FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
98
35%
Darko Milanič
35
12%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
44
16%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
27
10%
Samo stranac
72
26%

Ukupno glasova: 282

pitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitar » 24 sep 2025, 09:34

MaroonBjelave je napisao/la:
24 sep 2025, 09:19
pitar je napisao/la:
24 sep 2025, 00:04
Zeko87 je napisao/la:
23 sep 2025, 23:48
Glupiramje sa naše strane totalno. Na Koševu protiv Veleža 300 ljudi na sjeveru a sad ispod časti 515. Ma hajde ba. Ovi iz uprave jedva dočekali populizmom da podrže. Protiv Borca i ŠB noga od stadiona i klanje od suđenja, muk u klubu, sad odjednom mangupluk neki.

Ljudi prave tribinu, pokaži razumijevanja malo, šta se vazda nešta zateže
Razmjevanje za šta??? Za ono grljenje sa Čolpom zimus kad smo skoro slomili KS a oni im bacili pojas za spašavanje i otišli prostorije NS BiH i spasili njihove guzzice.
Kakva vi saopštenja hoćete, kad ih napišemo samo ih ismijavate sipate komentare kako se time ništa ne dobija i da se to tako ne radi, sad kad su anamo oni napusali deset za dva dana sad smo mi krivi što ih ne pišemo, sad napisali opet nevalja.
Da sutra osvojimo ligu prvaka, ti i takvi kao ti, bi to komentarisali u fazonu ma osvojili su (smo) samo da smire navijače eto takvi ste postali.
Želite najgore svom klubu samo da bi zadovoljili neki svoj ego i na kraju rekli jesam vam govorio

Najveća nesorta i ljudski šljam leži u tebi i tebi sličnim.
Smiri malo hormone kad pišeš postove. Ovo ti je posljednja opomena.
Za šta???
BUREK PITA, ŽELJI KITA..

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 24 sep 2025, 09:35

Mora propasti jer ga letbace vode koje pojma o zivotu nemju . A mi smo jedini klub na dunjaluku kojem zene upravljaju i mijesaju u svasta
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 24 sep 2025, 09:40

NeSamSafetee je napisao/la:
24 sep 2025, 02:38
Zeko87 je napisao/la:
23 sep 2025, 23:48
Glupiramje sa naše strane totalno. Na Koševu protiv Veleža 300 ljudi na sjeveru a sad ispod časti 515. Ma hajde ba. Ovi iz uprave jedva dočekali populizmom da podrže. Protiv Borca i ŠB noga od stadiona i klanje od suđenja, muk u klubu, sad odjednom mangupluk neki.

Ljudi prave tribinu, pokaži razumijevanja malo, šta se vazda nešta zateže
Za šta tačno razumijevanje? Što već 20 i kusur godina nas 1500 naguravaju ko stoku u onaj ćošak da jedni drugima na glavama stojimo? Ili za ona 2 sata čekanja pred stadionom i plus 2 sata ulazak prije utakmice pretprošli derbi?

Tačno se vidi da 90% vas nije ni prismrdilo "zdenci" u životu. Samo recipročno vraćati.
Bio u toj zdenci kad se prije par derbija probila ograda i umalo mrtva glava pala na sred terena, bio u zdenci i kad je Bišćević dobio kamen u glavu sa istoka iza rata, bio u zdenci i kad sam se gušio od gužve da su vatrogasci bacali vodu... Na pogrešnu adresu upućuješ kritiku sa kojom se generalno slažem.

Šta hoću reći, da je sve kako treba ne bi bilo potrebe ni za tampon zone, ni za mreže niti za bilo šta. Gledali bismo svi skupa utakmicu kao ljudi, a ne kao životinje.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 24 sep 2025, 09:46

pitar je napisao/la:
24 sep 2025, 09:34
pitar je napisao/la:
24 sep 2025, 00:04

Razmjevanje za šta??? Za ono grljenje sa Čolpom zimus kad smo skoro slomili KS a oni im bacili pojas za spašavanje i otišli prostorije NS BiH i spasili njihove guzzice.
Kakva vi saopštenja hoćete, kad ih napišemo samo ih ismijavate sipate komentare kako se time ništa ne dobija i da se to tako ne radi, sad kad su anamo oni napusali deset za dva dana sad smo mi krivi što ih ne pišemo, sad napisali opet nevalja.
Da sutra osvojimo ligu prvaka, ti i takvi kao ti, bi to komentarisali u fazonu ma osvojili su (smo) samo da smire navijače eto takvi ste postali.
Želite najgore svom klubu samo da bi zadovoljili neki svoj ego i na kraju rekli jesam vam govorio

Najveća nesorta i ljudski šljam leži u tebi i tebi sličnim.
Za šta???
Za epitete i uvrede ka drugim forumašima.
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 24 sep 2025, 09:50, ukupno mijenjano 1 put.

