FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
100
35%
Darko Milanič
35
12%
Miodrag Božović
7
2%
Fedja Dudić
47
16%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
27
9%
Samo stranac
72
25%

Ukupno glasova: 288

Hordas1990
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hordas1990 » 25 sep 2025, 16:52

Rule_hz je napisao/la:
25 sep 2025, 16:46
Hajde da beze ne crnjacim da te konkretno pitam, kakve imamo koristi od toga što porez placamo na puni iznos radnika i ostalo? Sta si dobio konkretno od države , kantona, grada? Svrstali te u isti koš kao slobodanku, celik, zeljanu i ostalo, bolje prolaze drugi koji ne placaju nego mi sto placamo. Kad ce zaživjezi to da se klubovi kažnjavaju i nagradjuju za stvari koje radis i koje moras da radis, to je jedna obicna foluska ili ubleha mi smo cisti ovo ono nemamo dugova a svi nas jebu a ne vade
Pa ne placamo.

Nema tu korist ili ne zakon je takav a normalno svaki biznismen gleda da plati sto manje. Mirvic se tu malo zaletio i zajebao odonsno zutokosi strumf ga je povallio kao bekana. E sad sto ce drzava ganjati za svaki fening nas kone, Celik, Slobodu, a nece recimo Listicu gdje je fiskalna kasa misaona imenica ili Borac to je drugi par cipela.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 25 sep 2025, 17:09

Ma nebitno je to sad samo nama navijacima je klub svetinja bar nekolici bolesnika, nema vise toga niti zelje ni zari ni empatije nit ista za uspjehom i bilo cim dobrim, postali smo ko javno preduzece koje daje plate uhljebuje neradnike i neznalice i podobne i tako dalje.. daj platu daj da sam popularan i tako ostalo me boli uvac, kad skontas ti srbi i ustase su skontale kako doci do 15 miliona maraka veoma lahko postanes prvak udjes u grupe i zavrsis sebi lovu i ne treba ti tan ni niko... Ovako je sve u krug
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 25 sep 2025, 17:11

Hajdemo o utakmici malo, pisu se neke druge stvari ovdje.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 25 sep 2025, 17:12

bordospartanac je napisao/la:
25 sep 2025, 17:11

Pa sta se ima reci, povalit ce te ljudi 3 razlike, husref ne zna ove tekme voditi ni pripremati. Pomirio sam se sa time
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 25 sep 2025, 17:17

Rule_hz je napisao/la:
25 sep 2025, 17:12

Pa sta se ima reci, povalit ce te ljudi 3 razlike, husref ne zna ove tekme voditi ni pripremati. Pomirio sam se sa time
Jest, a Adžem je Gvardiola inače :roll:
MNON

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 25 sep 2025, 17:18

Pitar6785 je napisao/la:
25 sep 2025, 14:42
Sabrina lezbejka financiski unistila klub, prevarila investitora, jos nije dokazano da je njenom krivicom namjernom ili NE NAMJERNOM FK SARAJEVO osteceno za 100 maraka. CAK JE BILA I TUZENA I SUD JE USTANOVIO

AJLA opet skoro isto ko sabrina pokrala bla bka bla,naravno za 5-10 opet ce se ispostavit da to ona nije uradila. Jer ispada da je ona lopov koji krade MIRVICEVE I TANOVE NOVCE A ONI JE DRZE U KLUBU.

E sad sto se tice Mirvica;

Covjek usao u klub koji je bio u bankrotu tacnije NAM je digao ruke a TAN NIJE ZELIO ODKUPITI NJEGOVA PRAVA NITI JE ZELIO FINANSIRAT VISE NAS KLUB SAM.

PRIJE dolaska ISMIRA MIRVICA, dug je bio oko 2-3 m km (koji je napravio NAM), takodje od igrackig kadra skoro niko nije ostao, osim merse krleta i fanima. Fanima koji se nije zelio vratit u nasu zemlju radi korone. Dupovac habibovic krle ahmet svi igraci sa velikim primanjem koji su stari koje nismo kogli prodat i igraci koji nisu zeljeni raskinut ugovor

Od njegovog dolaska i prve citave sezoneidmir je tu 3 citave sezone bili smo 2 puta u finalu kupa i jednom osvoili isti

2 sezona je igrata skoro citava u zenici van naseg stadiona

Igracki i trenerski nikad u histori kluba nismo i imali igrace koje imamo niti smo placali ostete koje placamo.

