Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Bilal
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Bilal » 12 apr 2011, 17:28

88000 je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Vedina cijena na transfermarktu pala za 500.000 €, i sad iznosi 8.000.000 €
Sejina cijena porasla za 500.000 €, i sada iznosi 7.000.000 €
realo: sejo 8 vedo 3
Hajde idi ubij se vise, debilu jedan. :x

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 12 apr 2011, 18:11

U utorak sam vidio na internetu šta se dešava. Pročitao sam dosta komentara, i fudbalera i čitalaca. Ne znam šta bih mogao dodati svemu onome što je rečeno. Zbunjujuće je da ti ljudi nisu promijenili mišljenje čak ni nakon naše pobjede nad Rumunijom. To su strašne stvari, iskreno se nadam da će se do naše naredne utakmice ipak pronaći neko rješenje - kaže Ibišević, čiji je pogodak u Zenici pokrenuo preokret sa 0:1 na 2:1.

Vedad je razočaran, ali nije iznenađen.

- Sa jedne strane, nadao sam se da neće biti tako, ali poznavajući ljude iz NSBiH i situaciju u kojoj se nalazimo, nisam imao argumente da mislim da mogu donijeti neku drugačiju odluku osim odbiti statut. Ništa nije slutilo na dobro. Smeta mi što su to stvari koje nemaju veze sa sportom - tvrdi napadač Hofenhajma.

Kao fudbalera koji nikada nije krio patriotizam i ogromnu želju za uspjesima reprezentacije, upitali smo ga kako će suspenzija na njega djelovati s emotivne strane.

- Neće samo meni biti teško, veoma je mnogo ljudi kojima reprezentacija mnogo znači. Pomisao da ne možemo igrati meni je zastrašujuća. Ne želim o tome misliti nego želim ostati optimist. Ova ekipa ne zaslužuje da ispašta zbog drugih problema - rekao je Ibišević.

Utučen i Salihović

Reprezentativnog napadača upitali smo kakva je reakcija njegovog klupskog kolege Sejada Salihovića.

- Šta će reći... I on je utučen.
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 16 apr 2011, 17:26

Vedo danas vrlo dobar nije dao gol ali je sudjelovao u ovom jedinom na dansanjoj tekmi!!!!
Dosta je trcao,razigravao sve u svemu Vedo je u formi... ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 17 apr 2011, 01:04

krkan21 je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:Vedo danas vrlo dobar nije dao gol ali je sudjelovao u ovom jedinom na dansanjoj tekmi!!!!
kako je sudjelovo,,,jel gledo kako lopta ide u go :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[youtube][/youtube]

Vrlo dobra partija Vede. Posebno ono sjajno stopanje lopte i snazan udarac kod 3:32. I kasnije kad je stvorio 100% sansu za Siggurdsona.

Kod gola je malo ''zasmetao'' stoperu da bi Firmino zabijo :D

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 17 apr 2011, 10:45

yup je napisao/la:
krkan21 je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:Vedo danas vrlo dobar nije dao gol ali je sudjelovao u ovom jedinom na dansanjoj tekmi!!!!
kako je sudjelovo,,,jel gledo kako lopta ide u go :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[youtube][/youtube]

Vrlo dobra partija Vede. Posebno ono sjajno stopanje lopte i snazan udarac kod 3:32. I kasnije kad je stvorio 100% sansu za Siggurdsona.

Kod gola je malo ''zasmetao'' stoperu da bi Firmino zabijo :D

Pa da Vedo nije zagradio stopera juce bi Hofff osvoio samo bod ;)
I moze mo mi s.rati sta hocemo Vedo je trenutno nas 1 napadac jedini je koji igra redovno uz to je i u solidnoj formi,ko je gledao jucerasnju tekmu vidio je koliko je Vedo pretrcao jos da je zabio ... :roll: ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 17 apr 2011, 15:19

sve pohvale za igru koju je pruzio juce Vedo.....polako se on vraca u svoju staru formu .....samo iznenadio sam se kad sam vidio da nista nije prigovarao sudiji :mrgreen: .....a sta je sa Seje jel to jos povrjeden ili??