Herson

Post Postao/la Herson » 24 sep 2025, 09:47

napoleon72 je napisao/la:
24 sep 2025, 07:26
Ja samo ne mogu da shvatim logiku da je bolje ne otic nikako nego da ode 500 ljudi. Kako je 11000 vs 0 bolje od 9000 vs 500? I kakvu to poruku salje igracima? Ono, mi iz inata necemo doci da vas bodrimo, al ako izgubite yebat cemo vam majku. Za sta ljudi da se bore ikako? Pobjeda na Grbavici znaci i slavlje ispred sjevera i famozni vozic. Al svakako bez navijaca nikad i nismo pobijedili.

Ovo ce bit cetvrti derbi unazad 10 godina da mi igramo bez podrske najvatrenijih navijaca ne racunajuci koronu i Zenicu (3 bojkota i jedna zabrana MUPa). Ni u jednom od ta 3 derbija nismo pobijedili. Pametnom dosta.

Samo ne kontam sta se postize ovakvim stvarima, mi njima zakonski moramo dat 1700 ulaznica, bilo nas dole 500 ili 5k. To je 5% koje im zakonski pripada. Znaci ne mozes ih yebat vise nego sto vec radis. I evo, nas sad nece bit nikako dole, njih ce u decembru bit najmanje 1700 na jugu. Il neko misli da ce i oni iz inata bojkotovat? Hoce qrac.
A šta ako je istina da je traženo da naši navijači ulaze još ranije nego inače? Hajde da sačekamo da se oglase navijači, a i klub. Onda možemo donositi zaključke do koga je. Ako si bio dole, znaš i sam kakva je procedura ulaska i koliko rano nas uvode na tribinu. Ko bi pristao da ulazi još nekoliko sati ranije? Kažem, sačekajmo sve i onda komentarišimo. Ti si se uneredio po svima na osnovu njihovog saopštenja. Mojne se ljutiti, ali brate ti postaješ dežurna narikača na ovom forumu. Svaki qrac ti smeta. Da sad objave story sa stadiona, ti bi pljuvao što su objavili danas, a ne jučer kad je bilo manje oblačno. Niko nije oduševljen ni Mirvićem, ni igračima, ni sš, ali dajte malo razuma. Sad je aktuelna prodaja Jatte, a nemoj da se vraćamo nekoliko mjeseci unazad i prelistamo šta je sve napisano za tog istog Jattu. Od toga da nije fudbaler do nekih menađerskih šema... Sad nam je problem što ga prodajemo za nekoliko miliona.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 24 sep 2025, 09:53

Rule_hz je napisao/la:
24 sep 2025, 09:35
Mora propasti jer ga letbace vode koje pojma o zivotu nemju . A mi smo jedini klub na dunjaluku kojem zene upravljaju i mijesaju u svasta
Odavno navijači jednog kluba nisu bili namagarčeni kao navijači FK Sarajevo po pitanju Ajle Alimanović.

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 24 sep 2025, 09:54

Pa realno bitnija diskusija je prodaja Jatte nego hoce li nas i u kolikoj mjeri natrpat u zdenku - kad se vec zna da nikakav normalan broj ulaznica ne mozemo dobit.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 24 sep 2025, 10:04

NoProfit je napisao/la:
24 sep 2025, 09:53
Rule_hz je napisao/la:
24 sep 2025, 09:35
Odavno navijači jednog kluba nisu bili namagarčeni kao navijači FK Sarajevo po pitanju Ajle Alimanović.
Mi smo namagarčeni po pitanju svega :oops:
ISTINA ZA VEDRANA!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 24 sep 2025, 10:10

Herson je napisao/la:
24 sep 2025, 09:47
napoleon72 je napisao/la:
24 sep 2025, 07:26
Ja samo ne mogu da shvatim logiku da je bolje ne otic nikako nego da ode 500 ljudi. Kako je 11000 vs 0 bolje od 9000 vs 500? I kakvu to poruku salje igracima? Ono, mi iz inata necemo doci da vas bodrimo, al ako izgubite yebat cemo vam majku. Za sta ljudi da se bore ikako? Pobjeda na Grbavici znaci i slavlje ispred sjevera i famozni vozic. Al svakako bez navijaca nikad i nismo pobijedili.

Ovo ce bit cetvrti derbi unazad 10 godina da mi igramo bez podrske najvatrenijih navijaca ne racunajuci koronu i Zenicu (3 bojkota i jedna zabrana MUPa). Ni u jednom od ta 3 derbija nismo pobijedili. Pametnom dosta.

