U jednom momentu dok sam gledo ovaj,ne bi mi tesko palo i da oni zabiju,samo da se nesto desi.
Premijer liga BiH - aktuelno
- imekorisnicko
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mogu i crnci samo Bosnje ne moguVorovus je napisao/la: ↑25 sep 2025, 20:48Ne seri, imaju ljudi Bjelorusa u ekipi. Bio je i Rus Ivan Enin, Makedonac Viktor Angelov, vjerovatno jos neki.Hrammm1921 je napisao/la: ↑25 sep 2025, 17:51Silvester071 je napisao/la: ↑25 sep 2025, 17:48
Jel' fkt to piše u nekom zvaničnom dokumentu kluba ili ima neki "tajni" dokument kako niko sem katolika ne moze igrati u Lištici?
Buraz u historiji kluba samo katolici igrali i Wagner protestant
Ne treba ti ni jedan papir, cinjenice su w![]()
**** siroki maleni
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ovaj je meni jedan od dražih jer se igrao na moj rođendan. Prelijep poklon.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Kad vidim ovaj stari snimak nekako ipak tezinu ima kad BHT radi prenos i kad ti profesionalni komentator komentarise utskmicu. Od zvuka do sveha ostalog. Kad cujem onog komentatora nez jel na areni ili my tv koji prica na slogove i neujednacenim tonom, pa onda svaki komentator koji nema uopste nivo zvuka namjesten na mikrofonima. Bas ocaj i amaterizam. Sklepano samo da imamo prenos, nikakve kvalitete.
BHRT je naspram ovih amatera sa Arene i My Tv-a oličenje profesionalizma, čak uz svu zastrarjelu opremu.Orvel je napisao/la: ↑25 sep 2025, 23:24Kad vidim ovaj stari snimak nekako ipak tezinu ima kad BHT radi prenos i kad ti profesionalni komentator komentarise utskmicu. Od zvuka do sveha ostalog. Kad cujem onog komentatora nez jel na areni ili my tv koji prica na slogove i neujednacenim tonom, pa onda svaki komentator koji nema uopste nivo zvuka namjesten na mikrofonima. Bas ocaj i amaterizam. Sklepano samo da imamo prenos, nikakve kvalitete.
Ooo hajmo bijeli jeb*t ce vas sada Rodjeni!
Majke ti Kole, buraz, sta mi je sa Muhonijem ?
Ima vise od pola godine, napisa mi,"odoh buraz u Tursku, pa se cujemo poslije Bajrama..."
Ni glasa ni traga poslije toga, da brat nije zavrsio na nekom ratistu...

Ma 100%Fort je napisao/la: ↑26 sep 2025, 00:12BHRT je naspram ovih amatera sa Arene i My Tv-a oličenje profesionalizma, čak uz svu zastrarjelu opremu.Orvel je napisao/la: ↑25 sep 2025, 23:24Kad vidim ovaj stari snimak nekako ipak tezinu ima kad BHT radi prenos i kad ti profesionalni komentator komentarise utskmicu. Od zvuka do sveha ostalog. Kad cujem onog komentatora nez jel na areni ili my tv koji prica na slogove i neujednacenim tonom, pa onda svaki komentator koji nema uopste nivo zvuka namjesten na mikrofonima. Bas ocaj i amaterizam. Sklepano samo da imamo prenos, nikakve kvalitete.
Vidim da HNL ide na HRTu ja mislim nekoliko utakmica. Nadam se da ce i BHRT nekad uspjeti ponovo odraditi sezonu.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Gazi gazi gazi pitareee pitareeeee. Prepali se pravo nesto su utihnuli 
Ovaj derbi koliko smo izmasili nisu istine, na kraju izjednacise reko gotovo je ovo, babo ruco, cupaj x i bjezi. Medjutua haris duljevic

1946-1987
Super !Noke995 je napisao/la: ↑25 sep 2025, 15:01U subotu vam je dozvoljeno pušenje![]()
Dođi da ga popušiš.
Rođeni su šmekerske čkepi!
Ma pusti budale, ne kontaju većina šta je vjera, šta nacijaVorovus je napisao/la: ↑25 sep 2025, 20:48Ne seri, imaju ljudi Bjelorusa u ekipi. Bio je i Rus Ivan Enin, Makedonac Viktor Angelov, vjerovatno jos neki.Hrammm1921 je napisao/la: ↑25 sep 2025, 17:51Silvester071 je napisao/la: ↑25 sep 2025, 17:48
Jel' fkt to piše u nekom zvaničnom dokumentu kluba ili ima neki "tajni" dokument kako niko sem katolika ne moze igrati u Lištici?
Buraz u historiji kluba samo katolici igrali i Wagner protestant
Ne treba ti ni jedan papir, cinjenice su w![]()
Pisu nitko osim Hrvata, pa katolika. Pa kad im kazes sta je Wagner bio (i sad radi u klubu), Enin, Angelov, Goce onda kazu je al ne moze Bosnjak. Pomocni trener Srbin, eo sad tehnički direktor Borojević ovaj Srbin.
Koga briga ko gdje igra? Mene ne zanima ko igra u Sarajevu recimo. Taman da su svi Arapi, Kinezi itd
Ima svatko pravo dovodit igrača kojeg želi.
Ne treba se zamarat s ovim pisanjima glupim
Eo u Zrinjskom ima pa su opet ustaše i fašisti

p.s. na kraju krajeva u gradu koliko oćeš Bošnjaka radi pa šta

Hehe koliko dugo si smišljao mogao si puno bolje, ovako kao i kontra parole navijačke ti grupe, bez ikakvog smisla

MNON
Sivac sudija, Bandić VAR... Beusova ekipa.Poruka je jasna, može nam se. Ide penal ili crveni na poziv iz kombija. E dobro su odabrali stadion gdje će to raditi..
- Maroon1946
- Kontakt:
+1Orvel je napisao/la: ↑26 sep 2025, 00:26Ma 100%Fort je napisao/la: ↑26 sep 2025, 00:12BHRT je naspram ovih amatera sa Arene i My Tv-a oličenje profesionalizma, čak uz svu zastrarjelu opremu.Orvel je napisao/la: ↑25 sep 2025, 23:24Kad vidim ovaj stari snimak nekako ipak tezinu ima kad BHT radi prenos i kad ti profesionalni komentator komentarise utskmicu. Od zvuka do sveha ostalog. Kad cujem onog komentatora nez jel na areni ili my tv koji prica na slogove i neujednacenim tonom, pa onda svaki komentator koji nema uopste nivo zvuka namjesten na mikrofonima. Bas ocaj i amaterizam. Sklepano samo da imamo prenos, nikakve kvalitete.
Vidim da HNL ide na HRTu ja mislim nekoliko utakmica. Nadam se da ce i BHRT nekad uspjeti ponovo odraditi sezonu.
Ogromna razlika
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Olise, roccosiffredi, zemuntrg i 46 gostiju.