NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Dečki, rasli su apetiti u početku i poslije Stupčanice jer kod nas kad se povežu 3 pobjede odmah je napad na PL.
Sigurno je da ćemo biti u top 8 a sad koje mjesto je nebitno jer nema niko ambicije…
Ja sam istog stava, radi se teren, rade se tribine, radi se staza prave se uslovi, da kad se pošalje ponuda nekom boljem igraču ponude svi uslovi koji su ijole normalni ali zakašnjeli kod nas.
Daj da se ustabili sve ovo, kontinuitet je najbitniji bili 2. ili 9. manje bitno.
@neri ne može se liga niti spajati niti rastavljat na polusezoni, nije po pravilniku… a i liga u manjem entitetu je blaga katastrofa ugasila se Sloboda bos novi i borac iz dubice u roku par mjeseci, tako da je naša liga jača za nijansu.
S druge strane ne bi nama odgovaralo spajanje sad kad se stabilizuje budžet kluba, jer pogledaj eventualna gostovanja Nevesinje, Trebinje, Zvornik, Pale, Vlasenica, Foča… jako daleka i financijski teška gostovanja kako za nas tako i za njih još su u gorem stanju od nas sto se para tiče…nije u cilju ni vici ni savezu da se to sad radi
Vidim da su Čelik i Sloboda u višemilionskim dugovima sto se tice PDV-a, kakvo je stanje kod nas? Da li je i dalje 300-400.000 ili manje?
Sigurno je da ćemo biti u top 8 a sad koje mjesto je nebitno jer nema niko ambicije…
Ja sam istog stava, radi se teren, rade se tribine, radi se staza prave se uslovi, da kad se pošalje ponuda nekom boljem igraču ponude svi uslovi koji su ijole normalni ali zakašnjeli kod nas.
Daj da se ustabili sve ovo, kontinuitet je najbitniji bili 2. ili 9. manje bitno.
@neri ne može se liga niti spajati niti rastavljat na polusezoni, nije po pravilniku… a i liga u manjem entitetu je blaga katastrofa ugasila se Sloboda bos novi i borac iz dubice u roku par mjeseci, tako da je naša liga jača za nijansu.
S druge strane ne bi nama odgovaralo spajanje sad kad se stabilizuje budžet kluba, jer pogledaj eventualna gostovanja Nevesinje, Trebinje, Zvornik, Pale, Vlasenica, Foča… jako daleka i financijski teška gostovanja kako za nas tako i za njih još su u gorem stanju od nas sto se para tiče…nije u cilju ni vici ni savezu da se to sad radi
Vidim da su Čelik i Sloboda u višemilionskim dugovima sto se tice PDV-a, kakvo je stanje kod nas? Da li je i dalje 300-400.000 ili manje?
Pretpostavljam da ni ovo kolo nećemo biti na my tv?
Mrzim slogan
DIGNI GLAVU NISI SAM
prejadan, preglup…
BOL JE PROLAZNA, PONOS VJEČAN JE
je dobar
DIGNI GLAVU NISI SAM
prejadan, preglup…
BOL JE PROLAZNA, PONOS VJEČAN JE
je dobar
Ma kad sam ja ikad dokazao da nas broadcasteri mrze, od City TV onoga do MyTV prenoseni smo mozda max 5 puta u 6-7 godina…
Ja razumijem sto nas ne prenose kad igramo u Bihacu, al ovako u gostima ne razumijem kako se biraju utakmice.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Prenosice vqs kad budete igrqli kod nas u gostima

Ma niko nekonta kako oni to biraju
Rekoh vam da ce vas prenosit kad budete igrali sa Celikom

Zadnja izmjena: convict35, dana/u 29 sep 2025, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
kod vas svakako ima prenos

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
yebem mu dan vise i mu.da, do kad cemo pickasto i bojati se radnika iz hadzica ko da idemo zrinjskom
NK Jedinstvo Bihać: Bilić, Jašarević, Farias, Petković, Salkanović, Mahmud, Zgonjanin, Fontemachi, Stipić, Hadrović, Božić.
Na klupi su: Stijepić, Šetkić, Campana, Branković, Zarić, Knežević, Guskić, Hošić, Blažević.
samo ti zera ostavljaj ove sto znaju sa loptom na klupi, pa cemo jedino golove moci dati iz prekida
NK Jedinstvo Bihać: Bilić, Jašarević, Farias, Petković, Salkanović, Mahmud, Zgonjanin, Fontemachi, Stipić, Hadrović, Božić.
Na klupi su: Stijepić, Šetkić, Campana, Branković, Zarić, Knežević, Guskić, Hošić, Blažević.
samo ti zera ostavljaj ove sto znaju sa loptom na klupi, pa cemo jedino golove moci dati iz prekida
Evo i crnjo možda danas uđe u igru...harden je napisao/la: ↑27 sep 2025, 14:40yebem mu dan vise i mu.da, do kad cemo pickasto i bojati se radnika iz hadzica ko da idemo zrinjskom
- SoloControTutti
- Kontakt:
Zera izigrava Artetu, boji se svoje sjene. 

Campana, Branković i Zarić su danas morali startati, Zeric previse glumi strucnjaka i vec svima pocinje ici na zivce.harden je napisao/la: ↑27 sep 2025, 14:40yebem mu dan vise i mu.da, do kad cemo pickasto i bojati se radnika iz hadzica ko da idemo zrinjskom
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
0 - 1
Autogol, da se i nama vrati ono u Konjicu
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
0-2 hahaha idemoo
Salkanovic
Iz penala
-
- Kontakt:
Valjda izdrzimo do kraja. Bojim se sudije sad zadnje ove minute
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.