavili parket na centar i to je to. Ovako svaka tibina svoju politiku vodi.
Umjesto da u vakat naruce nove teleskopske tribine-jednoobrazne i simetrične da to lici na nesto, oni improviziraju ko da je korida u pitanju..
Umjesto da u vakat naruce nove teleskopske tribine-jednoobrazne i simetrične da to lici na nesto, oni improviziraju ko da je korida u pitanju..
Trenutno korisnika/ca: svrakino1921 i 7 gostiju.