Prodaja igraca isto

Titule i rezultat nemamo iskljucivo radi VICE, sto tice MIRVICA NJEGOVOG RADA ULAGANJA ONE BI BIKE TU

FITNES CENTAR
KUCA GDJE AKADEMCI ZIVE JE ZA BH USLOVE NIVO REAL MADRIDA, a sve to cini FK SARAJEVO NAJVECIM KLUBOM U DRZAVI

SUTRA KAD BI OTISAO MIRVIC KAO NAM STO JE OTISO 99% bi Tan digo ruke i tad bi vidjeli sta je i ko je MIRVIC
Ovo posljednje sto si napisao za Mirvica igrace i uslove, jeste na mjestu.

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 25 sep 2025, 17:21

Rule_hz je napisao/la:

Imamo svi svoja razmisljanja i vidjenja, slazem se da smo u proslosti znali sa njima kiksati, ali isto tako mislim da imamo snage da odemo sa stadiona uzdignute glave i sa bodovima. Nadati se najboljem akobogda.

KosevoZove
Kontakt:

Post Postao/la KosevoZove » 25 sep 2025, 17:25

Rule_hz je napisao/la:

Ako se se postavimo kao picke i losa bude formacija postavljena, ne bude zelje, srca na terenu i za pobjedu, hoce nas naguziti, jer se oni naloze bas na svom stadionu, sad pogotovo kad nas nema.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 25 sep 2025, 17:35

KosevoZove je napisao/la:
25 sep 2025, 17:25
Rule_hz je napisao/la:

Ako se se postavimo kao picke i losa bude formacija postavljena, ne bude zelje, srca na terenu i za pobjedu, hoce nas naguziti, jer se oni naloze bas na svom stadionu, sad pogotovo kad nas nema.
Ma jasta.
Hrabro, čvrsto, odlucno, odigrati za klub i za nas, i nema nista od gubitka bodova.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 25 sep 2025, 17:41

Budite ozbiljni, zar se trebamo bojati kona i njihove hype igre?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 sep 2025, 17:49

Idealna prilika da ova ekipa vrati povjerenje navijača a i svoje samopouzdanje. Vamos Rajvosa.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 25 sep 2025, 17:58

H8Z7 je napisao/la:
25 sep 2025, 17:41
Na hype nas uvijek i otresu kad nas dobiju. To je problem. Ne pamtim kad smo mi jace i cvrsce usli u derbi. Obicno mi nesta kombinujemo a oni tuku.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Morgen19
Kontakt:

Post Postao/la Morgen19 » 25 sep 2025, 18:06

napoleon72 je napisao/la:
25 sep 2025, 17:58
H8Z7 je napisao/la:
Na hype nas uvijek i otresu kad nas dobiju. To je problem. Ne pamtim kad smo mi jace i cvrsce usli u derbi. Obicno mi nesta kombinujemo a oni tuku.
Moglo je dok nije bilo vara, sad nema šanse plus, kad su oni oštećeni na derbiju??? Više puta pogurani, da ne pričam o crvenim za dupovca,ili Radovića

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 25 sep 2025, 18:06

_weella_ je napisao/la:
25 sep 2025, 16:01
“Vrijedi istaknuti da Sarajeva nema na listi poreznih obveznika/duznika s iznosom duga po osnovu poreza, doprinosa, taksi i drugih naknada viših od 50.000 KM.”

Primjera radi Ž 2.8M, Zrinjski 1.5M, Siroki 1M

Hajmo sad pljuvanje 3,2,1, ne valja ni ovo.
Kako ne kontate da smo zbog ovih i slicnih stvari svima rak rana, jer nemamo oraha u dzepu, ne mogu da nas kupe travom, tribinom, opstankom.
Mediji plasiraju mahalske koje i ovdje na forum dolaze, ali je cinjenica da smo finansijski u TOP 5 klubova na Balkanu.

I onda kazw svuci ce nas u ravan postojanje upitno hahah
FK Platiše :rol: :rol: :rol:

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 25 sep 2025, 18:16

Morgen19 je napisao/la:
25 sep 2025, 18:06
H8Z7 je napisao/la:
Moglo je dok nije bilo vara, sad nema šanse plus, kad su oni oštećeni na derbiju??? Više puta pogurani, da ne pričam o crvenim za dupovca,ili Radovića
Crveni za Dupovca je bio cist vala, ko mu je kriv sto ga je Stilic navuk'o k'o mladog majmuna. Kapiten ekipe sa svojih 30+ godina da onako naleti...

A nisam svakako mislio na klasicno "udaranje". Vise na to da cvrsce udju u derbi, fizicki jace, bez kalkulacija u duelima. Nema tu neke igre, nabijanje i dueli. Igrom su nas razbili sa Osimom onda.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 25 sep 2025, 18:31

Da se vratimo na stvari koje predhode a to je nk NK vicoZELJOvic

Sigurno je da ce Djordjevic Mamas bit spremni

Dosta sanse ima da Began i Elezi budu spremni za odredjenu minutazu mozda cak i citavu utakmicu

Evo izasli su neke info da ce Adem bit spreman

Definitivno Banic mujkic jatta su igraci na koje necemo moc racunat, od njih svih Banic je igrac koji je velki minus prem da je Musija bio dobar protiv veleza, ako odradi derbi na visokom nivou mogo bi on nama bit najvece pojacanje

DALI NEKO ZNA STA JE MUJKIC POVRIJEDIO?

