Skenderija onakva kakva jeste, je Staples Center za ovo ruglo od dvorane.
Malo su odmakli tribine od parketa, trebali su još.

Kakve veze ima plava boja s KK Bosna? Cirkus.
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Skenderija onakva kakva jeste, je Staples Center za ovo ruglo od dvorane.
Stvarno izgleda jadno. Koliko su daleko tribine, bolje da su nasred Koševa stavili parket i tako da se gleda
Pa mjesecima sam čekao sa društvom ovu utakmicu, ali ne pada nam nikome na pamet da podržimo ovaj bezobrazluk sa cijenama. Pa valjda izvuku neku pouku pred početak ABA lige
Problem i jeste što je ovo nekome dobro. Mada pisanje ovog profila ne mogu ni uzeti za ozbiljno. Dovoljno je pogledati prethodne postove svrakindolca. Neka kombinacija troll i robot profila koji pise van konteksta.svrakino1921 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 16:36
Bravo
Ovo je već olimpijsko - vrhunski nivo
Bravo gosp.Bukva
Bravo ZOI 84
BRAVO PREMIJERU GOSP. UK
GOLEM SI KANTONU SARAJEVO
P.S.
B.C.DUBAI BUJRUM U ZETRU
JEDINO U ZETRI SE I IGRALA EUROLIGA
reds123 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 16:46Problem i jeste što je ovo nekome dobro. Mada pisanje ovog profila ne mogu ni uzeti za ozbiljno. Dovoljno je pogledati prethodne postove svrakindolca. Neka kombinacija troll i robot profila koji pise van konteksta.svrakino1921 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 16:36
Bravo
Ovo je već olimpijsko - vrhunski nivo
Bravo gosp.Bukva
Bravo ZOI 84
BRAVO PREMIJERU GOSP. UK
GOLEM SI KANTONU SARAJEVO
P.S.
B.C.DUBAI BUJRUM U ZETRU
JEDINO U ZETRI SE I IGRALA EUROLIGA
Gledajuci ove slike sam jos vise ogorcen. U ovoj dvorani ne posotji dobra pozicija za gledanje utakmice
J@b@ se njemu, on svejedno ide na kraju sezone. On ce fino pokupit kajmak ovogodisnjeg hajpa a drugom ostade njegova pustahija
Mislim da bi bolje bilo da su ovako dvoranu koncipirali za utakmice.
Fakat dobro izgleda ovako. Bočne tribine velike i blizu terena, sa njih kad zagrmi fina je to atmosfera + mi ovo izgleda kao fina mini arena. Kontam da nema nekih tehničkih problema sa rasporedom, npr. da ne mogu postaviti čitav teleskop jug i sl.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.