FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prvo sranje oko broja karata je krenulo od njih. Tako da jedva cekaju da ti ga zabibere pa kako god mogu.
Kurcinu bi ja njima dao na Kosevu. Moze, ali karta 200 KM pa ko vas ****.
Fakat su usrali i ovo malo od derbija sto je ostalo. I uvijek, ali uvijek oni nesto seru. Djece mi moje, ja im ne bi nikako dao na Kosevo. Pa da se ganjamo do sudnjeg dana.
Jednom za sva vremena rascistiti sa dusmanima, vecim i od genocidasa i uskokamenjasa.
Kad si bio dijete malo, komsija te silovao. Jasno je ko dan da si manijak.
Kurcinu bi ja njima dao na Kosevu. Moze, ali karta 200 KM pa ko vas ****.
Fakat su usrali i ovo malo od derbija sto je ostalo. I uvijek, ali uvijek oni nesto seru. Djece mi moje, ja im ne bi nikako dao na Kosevo. Pa da se ganjamo do sudnjeg dana.
Jednom za sva vremena rascistiti sa dusmanima, vecim i od genocidasa i uskokamenjasa.
Kad si bio dijete malo, komsija te silovao. Jasno je ko dan da si manijak.
Zadnja izmjena: Hamagara, dana/u 23 sep 2025, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
-
- Kontakt:
Chetaljima šugavičkim ne dati da priđu stadionu, kamo li ulazak!Tatamata1946 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 20:32Znaci mi necemo nikako na Grbavicu a oni ce od sad imati citavu tribinu na Kosevu. Oni su bolje prosli u svakom pogledu

- Maroon1946
- Kontakt:
Kakav potez predsjednika
Sad lijepo njima zabraniti dolazak na Koševo
Igračima nek ovo bude dodatni motiv da poginu na terenu

Sad lijepo njima zabraniti dolazak na Koševo
Igračima nek ovo bude dodatni motiv da poginu na terenu
Otvoren li sve kapacitete tribina njima na Kosevu mogu racunati na ozbiljan bojkot nas.
Pa neka igraju samo pred njima, **** im oni familiju cijelu.
Pa neka igraju samo pred njima, **** im oni familiju cijelu.
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 23 sep 2025, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
-
- Kontakt:
Jesmo bistri! Znaci njima evo sve na Kosevu a nama nista na Grbavici. Dobar dogovor, posten haha
Ne smiju dozvoliti da se vise pisaju po nama i to ko stigne.
Nista ne trazimo, samo vracati istom mjerom
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Nakon Hrida i El Tarika, željezničar se ponovo pozicionira u elitnu skupinu bh. klubova ovoga puta sa borcem i lišticom.
Duvajte ga ****.
Duvajte ga ****.
-
- Kontakt:
Ma nama ne treba ni Vico ni beus ,sami sebe ubijamo. Uprave ce se prije lizati sa drugim klubovimA nego uciniti derbi da bude kao nekad
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ne razumijem bijes i poteze uprave. U čemu je razlika nedolaska na Grbavicu u odnosu na bilo koji stadion gdje nam je već bio zabranjen dolazak.
-
- Kontakt:
Staviti sto.neko rece po 200km cijenu pa bujrum!
Ja čujem Horde i navijanje na Alifakovcu (kad nisam na utakmici) a on samo do prvog sektora istoka. Zanimljivo.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Potpuno si u pravu. Ja odavno u našoj ligi nisam gledao, ne boljeg, nego njemu ravnog igrača. I baš kao što kažeš, zvijer od igrača, i ja sam ga vidio u budućnosti u ligama petice. I, kao što kažeš, jedino da je ponuda 5+mEubipara je napisao/la: ↑23 sep 2025, 20:33Ne kontam sto uopste prodaju Jattu u Saudiju kad je lik zvijer i igrac lige petice definitivno. Lik je sam drzao sredinu protiv Craovije cim je izasao iz igre tad smo se i raspali i primili golove. Mlad, perspektivan stvarno nema ga smisla prodavat tamo jedino ako nisu ponudili 5m€
Populizam za troglodite.MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 sep 2025, 20:58Ne razumijem bijes i poteze uprave. U čemu je razlika nedolaska na Grbavicu u odnosu na bilo koji stadion gdje nam je već bio zabranjen dolazak.
A evo i njihovog saopštenja koje naše vodstvo kluba još jednom svrstava u cirkus. Ako je istina dakako.
Što se tiče Jatte, po mojim info transfer uopšte nije upitan, niti je bio. U pitanju je četiri miliona ka em.
