Baš zato što ste u krizi.King Kenny je napisao/la:To batali,Joint MORA dobiti,Joint je u krizi,posebno nakon strasnog poraza od 4:0...reds je napisao/la:Znači protiv Jonit-a je historijska utakmica...
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
FK Pjetlovi
- bistrikboy
- Kontakt:
Jesil' ti dobar titula je nasa!Nimla_RZ je napisao/la:Sad pomažemo Delfinima za titulu![]()
Padate Fanaticosi
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Savez brutalno ostecuje FK Formulu u svim segmentima! Hoce da naprave 4. ligu, samo da biu nas tamo poslali, sram vas bilo!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
A po cemu si to zakljucio???Edin TM87 je napisao/la:Savez brutalno ostecuje FK Formulu u svim segmentima! Hoce da naprave 4. ligu, samo da biu nas tamo poslali, sram vas bilo!
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
izvinjavam se kolegama dini i zenicaninu(gromovi) sto nisam tipovao...jbg zaboravio sam..halalite
mozda upisete pbjedu bez mene...inako nam nista neide..sreca nema 4 lige,dalje ne mozemo ispast...
mozda upisete pbjedu bez mene...inako nam nista neide..sreca nema 4 lige,dalje ne mozemo ispast...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Pa prvo sta registrovali 3:0 za protivnike zbog bonus para, onda mi ne date da tipujem zato sto kapiten nije napisao ime u slovo itd, mozda je slijed nesretnih okolnosti, ali sve se nama dogadja...123456 je napisao/la:A po cemu si to zakljucio???Edin TM87 je napisao/la:Savez brutalno ostecuje FK Formulu u svim segmentima! Hoce da naprave 4. ligu, samo da biu nas tamo poslali, sram vas bilo!
Roger Federer the greatest of all time!
Hajde molim te procitaj pravila.Pa kada pronadjes da smo nestro uradili mimo ti pravila javi se.Do tada uzivaj.Edin TM87 je napisao/la:Pa prvo sta registrovali 3:0 za protivnike zbog bonus para, onda mi ne date da tipujem zato sto kapiten nije napisao ime u slovo itd, mozda je slijed nesretnih okolnosti, ali sve se nama dogadja...123456 je napisao/la:A po cemu si to zakljucio???Edin TM87 je napisao/la:Savez brutalno ostecuje FK Formulu u svim segmentima! Hoce da naprave 4. ligu, samo da biu nas tamo poslali, sram vas bilo!
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- CollegeGunner
- Kontakt:
De sekretaru pokledaj kako je tipovao Backspace protiv Grizzliesa. Cini mi se da dobijamo 3-0. 
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Mislim da si upravu.Ali posto zurim to cu odraditi veceras.CollegeGunner je napisao/la:De sekretaru pokledaj kako je tipovao Backspace protiv Grizzliesa. Cini mi se da dobijamo 3-0.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
U pravu si , fanaticos i Gargerion su pogrijesili i odigrali isti prognozu na 4 para.CollegeGunner je napisao/la:De sekretaru pokledaj kako je tipovao Backspace protiv Grizzliesa. Cini mi se da dobijamo 3-0.
Blue Train - BH Fanaticos 3:0 SLUZBENO
harry_90 je napisao/la:Parovi za goste:
Tottenham Hotspur - West Brom 2:0![]()
Bayer Leverkusen - Hoffenheim 2:1
Palermo - Napoli 1:2![]()
Valencia - Real Madrid 0:2
Olimpic - Sarajevo 2:1![]()
Rezervni par: Barcelona - Osasuna 3:0![]()
Backspace United - FC Grizzlies 0:3 SLUZBENONoName je napisao/la:Parovi za goste:
Tottenham Hotspur - West Brom 2:0![]()
Bayer Leverkusen - Hoffenheim 2:0
Palermo - Napoli 1:2![]()
Valencia - Real Madrid 1:2
Olimpic - Sarajevo 2:1![]()
Rezervni par: Barcelona - Osasuna 3:0![]()
fanatikos je napisao/la: Parovi za domacine:
Manchester United - Everton 2-0![]()
Liverpool - Birmingham City 2-1![]()
Schalke 04 - Kaiserslautern 3-1
Genoa - Lecce 1-1![]()
Athletic Bilbao - Real Sociedad 2-0![]()
Željeznicar - Velež 3-0
Rezervni par: Barcelona - Osasuna 4-0
GARGERION je napisao/la:Parovi za domacine:
Manchester United - Everton..........2:0![]()
Liverpool - Birmingham City..........2:1![]()
Schalke 04 - Kaiserslautern.............2:1
Genoa - Lecce.............1:1![]()
Athletic Bilbao - Real Sociedad...............2:0![]()
Željeznicar - Velež...............3:1
Rezervni par: Barcelona - Osasuna...............3:0
Kod: Označi sve
Clan 4c.
Dva igraca jednoga tima ukupno mogu stavit isti rezultat na dvije utakmice.
Naprimjer:
Sarajevo-Celik 1:0
Borac-Rudar 2:1
Ukoliko postave isti rezultat na 3(tri) ili vise utakmica automatski gube utakmicu sa 3:0.Kod: Označi sve
Clan 4e.
Clan 4a,4c i 4d se odnose i na bonus par bez obzira dali se bonus par racuna ili neracuna u konacni rezultat.Re: SportSport.ba liga
Ma to ljubavi...defender je napisao/la:Blue Train - BH Fanaticos 3:0 SLUZBENO
Ja se već zabrin'o
Čelik Zenica 1945
- Omerbavarac
- Kontakt:
Oooj jeb.o li vas patak.
Pa kako da stavite iste prognoze, i to na cetiri tekme?
A mislim da smo imali vodstvo do ovoga trenutka.
Pa kako da stavite iste prognoze, i to na cetiri tekme?
A mislim da smo imali vodstvo do ovoga trenutka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Usra ga @No Name i to bas kad se borimo za titulu.Tamam smo vodili 0:1,i imali dobre sanse da se jos vise priblizimo delfinima,al eto kapiten nije pazio.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Čini mi se da Pijetlovi vode na gostovanju kod Jonit_fc-a sa 0:1,a obje ekipe imaju još po jednu utakmicu.
Joj ovog Tottenhama dvoumim se da li da stavim 2-1 ili 2-2(s obzirom na sjajne partije WBA-a u posljednje vrijeme)i stavim 2-1.
Joj ovog Tottenhama dvoumim se da li da stavim 2-1 ili 2-2(s obzirom na sjajne partije WBA-a u posljednje vrijeme)i stavim 2-1.
FK Pjetlovi
Steta za to,malo i ovaj rezultat Reala vuce na playstation,al de...reds je napisao/la:Čini mi se da Pijetlovi vode na gostovanju kod Jonit_fc-a sa 0:1,a obje ekipe imaju još po jednu utakmicu.![]()
Nadam se da mozemo do pobjede.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Domaćini imaju još Atl.Bilbao-Sociedada(3 različita rezultata),a mi Olimpik-Sarajevo.
Dakle ne možemo nikako izgubiti(ali valjda nećemo upisati ni remi).
Dakle ne možemo nikako izgubiti(ali valjda nećemo upisati ni remi).
FK Pjetlovi
FK Klošari pred porazom, još nas samo Atletico Bilbao može spasiti pa da izvučemo bod.
Still learning...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.