FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Dilah
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Dilah » 24 sep 2025, 13:35

A što li volimo u svemu trażiti neku misteriju. Jup je obavjestio glavne da, ako je ikako moguće, nadju trenera za sledeću sezonu jer on želi da se odmori… u Januaru ga Rumenige obavjeśtava da je sa Pepom postignut dogovor. Kažu da je bio rezigniran jer je imao različit stil od Pepa i radije bi tim sa kojim se srodio ostavio nekom drugom, ali to već nije bilo u njegovom domenu.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 24 sep 2025, 15:24

Uli Hoeneß, then-general manager of Bayern Munich, later confirmed that Jupp Heynckes was not leaving voluntarily at the end of the 2012-2013 season but was forced out by the club's decision to bring in Pep Guardiola. The club had originally presented Heynckes' departure as his decision to retire upon contract expiration, a narrative contradicted by Hoeneß's admission.

The initial narrative:
Bayern announced that Heynckes would be replaced by Pep Guardiola at the end of the 2012-2013 season, framing it as Heynckes retiring after his contract ended.

Hoeneß's correction:
Uli Hoeneß later admitted that it was not Heynckes' choice to leave.

The true reason:
Hoeneß clarified that the club's desire to appoint Guardiola was the decisive factor in Heynckes' departure.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 24 sep 2025, 15:25

Dilah je napisao/la:
24 sep 2025, 13:35
...
Kalle o bitnosti lijepe igre i pohvale VK.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 24 sep 2025, 17:41

armando je napisao/la:
24 sep 2025, 15:25
Dilah je napisao/la:
24 sep 2025, 13:35
...
Kalle o bitnosti lijepe igre i pohvale VK.
E to je ono što ja pričam od kako sam došo!! Provući se nekada, a uzeti bodove… u redu, daj vamo. ALI iz utakmice u utakmicu mučiti sve one na stadionu kao i ispred TV sa nekom yebenom igrom u kojoj će 9 razbijača tipa Palija i Ćalaba praviti krkljanac, ma da osvojiš Boga tobem jarabi, mrš u PM. A još kad ostaneš 20 bodova i budeš treći dok imaš tim koji bi glat morai rasturiti reprezentaciju lige 😡

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 24 sep 2025, 17:45

ledar je napisao/la:
24 sep 2025, 15:24
Uli Hoeneß, then-general manager of Bayern Munich, later confirmed that Jupp Heynckes was not leaving voluntarily at the end of the 2012-2013 season but was forced out by the club's decision to bring in Pep Guardiola. The club had originally presented Heynckes' departure as his decision to retire upon contract expiration, a narrative contradicted by Hoeneß's admission.

The initial narrative:
Bayern announced that Heynckes would be replaced by Pep Guardiola at the end of the 2012-2013 season, framing it as Heynckes retiring after his contract ended.

Hoeneß's correction:
Uli Hoeneß later admitted that it was not Heynckes' choice to leave.

The true reason:
Hoeneß clarified that the club's desire to appoint Guardiola was the decisive factor in Heynckes' departure.
Druže ja sam ti napisao ono što znam 1000 posto, a da li se Jup kada je vidio da će Pep stvarno doći trzao da ostane to ne mogu tvrditi. Ono što znam je da Bayern ne radi povtom principu, dogovor je dogovor pa makar koštalo i 60 M kao u slučaju “ mašine portugalske” 😜😜

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Dilah, Proximic i 13 gostiju.