Haj što ne može otvoreni šut dobaciti , ali što je u odbrani rupa , stalno ispada i kasni na strani pomoći , a u odbrani na čovjeka ga prolaze kao da ga nema ...
Ipak , početak je sezone . Fino ovo sve izgleda , moram priznati .
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Haj što ne može otvoreni šut dobaciti , ali što je u odbrani rupa , stalno ispada i kasni na strani pomoći , a u odbrani na čovjeka ga prolaze kao da ga nema ...
Kako glupo poredjenje, zna se sta je Zvezda a sta Mechelen i sem toga kakvo je rivalstvo zbog historije i svega sto je povezano sa Srbijom. Taj bosnjo kojeg prozivas je i punio budzet koji je KK Bosna dao lijepe pare pa na sve to jos treba platit preskupu kartu u dvorani u raspadu koja uopste nije za kosarku.Kaunas je napisao/la: ↑24 sep 2025, 19:47+1obrijanopile je napisao/la: ↑24 sep 2025, 19:30Ma mi smo nula od navijača, ljudi, patriota! Smeta nam vrijeme, cijene, sale, tereni! Sta da očekujemo, igra se Evropa Cup i da karta bude pet maraka. Ako Bog da, da Bosna dobije ovo, a bosnjo ko bosnja daj humanitarnu, daj sadaku...
Da gostuje Zvezda bosnjo bi napunio taman bile karte 80 maraka.
Dobro zna se sta je Zvezda a zna li se sta je Bosna? Hocete neke iskorake i dobre igrace a zao vam dodat 10KM na kartu bez obzira s kim se igra.StevieG8 je napisao/la: ↑24 sep 2025, 20:18Kako glupo poredjenje, zna se sta je Zvezda a sta Mechelen i sem toga kakvo je rivalstvo zbog historije i svega sto je povezano sa Srbijom. Taj bosnjo kojeg prozivas je i punio budzet koji je KK Bosna dao lijepe pare pa na sve to jos treba platit preskupu kartu u dvorani u raspadu koja uopste nije za kosarku.Kaunas je napisao/la: ↑24 sep 2025, 19:47+1obrijanopile je napisao/la: ↑24 sep 2025, 19:30
Ma mi smo nula od navijača, ljudi, patriota! Smeta nam vrijeme, cijene, sale, tereni! Sta da očekujemo, igra se Evropa Cup i da karta bude pet maraka. Ako Bog da, da Bosna dobije ovo, a bosnjo ko bosnja daj humanitarnu, daj sadaku...
Da gostuje Zvezda bosnjo bi napunio taman bile karte 80 maraka.
Ma u figurativnom smislu. Neće ih niko šamarati.VensanKasel je napisao/la: ↑24 sep 2025, 20:16Pogriješili ste sport , nije ovo fudbal da se igrači "šamaraju" . Ovo je košarka , gospodski sport .
Ne znam vala , čuo sam da se nekima na vrata išlo , kažu da je bilo i šamaranjajurisicduska je napisao/la: ↑24 sep 2025, 20:29Ma u figurativnom smislu. Neće ih niko šamarati.VensanKasel je napisao/la: ↑24 sep 2025, 20:16Pogriješili ste sport , nije ovo fudbal da se igrači "šamaraju" . Ovo je košarka , gospodski sport .
Ma ne griješiš ima raznih debila.VensanKasel je napisao/la: ↑24 sep 2025, 20:38Ne znam vala , čuo sam da se nekima na vrata išlo , kažu da je bilo i šamaranjajurisicduska je napisao/la: ↑24 sep 2025, 20:29Ma u figurativnom smislu. Neće ih niko šamarati.VensanKasel je napisao/la: ↑24 sep 2025, 20:16
Pogriješili ste sport , nije ovo fudbal da se igrači "šamaraju" . Ovo je košarka , gospodski sport .![]()
Vjerovatno griješim ...
Baš i meni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.