FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Nekad se zajedno cugalo i mrzilo na derbiju.**** i ja ostario ko Grcka moram se prilagodit novim pravilima.Meni gradski derbi nije derbi bez ovih drugih.
Cugalo i mezilo.
- TheTruth34
- Kontakt:
Svaka čast na odluci, član karta,veliki plus.. Minus za ponižavanje, što smo malenima i pomislili dati jednu kartu a kamoli 500...
- dubioza144
- Kontakt:
E bas mi je zao sto Ajla nece doc na utakmicu i ostali uposlenici privatne prcije i sto im nasa ponuda nije zadovoljila njihove potrebe
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Shreck ne dolazi. Ali si nas zayebo
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
1921zeljeznicar1921
- Kontakt:
Na Koševo ih dođe 1500 a oni bi na Grbavici 2000 ili čitav sjever 

Davno je ovo postalo nemjerljivo sa Kobiljacima
Davno je ovo postalo nemjerljivo sa Kobiljacima
- avalPacidoroP
- Kontakt:
@levine doktore.. ovo oduzima ozbiljno mnogo vremena, a često izbacuješ duge postove sa nekim analizama, i zaista kapa dole druže..
Još da nam je @braco tu, imali bi više stručnjaka na forumu,nego mnogi na terenu.
Još da nam je @braco tu, imali bi više stručnjaka na forumu,nego mnogi na terenu.
Bracu buki ganja jer ga je izofirao na forumu za lukmiruavalPacidoroP je napisao/la: ↑23 sep 2025, 22:06@levine doktore.. ovo oduzima ozbiljno mnogo vremena, a često izbacuješ duge postove sa nekim analizama, i zaista kapa dole druže..
- kolezeljovac
- Kontakt:
Kakvu formaciju očekujete, odnosno sastav u subotu?
- Hrammm1921
- Kontakt:
Mufta
Odinaka Karamarko Osmanovic Alic
Erik Milosevic
Cveta Sosic Boljevic
Jaganjac
- jointunija
- Kontakt:
Odakle ti ideja da igraju dva stopera koji su klasični ljevaci?Hrammm1921 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 11:04Mufta
Erik Milosevic
Cveta Sosic Boljevic
Jaganjac
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Šukilović mora startati ispred Sedorfa, nema druge opcije. Sedorf je u zadnje dvije utakmice praktično direktno kriv za 3 gola. Komunikacija između njega i Karamarka je katastrofalna. Šukilović je, po meni, bio korektan i protiv Zrinjskog i protiv Sloge i zaslužuje da dobije prednost u startnoj postavi.
Situacije iz kojih smo primali golove je skrivio vezni red, niko drugi. Lagumdzija i Erick protiv Borca, pogledima ispratise igrace, u Sirokom gubimo loptu na pola igralista i primamo gol.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 11:22Šukilović mora startati ispred Sedorfa, nema druge opcije. Sedorf je u zadnje dvije utakmice praktično direktno kriv za 3 gola. Komunikacija između njega i Karamarka je katastrofalna. Šukilović je, po meni, bio korektan i protiv Zrinjskog i protiv Sloge i zaslužuje da dobije prednost u startnoj postavi.
Nema smisla zadnju liniju mijenjati u derbiju, u takvoj utakmici. Nek se mijenjaju protiv Radnika, mada smo i tad vidjeli sta znaci tumbanje igraca
- Hrammm1921
- Kontakt:
jointunija je napisao/la: ↑24 sep 2025, 11:14Odakle ti ideja da igraju dva stopera koji su klasični ljevaci?Hrammm1921 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 11:04Mufta
Erik Milosevic
Cveta Sosic Boljevic
Jaganjac
Bolje ljevak nego Sukilovic ili Sedorf
Osmanovic zadnju vrhunski odradio
Sedorf je totalno nesiguran, a na derbiju ne smijes biti pogotovo zadnji igraci
- kolezeljovac
- Kontakt:
Jaganjac bi mogao biti taj presudni faktor u subotu. Loše im se odbrana postavlja, uz neki podvaljen pas Denija ili Madžida mogao bi imati nešto slično što je imao Suljo kad smo dobili 5-2
- Riquelme1921
- Kontakt:
Neozbiljno je porediti Krpića iz 2019. sa sadašnjim Jaganjcem.kolezeljovac je napisao/la: ↑24 sep 2025, 12:24Jaganjac bi mogao biti taj presudni faktor u subotu. Loše im se odbrana postavlja, uz neki podvaljen pas Denija ili Madžida mogao bi imati nešto slično što je imao Suljo kad smo dobili 5-2
Grupa iznad svakog pojedinca.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Pa doći će Ajla, ali ne u ulozi uposlenika fks nego navijača kluba za kojeg i navija...dubioza144 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 20:44E bas mi je zao sto Ajla nece doc na utakmicu i ostali uposlenici privatne prcije i sto im nasa ponuda nije zadovoljila njihove potrebe
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Prodaja karata krenula.
Sve više raje dolazi da uzme karte, red do trolejbuske prema gradu.
Očekujem da će Istok danas biti rasprodat.
Sve više raje dolazi da uzme karte, red do trolejbuske prema gradu.
Očekujem da će Istok danas biti rasprodat.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Slazem se ali da je mogao Sedorf puno bolje odreagovat mogao je pogotovo protiv SirokogMrkiMedo je napisao/la: ↑24 sep 2025, 12:01Situacije iz kojih smo primali golove je skrivio vezni red, niko drugi. Lagumdzija i Erick protiv Borca, pogledima ispratise igrace, u Sirokom gubimo loptu na pola igralista i primamo gol.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 11:22Šukilović mora startati ispred Sedorfa, nema druge opcije. Sedorf je u zadnje dvije utakmice praktično direktno kriv za 3 gola. Komunikacija između njega i Karamarka je katastrofalna. Šukilović je, po meni, bio korektan i protiv Zrinjskog i protiv Sloge i zaslužuje da dobije prednost u startnoj postavi.
Nema smisla zadnju liniju mijenjati u derbiju, u takvoj utakmici. Nek se mijenjaju protiv Radnika, mada smo i tad vidjeli sta znaci tumbanje igraca
- Austinpowers
- Kontakt:
Nadam se visokog presingu od pocetka, da uopste ne dolazimo u situaciju da ganjamo rezultat. Minimalmu razliku u kvaliteti ce nadomjestit atmosfera. Adzem bi trebao dat Cveti potpunu slobodu jer je jedini igrac s mudima koji smije krenut 1 na 1 i sigurno ima najbrzi startni sprint u ligi. Lagan je ko pero. Sretno Zeljo
VTZ
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 32 gosta.