bordospartanac je napisao/la: ↑25 sep 2025, 17:11Hajdemo o utakmici malo, pisu se neke druge stvari ovdje.
Pa sta se ima reci, povalit ce te ljudi 3 razlike, husref ne zna ove tekme voditi ni pripremati. Pomirio sam se sa time
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
bordospartanac je napisao/la: ↑25 sep 2025, 17:11Hajdemo o utakmici malo, pisu se neke druge stvari ovdje.
Jest, a Adžem je Gvardiola inačeRule_hz je napisao/la: ↑25 sep 2025, 17:12bordospartanac je napisao/la: ↑25 sep 2025, 17:11Hajdemo o utakmici malo, pisu se neke druge stvari ovdje.
Pa sta se ima reci, povalit ce te ljudi 3 razlike, husref ne zna ove tekme voditi ni pripremati. Pomirio sam se sa time
Ovo posljednje sto si napisao za Mirvica igrace i uslove, jeste na mjestu.Pitar6785 je napisao/la: ↑25 sep 2025, 14:42Sabrina lezbejka financiski unistila klub, prevarila investitora, jos nije dokazano da je njenom krivicom namjernom ili NE NAMJERNOM FK SARAJEVO osteceno za 100 maraka. CAK JE BILA I TUZENA I SUD JE USTANOVIO
AJLA opet skoro isto ko sabrina pokrala bla bka bla,naravno za 5-10 opet ce se ispostavit da to ona nije uradila. Jer ispada da je ona lopov koji krade MIRVICEVE I TANOVE NOVCE A ONI JE DRZE U KLUBU.
E sad sto se tice Mirvica;
Covjek usao u klub koji je bio u bankrotu tacnije NAM je digao ruke a TAN NIJE ZELIO ODKUPITI NJEGOVA PRAVA NITI JE ZELIO FINANSIRAT VISE NAS KLUB SAM.
PRIJE dolaska ISMIRA MIRVICA, dug je bio oko 2-3 m km (koji je napravio NAM), takodje od igrackig kadra skoro niko nije ostao, osim merse krleta i fanima. Fanima koji se nije zelio vratit u nasu zemlju radi korone. Dupovac habibovic krle ahmet svi igraci sa velikim primanjem koji su stari koje nismo kogli prodat i igraci koji nisu zeljeni raskinut ugovor
Od njegovog dolaska i prve citave sezoneidmir je tu 3 citave sezone bili smo 2 puta u finalu kupa i jednom osvoili isti
2 sezona je igrata skoro citava u zenici van naseg stadiona
Igracki i trenerski nikad u histori kluba nismo i imali igrace koje imamo niti smo placali ostete koje placamo.
Prodaja igraca isto
Titule i rezultat nemamo iskljucivo radi VICE, sto tice MIRVICA NJEGOVOG RADA ULAGANJA ONE BI BIKE TU
FITNES CENTAR
KUCA GDJE AKADEMCI ZIVE JE ZA BH USLOVE NIVO REAL MADRIDA, a sve to cini FK SARAJEVO NAJVECIM KLUBOM U DRZAVI
SUTRA KAD BI OTISAO MIRVIC KAO NAM STO JE OTISO 99% bi Tan digo ruke i tad bi vidjeli sta je i ko je MIRVIC
Imamo svi svoja razmisljanja i vidjenja, slazem se da smo u proslosti znali sa njima kiksati, ali isto tako mislim da imamo snage da odemo sa stadiona uzdignute glave i sa bodovima. Nadati se najboljem akobogda.Rule_hz je napisao/la: ↑25 sep 2025, 17:12bordospartanac je napisao/la: ↑25 sep 2025, 17:11Hajdemo o utakmici malo, pisu se neke druge stvari ovdje.
Ako se se postavimo kao picke i losa bude formacija postavljena, ne bude zelje, srca na terenu i za pobjedu, hoce nas naguziti, jer se oni naloze bas na svom stadionu, sad pogotovo kad nas nema.Rule_hz je napisao/la: ↑25 sep 2025, 17:12bordospartanac je napisao/la: ↑25 sep 2025, 17:11Hajdemo o utakmici malo, pisu se neke druge stvari ovdje.
Ma jasta.KosevoZove je napisao/la: ↑25 sep 2025, 17:25Ako se se postavimo kao picke i losa bude formacija postavljena, ne bude zelje, srca na terenu i za pobjedu, hoce nas naguziti, jer se oni naloze bas na svom stadionu, sad pogotovo kad nas nema.Rule_hz je napisao/la: ↑25 sep 2025, 17:12bordospartanac je napisao/la: ↑25 sep 2025, 17:11Hajdemo o utakmici malo, pisu se neke druge stvari ovdje.
Na hype nas uvijek i otresu kad nas dobiju. To je problem. Ne pamtim kad smo mi jace i cvrsce usli u derbi. Obicno mi nesta kombinujemo a oni tuku.
