Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Hoće li u RS u narednih sto godina biti kakvog derbija, rivalstva isl ili je Sjeverna koreja i po tom pitanju, kao i u svim ostalim životnim pitanjima ? 
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
500 karti za Hz na derbiju
Da, ali je bilo dosta ikseva u tom periodu. Mah , derbi ko derbi, pogotovu sada kada se igra 4x u sezoni, pređe to nekako u rutinu. Od sezone 2017/18 nije bilo 4 derbija u sezoni.
A o statistici, odnosno rezultatima derbija iz te sezone, ne bih sada

Eto das im 500 i oni nece i kasnije ce kukati sto nisu dosli a svi dobro znamo zasto je taj broj karti. I dobro znaju i navijsci Sarajeva, a i ovih 500 je po pravilu iako cemo izgibiti dodatnih 2000 za domace tj morat ce se ljudi na sjeveru i istoku gurati na dvije stolice
Izgleda da i mi u decembru krećemo u realizaciju projekta "Bordo arena".
Ma to je vise maslo mup-a, sto forsiraju one debilne tampon zone, moglo se komotno nesto hordi smjestiti. Bas da su trazili 1000 karata, a kone davale 500, ne vjerujem, to je suplja. Ovako se zeljescsari mogu vaditi na radove i zdravo
-
- Kontakt:
Sarajevski derbi je odavno unisten. Zahvaljujuci objema upravama, a i MUPu KS.
Sad je veci derbi kad na Grbavicu dođe FK SNSD ili Coviceva prcija, toliko smo zasrali sarajevski derbi. Mada se i oni sa svoje strane furaju da su im najveci derbiji sa Pijacom ili Covicevom prcijom

Znaci mi dobijamo 5% na kosevu vec nekoliko zadnjih derbija i oni kad trebaju sad dobiti 5% jer se gradi jug fol negoduju nesto. Inace dobijaju 10-15% kapaciteta.
Ne kontam ko onda unistava car derbija ovdje? Kukali sto nece biti karata, sad dobiju i opet nece, preseravanje
Ne kontam ko onda unistava car derbija ovdje? Kukali sto nece biti karata, sad dobiju i opet nece, preseravanje
Posteno, 5% pa koliko god da je. A na Kosevu kad bude derbi, ko prismrdi zapadu u plavovoj polo majci, a ne u Zeljinom dresu, vratiti sa ulaza.
Dok ne bude trbina nama, tribina vam, neka se drze ovog pravila 5%.
Dok ne bude trbina nama, tribina vam, neka se drze ovog pravila 5%.
Navijači Sarajeva su prije dobijali zdenku + stari istok. Danas je kapacitet Grbavice neuporedivo veći, a broj ulaznica za goste smanjen.Orvel je napisao/la: ↑23 sep 2025, 16:39Znaci mi dobijamo 5% na kosevu vec nekoliko zadnjih derbija i oni kad trebaju sad dobiti 5% jer se gradi jug fol negoduju nesto. Inace dobijaju 10-15% kapaciteta.
Zadnja izmjena: Herson, dana/u 23 sep 2025, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
Jel to ode Yatta iz sarajeva? Nece raja imati na koga igrati kartona preko
A mi bili na jugu pola zapada i istoka, ajde ba bjeziHerson je napisao/la: ↑23 sep 2025, 16:48Navijači Sarajeva su prije dobijali zdenku + stari istok. Danas je kapacitet Grbavice neuporedivo veći, a broj ulaznica za goste umanjen.Orvel je napisao/la: ↑23 sep 2025, 16:39Znaci mi dobijamo 5% na kosevu vec nekoliko zadnjih derbija i oni kad trebaju sad dobiti 5% jer se gradi jug fol negoduju nesto. Inace dobijaju 10-15% kapaciteta.
Eto sad ce se voditi vazds 5% pa ce biti 550 - 750 hordi na Grbavici kad se jug napravi
Evo vi ste uveli prvi put 5 posto za derbi 20 maja 2017 . Od tada je bilo 12 derbija na kosevu ali eto jedan je bio bez publike zbog korone pa cemo reci 11 derbija . U tih 11 derbija ja ne znam jeste li vi nama dali 3 puta da dobijemo vise od 5 posto , a u istom vremenskom opsegu bilo 11 derbija na grbavici svaki put ste dobili 15 posto stadiona . Takodjer jedan derbi je bio u zenici ali njega ne pikam jer nije bilo publike .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
5% na kosevu 1850
5% na Grbavici 550 (750 kad se jug izgradi)
A vi vec nekoliko derbija njegujete pravilo 5% a na Grbavici dobijate 1500 (13% trenutnog kapaciteta)
Bjezi ba vise vi i vase bajke
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], spolacentra i 11 gostiju.