Samo ne kontam sta se postize ovakvim stvarima, mi njima zakonski moramo dat 1700 ulaznica, bilo nas dole 500 ili 5k. To je 5% koje im zakonski pripada. Znaci ne mozes ih yebat vise nego sto vec radis. I evo, nas sad nece bit nikako dole, njih ce u decembru bit najmanje 1700 na jugu. Il neko misli da ce i oni iz inata bojkotovat? Hoce qrac.
A šta ako je istina da je traženo da naši navijači ulaze još ranije nego inače? Hajde da sačekamo da se oglase navijači, a i klub. Onda možemo donositi zaključke do koga je. Ako si bio dole, znaš i sam kakva je procedura ulaska i koliko rano nas uvode na tribinu. Ko bi pristao da ulazi još nekoliko sati ranije? Kažem, sačekajmo sve i onda komentarišimo. Ti si se uneredio po svima na osnovu njihovog saopštenja. Mojne se ljutiti, ali brate ti postaješ dežurna narikača na ovom forumu. Svaki qrac ti smeta. Da sad objave story sa stadiona, ti bi pljuvao što su objavili danas, a ne jučer kad je bilo manje oblačno. Niko nije oduševljen ni Mirvićem, ni igračima, ni sš, ali dajte malo razuma. Sad je aktuelna prodaja Jatte, a nemoj da se vraćamo nekoliko mjeseci unazad i prelistamo šta je sve napisano za tog istog Jattu. Od toga da nije fudbaler do nekih menađerskih šema... Sad nam je problem što ga prodajemo za nekoliko miliona.
Ako je tako, u saopstenju KLUBA nije trebalo pisat "nije nas zadovoljila ponuda" i "uskraceni smo da dodjemo", kao ni "mi smo gospoda i dajemo cijeli jug Koseva". Napises brate fino "Zeljeznicar je dao tu i tu ponudu, njima hvala, MUP je postavio nerealne zahtjeve, mi smo to odbili, represija navijaca se nastavlja, bla bla". Ne, nego bijednici iz uprave prebace loptu na Zeljeznicar, MUP se i ne spomene, i oni se kao solidarisu sa navijacima KOJI SU NJIH BOJKOTOVALI POLA SEZONE. Vidis o kojem apsurdu pricamo ovdje? Mirvic laze iste te navijace da je smijenio Aylu, ne otpusta Mirzu, ne oglasava se kad nam ne daju u Banju Luku, u Listicu, sve je to okej. Ovo je cisti populizam i kupovina navijaca.

Nek sam ja narikaca, bolje bit narikaca nego klimac glavom na sve. Ja sam prije 2 godine pisao neke stvari za Mirvica, tad me napadali, kae dobrica nasa, daje pare. Evo do cega nas je doveo, sve mu yebem.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 24 sep 2025, 10:11

badboy je napisao/la:
24 sep 2025, 09:54
Pa realno bitnija diskusija je prodaja Jatte nego hoce li nas i u kolikoj mjeri natrpat u zdenku - kad se vec zna da nikakav normalan broj ulaznica ne mozemo dobit.
Nema tu neke diskusije, iskreno. Prodali su čovjeka, uzeli 1.8 miliona € i to je to. Nama ni iz džepa ni u džep.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Varijantas8
Kontakt:

Post Postao/la Varijantas8 » 24 sep 2025, 10:12

badboy je napisao/la:
Upravo to, ne mogu da vjerujem da se vise raspravlja oko karata za derbi kad svaki derbi budu prepucavanja oko toga, a ovo oko Jatte ni rijeci, tacno se vidi da je ovo potez oko njega da se sto prije uzmu neke pare i da se rastale, i da digne (I.M.) sidro uz kluba.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 24 sep 2025, 10:14

Pendulum je napisao/la:
24 sep 2025, 10:11
badboy je napisao/la:
Nema tu neke diskusije, iskreno. Prodali su čovjeka, uzeli 1.8 miliona € i to je to. Nama ni iz džepa ni u džep.
Da hoće makar plastičnu podlogu zamjeniti u kampu,polomiše djeca noge.
ISTINA ZA VEDRANA!

