Premijer liga BiH - aktuelno
- Hrammm1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Korektno bi bilo da su na pola puta se nasli 700-750 i ne bi ih vise ni doslo, taman 200-300 najvjernijih i ostalo kidare da zagrme malo
Zadnja izmjena: Hrammm1921, dana/u 23 sep 2025, 21:29, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Znači i mostarski i sarajevski derbi bez gostujućih navijača.
Baš tužno, gradski derbi gubi smisao ako nema gostiju i podjebavanja s jedne i druge strane.
Još ako je istina da mostarski derbi prenosi Moja TV, ljudima treba stisnuti ruku i čestitati na gluposti.
Baš tužno, gradski derbi gubi smisao ako nema gostiju i podjebavanja s jedne i druge strane.
Još ako je istina da mostarski derbi prenosi Moja TV, ljudima treba stisnuti ruku i čestitati na gluposti.
-
- Kontakt:
Otvorio forum da udjek kad ono "confidential sex chat" tema umjesto PLBiH
Vodi li iko ovaj forum, kakav je ovo spam jbt?

Vodi li iko ovaj forum, kakav je ovo spam jbt?
I u najgorim danima sjevera ste znali biti popisani na sred grbavice tako da ti komentari nema ih 500 su smijesni.let3 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 21:24Mirvic populisticki pizdun jedva docekao ovo, da od sebe napravi neku zrtvu, svi su protiv njih. Samo da se ne gleda na tabelu.Orvel je napisao/la: ↑23 sep 2025, 21:20Ma realno ako ce se vec ici u krajnost sa ovih 5%, onda treba nastaviti i kad se jug izgradi. Ljudi godinama imaju 15% obezbjedjeno natkrivene tribine i onda zavlace za gostovanje na kosevz sa 5%. Prosle godine staticar, i ove ce nesto izmisliti
Evo sad im kao mi krivi sto nisu odgovorili na vrijeme. Namazano da se dodvore navijacima.
Hajvan odbi da dođe 500 hordasa za derbipa toliko ih nema ni na kosevu trenutno.
S druge strane, plus za vas jer nema nasih navijaca al ko je kriv nasim glupanima sto nemaju gram mozga, sa 500 nasih i tampon zonama vi biste izvisili za 1500-2000 navijaca. Ovako su samo pojeli ****
1946-1987
- invincible1921
- Kontakt:
Necu ni da branim niti da kudim ni jednu stranu...ali zadnjih godina derbi totalno unisten, kako prepucavanjima oko karata tako i svim ovim belajima po gradu...
Steta jbg...propo derbi totalno
Steta jbg...propo derbi totalno
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 23 sep 2025, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
- Hrammm1921
- Kontakt:
Kapacitet vam je 35.000
Mi smo vam dali 500 na kapacitet 10.000
Ocekujem 1750 karti za jug i nastavimo se klati sta ces ..
Nije bilo realno dati 1000 + tampon zone , nama da ostane 7-8k , realno ste znali to, nego kme kme je bolje
Mi smo vam dali 500 na kapacitet 10.000
Ocekujem 1750 karti za jug i nastavimo se klati sta ces ..
Nije bilo realno dati 1000 + tampon zone , nama da ostane 7-8k , realno ste znali to, nego kme kme je bolje
Zato se zahvalite Mirvicu. Mada bi ja ostavio 500 mjesta pitarima, nek ne slusaju svoje ublehase, nek dođu ljudi i navijaju za svoj klub.leo1946 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 21:28S druge strane, plus za vas jer nema nasih navijaca al ko je kriv nasim glupanima sto nemaju gram mozga, sa 500 nasih i tampon zonama vi biste izvisili za 1500-2000 navijaca. Ovako su samo pojeli ****let3 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 21:24Mirvic populisticki pizdun jedva docekao ovo, da od sebe napravi neku zrtvu, svi su protiv njih. Samo da se ne gleda na tabelu.Orvel je napisao/la: ↑23 sep 2025, 21:20Ma realno ako ce se vec ici u krajnost sa ovih 5%, onda treba nastaviti i kad se jug izgradi. Ljudi godinama imaju 15% obezbjedjeno natkrivene tribine i onda zavlace za gostovanje na kosevz sa 5%. Prosle godine staticar, i ove ce nesto izmisliti
Evo sad im kao mi krivi sto nisu odgovorili na vrijeme. Namazano da se dodvore navijacima.
Hajvan odbi da dođe 500 hordasa za derbipa toliko ih nema ni na kosevu trenutno.
I sad se Mirvic ko fol solidarise sa hordama, necemo ni mi doci

