FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Valjda od januara puste i ovaj drugi prsten. Na pocetku ide samo ovaj prvi od 27 000 mjesta, sto je fakat premalo.
Kad skontas da je ovdje tek pola tribina napravljeno, a toliko vremena rade. Druga je stvar je li moglo brze.
Valjda napraviti onoliku grdosiju od stadiona, plus krov na kraju. Otegnuce se ovo bgm.
Valjda napraviti onoliku grdosiju od stadiona, plus krov na kraju. Otegnuce se ovo bgm.
Dvije godine su radili u ograničenim terminima za rad. Od Novembra prošle godine imaju fore do ponoći za izvođenje radova.
Obilazio sam neki dan stadion, meni ono djeluje da neće biti završeno još godinu dana najmanje.
Nerealno mi zvuči da će uložiti u rekonstrukciju milijardu i po. Ko da ga iz temelja prave. Na kraju će Madrid za 3 puta manje pare imati moderniji stadion ako sam dobro upratio

- jasonstatham
- Kontakt:
Evo, oficijelno, protiv Sociedada na MJ. Sve je ovo jedna velika ad-hoc sramota.
Kad je naredna šansa? 18/10 Girona, 02/11 Elche, 23/11 Bilbao. Pa će prije svake razvlačenje po novinama, izjava ona, izjava ona, malo Elena, malo Collboni.
Rezultati su vrhunski, spektakularni kad se radi u ovim uslovima.
Kad je naredna šansa? 18/10 Girona, 02/11 Elche, 23/11 Bilbao. Pa će prije svake razvlačenje po novinama, izjava ona, izjava ona, malo Elena, malo Collboni.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Bolje da su na Cruyffu ostali igrati nego što se na ono ruglo vraćaju. Nikakva razlika doslovno između igranja u gostima i na Montjuicu. Katalonsko Koševo.jasonstatham je napisao/la: ↑23 sep 2025, 18:52Evo, oficijelno, protiv Sociedada na MJ. Sve je ovo jedna velika ad-hoc sramota.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Tamo sam 09.10.2025., otici cu da obidjem. Saljem slike.Rajaz je napisao/la: ↑23 sep 2025, 18:30Obilazio sam neki dan stadion, meni ono djeluje da neće biti završeno još godinu dana najmanje.
Nerealno mi zvuči da će uložiti u rekonstrukciju milijardu i po. Ko da ga iz temelja prave. Na kraju će Madrid za 3 puta manje pare imati moderniji stadion ako sam dobro upratio![]()
Službeno: Gavi van terena 4-5 mjeseci!
Klub je izdao saopštenje da je, na današnjoj artroskopiji, ustanovljena povreda meniskusa te je isti zašiven, a sve u cilju očuvanja meniskusa.
Brz oporavak, Gavi!
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Not.Rajaz je napisao/la: ↑23 sep 2025, 18:30Obilazio sam neki dan stadion, meni ono djeluje da neće biti završeno još godinu dana najmanje.
Nerealno mi zvuči da će uložiti u rekonstrukciju milijardu i po. Ko da ga iz temelja prave. Na kraju će Madrid za 3 puta manje pare imati moderniji stadion ako sam dobro upratio![]()

https://www.nytimes.com/athletic/536756 ... tion-cost/
Najveći je problem što su nešto konstantno petljali i lagali. Ova kašnjenja onda ne bi bila toliko problematična.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- jasonstatham
- Kontakt:
Nastavlja Flick da rotira. Opravdano obzirom na tempo igranja.
Sretno momci danas. Jako, hrabro, sigurno.
Sretno momci danas. Jako, hrabro, sigurno.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Joj sta odbrani golman sad Rashfordu 

Mats vibe
Zadnja izmjena: Jabroni, dana/u 25 sep 2025, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Kako glup gol pokloni Garcija
umesto da nabije u aut i rijesen problem.
Tezak amaterizam.

Tezak amaterizam.
Njihov golman izvadi 3 gola i onda naš ovo uradi. Nema veze, puno smo bolji. Ide ovo na 1:3
Nema im se sta zamjeriti na pristupu, igra se dobro, napada se, al jedan glupan je dovoljan da ti se posere na utakmicu i ucine je tri puta tezom.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 25 sep 2025, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
Fina igra i ako se gubi. Njihov golman se razbranio, Garcia kiksao i to je to.
Morat ce ovdje Pedri izmisliti nesto kako bi se probila ova 5 5 formacija. Steta za gol, mada ne bi previse ni Garciu kudio, svega smo se nagledali lani.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.