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 24 sep 2025, 10:17

Preglupo saopštenje naših neznalica, kontra saopštenje uprave cigana ih je ugasilo.
Da sam ja neko, uzeo bi im ovih 500 karata, oni bi sve organizovali, poskidali stolice, napravili tampon zone, zatim bi im 15 minuta prije početka utakmice najavio da horde ipak neće doći i tako im smanjio kapacitet za 2500 sa tampon zonama 😁
MNON

pitar
Kontakt:

Post Postao/la pitar » 24 sep 2025, 10:17

24 sep 2025, 09:46
pitar je napisao/la:
24 sep 2025, 09:34

Za šta???
Za epitete i uvrede ka drugim forumašima.
A na takve i slične epitete i uvrede upućene meni nisam vidio da ste reagovali i nekoga upozorili al ok skužio sam šta je problem u mojim postovima.
Neće se ponoviti i izvinjenje za sve koji su se našli uvrijeđeni.
BUREK PITA, ŽELJI KITA..

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 24 sep 2025, 10:21

Varijantas8 je napisao/la:
24 sep 2025, 10:12
badboy je napisao/la:
Upravo to, ne mogu da vjerujem da se vise raspravlja oko karata za derbi kad svaki derbi budu prepucavanja oko toga, a ovo oko Jatte ni rijeci, tacno se vidi da je ovo potez oko njega da se sto prije uzmu neke pare i da se rastale, i da digne (I.M.) sidro uz kluba.
Pa jbm valjda se i jatta nesto pita??? Nije lik lud da ostane ovdje u ovoj zabokrecini, kad vidi da ga njega licno svako kolo kolju kartonima. Dole ce dobiti 3,4 puta vece pare, svako bi otisao na njegovom mjestu. Klubu super cvaknuli 2 miliona plus procenat, a lik nam dosao mufte. Jatti hvala za sve i puno srece za dalje, daBogda zaigrao u parizu

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 sep 2025, 10:27

Noke995 je napisao/la:
24 sep 2025, 10:17
Preglupo saopštenje naših neznalica, kontra saopštenje uprave cigana ih je ugasilo.
Da sam ja neko, uzeo bi im ovih 500 karata, oni bi sve organizovali, poskidali stolice, napravili tampon zone, zatim bi im 15 minuta prije početka utakmice najavio da horde ipak neće doći i tako im smanjio kapacitet za 2500 sa tampon zonama 😁
UNFKS je odlučilo da ne zeli 500 karata ne klub . A saopštenje je čisto da kao klub stoji iza navijaca .

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 24 sep 2025, 10:33

bordobijeli je napisao/la:
24 sep 2025, 10:27
Noke995 je napisao/la:
UNFKS je odlučilo da ne zeli 500 karata ne klub . A saopštenje je čisto da kao klub stoji iza navijaca .
Pa čemu onda u saopštenju prebacivanje loptice na željezničar,a naši nisu nikakav odgovor dostavili?
MNON

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 24 sep 2025, 10:35

Lecler je napisao/la:
24 sep 2025, 09:28
Žalosno je koliko smo propali ko klub.
Srozali su nas totalno,sto je najgore ne misle stat,najgora uprava od kad postoji FKS

Strosmajer
Kontakt:

Post Postao/la Strosmajer » 24 sep 2025, 10:35

Ma hajde ba, kolika je ovo glupost oko Jatte i dodeljenih karata?
"Upravo to, ne mogu da vjerujem da se više raspravlja oko karata za derbi kad svaki derbi budu prepucavanja."
Meni je jasno da su nam potrebna finansijska sredstva, ali da li je ova prodaja prava stvar za FK Sarajevo? Jatta je bio jedan od ključnih igrača, a sada smo ostali bez njega. Uzećeš 1.8 miliona, ali gdje su oni planovi kako poboljšati ekipu?

U svakom slučaju, zanimljivo je kako uprava kluba i dalje ne shvata kako je kvalitet igrača bitan. Umjesto da pokušamo sačuvati najbolje, gledamo kako se nameću odluke koje očito nisu u najboljem interesu kluba. Ova situacija oko derbija dodatno komplikuje stvari – zagrizli smo se u "karate" filozofiju prema ulaznicama, dok ostavljamo bitnije stvari po strani poput infrastrukture.

Meni zanimalo, šta mislite, hoće li uprava konačno preuzeti odgovornost i početi raditi prave korisne stvari za klub ili ćemo i dalje gledati ova smiješna saopštenja?

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 sep 2025, 10:43

Noke995 je napisao/la:
24 sep 2025, 10:33
bordobijeli je napisao/la:
24 sep 2025, 10:27
Noke995 je napisao/la:
Pa čemu onda u saopštenju prebacivanje loptice na željezničar,a naši nisu nikakav odgovor dostavili?
Pa zašto što su hladno mogli dati nam i 1500 karti . Ja isto mislim da ljudi koji vode klub rade puno gluposti al što se tiče ovog dijela oko derbya i ulaznica FKS apsolutno ništa loše nije uradio .

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.