Kakvi maloumnici nas vode pa se na ovaj nacin zele ulizati navijacima. Oni kao bojkotuju derbi, pa sto niste bojkotovali Siroki i Banjaluku nego placali hotele Ajli, gdje su vam tad dopisi bili?? Tu vam ljudi izmislili razloge i nikom nista, a ovamo se zna da se jug radi i da ne mozemo dobiti mjesta ko na prethodnim derbijima. Umjesto da prihvatimo 500 komada i napravimo spicu mi cemo dizat neke tenzije a uprava ce glumit gospodu jer ce oni eto Zelji dat cijeli jug. Ili ste mozda ipak samo nesposobni pa niste odgovorili u petak pa hajde sad da glumimo ili radite sve da ojadite ovaj klub.. FUJ BAGRO
Valjda znate da i naša policija nekad zna zabraniti dolazak gostujućim navijačima iz raznoraznih razloga, može se pričati o nekoj vrsti reciprociteta, koliko god glupo zvučalo. A Manijaci uvijek dolaze na Koševo.Oikamid je napisao/la: ↑23 sep 2025, 21:01Populizam za troglodite.MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 sep 2025, 20:58Ne razumijem bijes i poteze uprave. U čemu je razlika nedolaska na Grbavicu u odnosu na bilo koji stadion gdje nam je već bio zabranjen dolazak.
A evo i njihovog saopštenja koje naše vodstvo kluba još jednom svrstava u cirkus. Ako je istina dakako.
Što se tiče Jatte, po mojim info transfer uopšte nije upitan, niti je bio. U pitanju je četiri miliona ka em.
Vječiti kompleksi
Treba li veca motivacija, gazi plavu kurvu
Treba li veca motivacija, gazi plavu kurvu
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
Mozda navijaci nisu zeljeli da prihvate tu brojku?broj6 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 21:14Kakvi maloumnici nas vode pa se na ovaj nacin zele ulizati navijacima. Oni kao bojkotuju derbi, pa sto niste bojkotovali Siroki i Banjaluku nego placali hotele Ajli, gdje su vam tad dopisi bili?? Tu vam ljudi izmislili razloge i nikom nista, a ovamo se zna da se jug radi i da ne mozemo dobiti mjesta ko na prethodnim derbijima. Umjesto da prihvatimo 500 komada i napravimo spicu mi cemo dizat neke tenzije a uprava ce glumit gospodu jer ce oni eto Zelji dat cijeli jug. Ili ste mozda ipak samo nesposobni pa niste odgovorili u petak pa hajde sad da glumimo ili radite sve da ojadite ovaj klub.. FUJ BAGRO
Sporan je dio o izbjegavanju odgovora i to mi zvuči kao već ustaljena procedura našeg kluba. Nisu oni prvi koji pišu o našem ignorisanju stvari.Herson je napisao/la: ↑23 sep 2025, 21:16Valjda znate da i naša policija nekad zna zabraniti dolazak gostujućim navijačima iz raznoraznih razloga, može se pričati o nekoj vrsti reciprociteta, koliko god glupo zvučalo. A Manijaci uvijek dolaze na Koševo.Oikamid je napisao/la: ↑23 sep 2025, 21:01Populizam za troglodite.MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 sep 2025, 20:58Ne razumijem bijes i poteze uprave. U čemu je razlika nedolaska na Grbavicu u odnosu na bilo koji stadion gdje nam je već bio zabranjen dolazak.
Uostalom, ako je postojala ponuda o 500 mjesta, onda se trebalo konsultovati sa UNFKS i vjerovatno pristati na to, ili odbiti ako nećemo, i zdravo.
Sta oni imaju prihvatati, 500 ih dodje na domacu na sjeverumosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 21:16Mozda navijaci nisu zeljeli da prihvate tu brojku?broj6 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 21:14Kakvi maloumnici nas vode pa se na ovaj nacin zele ulizati navijacima. Oni kao bojkotuju derbi, pa sto niste bojkotovali Siroki i Banjaluku nego placali hotele Ajli, gdje su vam tad dopisi bili?? Tu vam ljudi izmislili razloge i nikom nista, a ovamo se zna da se jug radi i da ne mozemo dobiti mjesta ko na prethodnim derbijima. Umjesto da prihvatimo 500 komada i napravimo spicu mi cemo dizat neke tenzije a uprava ce glumit gospodu jer ce oni eto Zelji dat cijeli jug. Ili ste mozda ipak samo nesposobni pa niste odgovorili u petak pa hajde sad da glumimo ili radite sve da ojadite ovaj klub.. FUJ BAGRO
Trenutno korisnika/ca: Lecler, MaroonBjelave, mnon46 i 57 gostiju.