Moglo je dok nije bilo vara, sad nema šanse plus, kad su oni oštećeni na derbiju??? Više puta pogurani, da ne pričam o crvenim za dupovca,ili Radovićanapoleon72 je napisao/la: ↑25 sep 2025, 17:58Na hype nas uvijek i otresu kad nas dobiju. To je problem. Ne pamtim kad smo mi jace i cvrsce usli u derbi. Obicno mi nesta kombinujemo a oni tuku.
FK Platiše_weella_ je napisao/la: ↑25 sep 2025, 16:01“Vrijedi istaknuti da Sarajeva nema na listi poreznih obveznika/duznika s iznosom duga po osnovu poreza, doprinosa, taksi i drugih naknada viših od 50.000 KM.”
Primjera radi Ž 2.8M, Zrinjski 1.5M, Siroki 1M
Hajmo sad pljuvanje 3,2,1, ne valja ni ovo.
Kako ne kontate da smo zbog ovih i slicnih stvari svima rak rana, jer nemamo oraha u dzepu, ne mogu da nas kupe travom, tribinom, opstankom.
Mediji plasiraju mahalske koje i ovdje na forum dolaze, ali je cinjenica da smo finansijski u TOP 5 klubova na Balkanu.
I onda kazw svuci ce nas u ravan postojanje upitno hahah
Crveni za Dupovca je bio cist vala, ko mu je kriv sto ga je Stilic navuk'o k'o mladog majmuna. Kapiten ekipe sa svojih 30+ godina da onako naleti...Morgen19 je napisao/la: ↑25 sep 2025, 18:06Moglo je dok nije bilo vara, sad nema šanse plus, kad su oni oštećeni na derbiju??? Više puta pogurani, da ne pričam o crvenim za dupovca,ili Radovićanapoleon72 je napisao/la: ↑25 sep 2025, 17:58Na hype nas uvijek i otresu kad nas dobiju. To je problem. Ne pamtim kad smo mi jace i cvrsce usli u derbi. Obicno mi nesta kombinujemo a oni tuku.
Fedja Dudić 2-2 zar onda nije bilo borbeno,ono je maler, bolji smo sigurno samo me Husref brine, nije baš nešto u derbijimanapoleon72 je napisao/la: ↑25 sep 2025, 18:16Crveni za Dupovca je bio cist vala, ko mu je kriv sto ga je Stilic navuk'o k'o mladog majmuna. Kapiten ekipe sa svojih 30+ godina da onako naleti...Morgen19 je napisao/la: ↑25 sep 2025, 18:06Moglo je dok nije bilo vara, sad nema šanse plus, kad su oni oštećeni na derbiju??? Više puta pogurani, da ne pričam o crvenim za dupovca,ili Radovićanapoleon72 je napisao/la: ↑25 sep 2025, 17:58
Na hype nas uvijek i otresu kad nas dobiju. To je problem. Ne pamtim kad smo mi jace i cvrsce usli u derbi. Obicno mi nesta kombinujemo a oni tuku.
A nisam svakako mislio na klasicno "udaranje". Vise na to da cvrsce udju u derbi, fizicki jace, bez kalkulacija u duelima. Nema tu neke igre, nabijanje i dueli. Igrom su nas razbili sa Osimom onda.
Doduse taj jest, jedan od rijetkih gdje smo bas momacki odigrali.Morgen19 je napisao/la: ↑25 sep 2025, 18:42Fedja Dudić 2-2 zar onda nije bilo borbeno,ono je maler, bolji smo sigurno samo me Husref brine, nije baš nešto u derbijimanapoleon72 je napisao/la: ↑25 sep 2025, 18:16Crveni za Dupovca je bio cist vala, ko mu je kriv sto ga je Stilic navuk'o k'o mladog majmuna. Kapiten ekipe sa svojih 30+ godina da onako naleti...
A nisam svakako mislio na klasicno "udaranje". Vise na to da cvrsce udju u derbi, fizicki jace, bez kalkulacija u duelima. Nema tu neke igre, nabijanje i dueli. Igrom su nas razbili sa Osimom onda.
Nije on ni u čemu nešto. Osvajao je ligu u neka sasvim druga vremena i za nas i za ligu. Vjerujem da i ovo malo analize i posla obave pomoćnici.Morgen19 je napisao/la: ↑25 sep 2025, 18:42Fedja Dudić 2-2 zar onda nije bilo borbeno,ono je maler, bolji smo sigurno samo me Husref brine, nije baš nešto u derbijimanapoleon72 je napisao/la: ↑25 sep 2025, 18:16Crveni za Dupovca je bio cist vala, ko mu je kriv sto ga je Stilic navuk'o k'o mladog majmuna. Kapiten ekipe sa svojih 30+ godina da onako naleti...
Onda bi trebao igrati, prije neki dan napisali da ima veliku zelju da igra derbiJavierBosnia je napisao/la: ↑25 sep 2025, 19:38Adem je bio na jos jednom pregledu danas, preporuka doktora je da ne igra, odluka na igracu
Doktor navija za željkana ?JavierBosnia je napisao/la: ↑25 sep 2025, 19:38Adem je bio na jos jednom pregledu danas, preporuka doktora je da ne igra, odluka na igracu