Nažalost mi smo svakako bez predsjednika i uprave, tako da nikakvu razliku ne pravi to što neće bit na Grbavici.
Dokle je došlo da više vjerujem saopštenju najljućeg rivala nego svom klubu.
Dokle je došlo da više vjerujem saopštenju najljućeg rivala nego svom klubu.
MNON
- feniksptica
- Kontakt:
Yebem vas u usta glupe sve, picoke. Jeste kratkovidni.
I treba nas yebat.
I treba nas yebat.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Threeplanetrees
- Kontakt:
500 karata je 5% trenutne Grbavice što je prihvatljivo s obzirom da je četvrtina stadiona gradilište. Ako je Sarajevo odbilo to nemaju se šta žaliti i glumiti žrtve ne odlaskom rukovodstva
- kolezeljovac
- Kontakt:
Nisi u pravu. Kakvu poruku šalješ stručnom štabu i ekipi? Da su sami, da nemaju koga pogledati i nikome da se požale na tribini. Sami protiv 10.000+ ljudi koji žele da izgube pod svaku cijenu. Itekako glup potez i veliki autogol
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Koji debili, garant je bio neki termin za manikir/pedikir.
Nikad poraz, samo lekcija.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Mislio sam da je brigada plitka, al navijaci Veleza ipak preuzimaju prvo mjesto, potvrdjujuci to iz posta u post

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Tri dana imali vremena samo da kazu Da, dolazimo.Na sastanku održanom 16. septembra sa predstavnicima FK Sarajevo i MUP-a KS, dogovorena je dinamika organizacije utakmice. Dan kasnije, FK Željezničar je uputio zvaničan dopis FK Sarajevo, kojim je ponuđeno 515 ulaznica za gostujuću tribinu, uz jasno definisan rok za odgovor – petak, 19. septembra u 12:00 sati. U dopisu je precizirano da će, u slučaju izostanka odgovora, biti smatrano da gostujući navijači neće prisustvovati utakmici.
I sad se ko fol solidarisu sa hordama, necemo sad ni mi

Balijanderi se svadjaju, tudjamnovci i karadzevci trljaju ruke.
-
- Kontakt:
Dobiju zabranu za Banja Luku i Široki Brijeg i ništa, šute.
Na Grbavici dobiju 515 ulaznica, vide, svi vide da se gradi tribina, dok to nije slučaj sa Banja Lukom i Širokim Brijegom, i onda se nešto žale, ovo je Mirvić planski napravio, ne bi se začudio i da je namjerno seen-ovo upravu Želje samo kako bi "bio uz svoje navijače".
Raduje me što ima i realnih pitara i što vide da je do njih u svakom slučaju.
Neka bolji pobijedi. Sretno.
Na Grbavici dobiju 515 ulaznica, vide, svi vide da se gradi tribina, dok to nije slučaj sa Banja Lukom i Širokim Brijegom, i onda se nešto žale, ovo je Mirvić planski napravio, ne bi se začudio i da je namjerno seen-ovo upravu Želje samo kako bi "bio uz svoje navijače".
- Hrammm1921
- Kontakt:
Ne znam vise sta da kazem, Mirvah sysa prava, pa odgovorite ljudima, sigurno bi dobili jos koju stoju da ste trazili .
515 ulaznica je realnost, nije vam prihvatljivo znam, takve su okolnosti
515 ulaznica je realnost, nije vam prihvatljivo znam, takve su okolnosti
-
- Kontakt:
Na ovoliki grad 500 ulaznica ,mars u pm.
Sarajevo ce biti,sve drugo ce proci
- feniksptica
- Kontakt:
Je l ahvatas da to nije za navije utakmica na istom levelu po moranju odlaska.gegenpress je napisao/la: ↑23 sep 2025, 21:52Dobiju zabranu za Banja Luku i Široki Brijeg i ništa, šute.
Ti hoces izjednacit neke utakmice s gradskim derbijem gdje je uvijek gorilo.
Oni ne daju jer su yebeni cetnici i ustase...al ti sad vidi.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- kolezeljovac
- Kontakt:
Odgovori u roku, a ne 6 dana poslije. Nismo zadovoljni, tražimo još... A ne ovako, što neko kaže seenovo....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac, Pablo11 i 29 gostiju.