Deficit koji mi imamo je da igraci nisu KONDICIJONO SPREMNI za svih 90 minuta, i spor prenos lopte kroz sredinu od naseg gola do 40 m od protevnickog gola, i kontrola organizovanig napada protivnika.

Smatram da cemo bit kondiciono bolji i to ocekujem svake sedmice da budemo bolji (Husref he vec 1,5 mjesec u klubu), takodje smatram da stadion grbavica je dosta manji i da samim tim nas kondicioni minus ce bit manje izrazen, takodje MAMAS djordjevic beganovic i elezi ce prosirit roster (ako budu igrali), TAKODJE STA TREBA APOSTROFIRAT JESTE DA JE IGRA CIMIROTA (ako bude igrao kao protiv veleza) na VELIKOM NIVOU, Cimirotova igra je 40% ono sto nam treba za deficit sporog netacnog prenosenja lopte iz nase trecine u polovinu protivnika, i smatram tu najveci napredak odkad je tu Husref, i smatram ako cimirot bude mogao zadrzat igru koju je imao protiv veleza i u utakmici sa zeljom (fizicki bude to mogo ponavljat iz utakmice u utakmicu) pitanje samo vremena kad ce Adem doc do izrazaja sa svoim pasovima asistencijama PRIMARNO PREMA GULIJASHVILIJU KOJI KAD SE POVEZE SA ADEMOM CE BIT NAJBOLJI STRIJELAC LIGE, jer ce silom orilika svi stoperi ici da zacepe Mlinarica i keremeha jer je njih mnogo lakse cuvat nego Gulija (samim mnogo manje odgovornosti )

Takodje smatram da MAMAS MOZE MNOGO BOLJE ODGOVORIT NEGO JATTA KRDZALIC

TAKODJE mora se uzet u obzir da je travnjak na grbavici uzasan i da zeljo ima tu prednost plus sto u ovom trenutku necemo imat nikakvu podrsku od navijaca, takodje Derbi sam od sebe igrace trosi vise sto nama i nejde naruku (oni bolje stoje kondiciono i uigrani su njihovi automatizmi) al smatram ako se nas roster prosiri na MAMASA BEGANA EKEZIJA i ako povreda Ademova nije ostavila nikakav trag plus onaj crnac chenidi da je to dovoljno uz dobre izmjene na vrijeme da taj minus nadoknadimo dobrim izmjenama koje ce pomoc da nas ritam bude bolji cjelom utakmicom.

Musija
Ristovski paskalev jovic began
Cimiot Adem Mamas
Gulijashvili mlinaric kereme

Morgen19
Kontakt:

Post Postao/la Morgen19 » 25 sep 2025, 18:42

25 sep 2025, 18:16
Morgen19 je napisao/la:

Crveni za Dupovca je bio cist vala, ko mu je kriv sto ga je Stilic navuk'o k'o mladog majmuna. Kapiten ekipe sa svojih 30+ godina da onako naleti...

A nisam svakako mislio na klasicno "udaranje". Vise na to da cvrsce udju u derbi, fizicki jace, bez kalkulacija u duelima. Nema tu neke igre, nabijanje i dueli. Igrom su nas razbili sa Osimom onda.
Fedja Dudić 2-2 zar onda nije bilo borbeno,ono je maler, bolji smo sigurno samo me Husref brine, nije baš nešto u derbijima

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 25 sep 2025, 19:16

Morgen19 je napisao/la:
25 sep 2025, 18:42
Morgen19 je napisao/la:

Fedja Dudić 2-2 zar onda nije bilo borbeno,ono je maler, bolji smo sigurno samo me Husref brine, nije baš nešto u derbijima
Doduse taj jest, jedan od rijetkih gdje smo bas momacki odigrali. :thumbup:
GRMI SA SJEVERA!
1946

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 25 sep 2025, 19:19

Morgen19 je napisao/la:
25 sep 2025, 18:42
Morgen19 je napisao/la:

Nije on ni u čemu nešto. Osvajao je ligu u neka sasvim druga vremena i za nas i za ligu. Vjerujem da i ovo malo analize i posla obave pomoćnici.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 25 sep 2025, 19:38

Adem je bio na jos jednom pregledu danas, preporuka doktora je da ne igra, odluka na igracu
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bordobijeli, galia95, Hamagara, Venom, Zapadunapad i 86 gostiju.