Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne razumijem cemu predkontrole na ulazima i barikade ispred stadiona, samo se komplikuje i stvaraju guzve ako vec nema gostujucih navijaca
Futo pa istom tom zrinjskom je Široki otkinuo bod nedavno, a na pecari ga nije dobio ima 100g
Hahahahhahahahahhahahhahahahs cirkusantHrammm1921 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 19:19Siroki se provlaci , nadam se pobjedi Radnika , onda slijedi kriza Sirokog ,u to sam siguran
- jurisicduska
- Kontakt:
Sto je cirkusant frajer samo navija da Široki prospe bodove jer će ove godine s njima se borit za četvrto mjesto. Bas jedan od rijetkih koji nije cirkusant.Lazarov je napisao/la: ↑26 sep 2025, 19:57Hahahahhahahahahhahahhahahahs cirkusantHrammm1921 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 19:19Siroki se provlaci , nadam se pobjedi Radnika , onda slijedi kriza Sirokog ,u to sam siguran
- Hrammm1921
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑26 sep 2025, 20:00Sto je cirkusant frajer samo navija da Široki prospe bodove jer će ove godine s njima se borit za četvrto mjesto. Bas jedan od rijetkih koji nije cirkusant.Lazarov je napisao/la: ↑26 sep 2025, 19:57Hahahahhahahahahhahahhahahahs cirkusantHrammm1921 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 19:19Siroki se provlaci , nadam se pobjedi Radnika , onda slijedi kriza Sirokog ,u to sam siguran
Blizu si bio, Boga mi navijam da ih kriza udari i da ispadnu
U sta shama nije mjesto ovde, cuj cirkusant.. bravo tupane
Tebe je stara mjesto kroz pizdu rodila kroz supakHrammm1921 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 20:09jurisicduska je napisao/la: ↑26 sep 2025, 20:00Sto je cirkusant frajer samo navija da Široki prospe bodove jer će ove godine s njima se borit za četvrto mjesto. Bas jedan od rijetkih koji nije cirkusant.
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Zato je mjesto ovdje Širokom Brijegu, sa 3 kupa i 2 titule i 0 ispadanja u federalnuHrammm1921 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 20:09jurisicduska je napisao/la: ↑26 sep 2025, 20:00Sto je cirkusant frajer samo navija da Široki prospe bodove jer će ove godine s njima se borit za četvrto mjesto. Bas jedan od rijetkih koji nije cirkusant.
U skladu s tvojom gramatikom: Po Pushi Ga
Samo Široki!
Ipak nisi u pravu, rezultat nije bitanjurisicduska je napisao/la: ↑26 sep 2025, 20:00Sto je cirkusant frajer samo navija da Široki prospe bodove jer će ove godine s njima se borit za četvrto mjesto. Bas jedan od rijetkih koji nije cirkusant.Lazarov je napisao/la: ↑26 sep 2025, 19:57Hahahahhahahahahhahahhahahahs cirkusantHrammm1921 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 19:19Siroki se provlaci , nadam se pobjedi Radnika , onda slijedi kriza Sirokog ,u to sam siguran
E da vam se hoce obistiniti ta kuknjava da vas uzmemo glat
Ti si jedan od realnijih forumaša ovdje kad je fudbal u pitanju. Ne znam sudijska pravila u ovom slučaju, ali igrač ŠB prije dolazi do lopte i ne znam kako u toj milisekundi nakon izbijanja lopte može da povuče nogu pod inercijom, bez obzira na gaženje. Zamisli golman izađe na centaršut, skoči i uhvati loptu i onda “pokupi” usput napadača u vazduhu svojim tijelom, je li to penal? Ja za ovo ne bih dao crveni karton, ali me zanima šta će reći Kaljanac. Sve se vrti u krug, osim kod zaštićenih klubova, a ostali služe za potkusurivanje i namirivanje ovih zaštićenih.
Ma puno blizi lopti i puno prije ju je izbio nego je dosao u kontakt s ovim. Al nebitno. Poslije čist penal nije se ni gledalo, a crveni i start 5x gori nego ovaj od ŠB bio je samo žuti. Vrti kolo dalje. Cirkus zvani bh nogometna ligasuccessminator je napisao/la: ↑26 sep 2025, 20:35
Ti si jedan od realnijih forumaša ovdje kad je fudbal u pitanju. Ne znam sudijska pravila u ovom slučaju, ali igrač ŠB prije dolazi do lopte i ne znam kako u toj milisekundi nakon izbijanja lopte može da povuče nogu pod inercijom, bez obzira na gaženje. Zamisli golman izađe na centaršut, skoči i uhvati loptu i onda “pokupi” usput napadača u vazduhu svojim tijelom, je li to penal? Ja za ovo ne bih dao crveni karton, ali me zanima šta će reći Kaljanac. Sve se vrti u krug, osim kod zaštićenih klubova, a ostali služe za potkusurivanje i namirivanje ovih zaštićenih.
- jurisicduska
- Kontakt:
Eno nam se Hana Hadziavdagic uclani u klub. Sad zajebancija Kobilja Glava poprima skroz druge dimenzije.
jurisicduska je napisao/la: ↑26 sep 2025, 20:47Eno nam se Hana Hadziavdagic uclani u klub. Sad zajebancija Kobilja Glava poprima skroz druge dimenzije.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Treba ponistiti clanstvo po hitnom postupku .jurisicduska je napisao/la: ↑26 sep 2025, 20:47Eno nam se Hana Hadziavdagic uclani u klub. Sad zajebancija Kobilja Glava poprima skroz druge dimenzije.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Wagner96 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 20:22Zato je mjesto ovdje Širokom Brijegu, sa 3 kupa i 2 titule i 0 ispadanja u federalnuHrammm1921 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 20:09jurisicduska je napisao/la: ↑26 sep 2025, 20:00
Sto je cirkusant frajer samo navija da Široki prospe bodove jer će ove godine s njima se borit za četvrto mjesto. Bas jedan od rijetkih koji nije cirkusant.
U sta shama nije mjesto ovde, cuj cirkusant.. bravo tupane![]()
U skladu s tvojom gramatikom: Po Pushi Ga
Cuj Wagner
Pa zar vi volite protestante? Wagner je bio protestant
Sutra bi lijepo bilo cak i da velez iznenadi, jer zrinjskom tek europa dolazi i valja im sve to igrati
Zanimljivo da su Zeljo i velez „najbolje“ gostujuce ekipe
Nadamo se da ce sutra oba kluba popraviti skor sto se tice domacih utakmica

Zanimljivo da su Zeljo i velez „najbolje“ gostujuce ekipe
Nadamo se da ce sutra oba kluba popraviti skor sto se tice domacih utakmica

FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Kakve ima veze, bolja je od cuka što se učlanjuju kod željkana.jurisicduska je napisao/la: ↑26 sep 2025, 20:47Eno nam se Hana Hadziavdagic uclani u klub. Sad zajebancija Kobilja Glava poprima skroz druge dimenzije.
Odmjerena izjava Husrefa I realno. Zna se ko je favorit bez premca.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Morpheus, rimljanin90 i 18 gostiju.