I moze mo mi s.rati sta hocemo Vedo je trenutno nas 1 napadac jedini je koji igra redovno uz to je i u solidnoj formi,ko je gledao jucerasnju tekmu vidio je koliko je Vedo pretrcao jos da je zabio :@ za raju za ovo POTPIS drago mi je sto je barem neko to skonto ;)
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 17 apr 2011, 15:33

Jos jedan potpis da je Vedo vec veoma dugo nas najbolji napadac a isao bih malo i dalje mozda najvazniji igrac kojieg imamo u prvih 11 u stvari vise ono MVP.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 23 apr 2011, 12:35

Zmaju, sretno danas!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 23 apr 2011, 12:40

Hajde plavooki bombarderu danas jedan zavuci u mrezu apotekara !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 apr 2011, 14:48

Nemoj Vedo kod cetnika i sosona, svega ti.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

meho69
Kontakt:

Post Postao/la meho69 » 23 apr 2011, 14:52

klupa,iskreno zasluzeno,slab je pravo.

ahmiiic
Kontakt:

Post Postao/la ahmiiic » 23 apr 2011, 15:03

pitanje..

zasto nema seje evo vec par sedmica ni na klupi??

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 23 apr 2011, 15:28

pa zar i gylffi i mlapa i babel ispred ibisevica ?!!?!?!??!?!?!?!!?!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 apr 2011, 18:30

meho69 je napisao/la:klupa,iskreno zasluzeno,slab je pravo.
Bogami i ti mi izgledas slab.Pod hitno Torabiju,dok nije kasno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 24 apr 2011, 11:02

Ibišević: Brine me Salihovićeva povreda

Sejad Salihović već četiri utakmice pauzira od igranja za svoj Hoffenheim zbog povrede prepone. Naš fudbalski reprezentativac, koji zbog suspenzije izrečene od strane FIFA-e za našu reprezentaciju nije igrao kvalifikacione utakmice od novembra 2009. godine, ovih dana otputovao je u Minhen kako bi se podvrgnuo dodatnim medicinskim pregledima.

- Brine me Sejino stanje jer se još uvijek ne zna kada će se vratiti na teren. Niko od doktora ne garantuje da će on biti spreman za bar jedan meč u dresu Hoffenheima do kraja ove sezone Bundeslige. Nadam se kako će što prije sanirati povredu, te da će pored klupskih obaveza, biti spreman i za napore koji nas očekuju u dresu reprezentacije u junu mjesecu. - govori Vedad Ibišević.

Sejad Salihović je u ovoj sezoni odigrao 25 mečeva za Hoffenheim, te postigao pet golova.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 apr 2011, 15:06

Vedo danas opet na klupi protiv Stuttgarta. Sigurdson, Mlapa i Babel igraju u napadu. Mislim da Vedo nije zasluzio da bude na klupi. Sigurdsson jedini odavde koji je opravdano u prvih jedanaest, a Babela i Mlapu je trebalo na klupu. Vrijeme je i da Vedo napusti ovaj smjesni Hoffenheim, sa jos smjesnijim trenerom Pezzom. Vidjecemo hoce li ga Stanislawski htjeti zadrzati.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 30 apr 2011, 15:19

Babel ni u kom slucaju nije zasluzio da bude ispred njega u prvih 11, a Mlapa pogotovo. Nadam se da ce on otici u svakom slucaju i da nece cekati da vidi hoce li Stanislawski racunati na njega ili ne. Iskreno, ne bi zelio da ode u Fiorentinu (ako je bude i iduce sezone vodio Mihajlovic). Mislim da bi Borussia D. ili Lazio bili super izbor za njega (naravno, ukoliko ga iz Dortmunda budu trazili).

Puno srece mu danas zelim ako dobije priliku u drugom dijelu!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 30 apr 2011, 15:20

Cesta pojava , cim jedan igrac najavi odlazak da ga se stavlja na klupu. Al opet takav tretman nisu zasluzili ni on ni Sejo s obzirom sta su sve uradili za taj klub !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 apr 2011, 15:26

kimbo je napisao/la:Cesta pojava , cim jedan igrac najavi odlazak da ga se stavlja na klupu. Al opet takav tretman nisu zasluzili ni on ni Sejo s obzirom sta su sve uradili za taj klub !
Ova Sejina izjava sve govori:
Ich vermisse manchmal den Respekt vor Spielern, die sich in den letzten fünf Jahren für den Verein den Arsch aufgerissen haben.
Zalim za respektom za neke igrace, koji su ovih zadnjih 5 godina dali sve za ovaj klub.

Jednostavno, su toliki supci ispali, pogotovo ovaj Pezzo. Al sretan sam sto ce obadvojica napustiti Hoppenheim.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 30 apr 2011, 17:11

Nemoj Vedo ni sad ulazit pljuni to smece od trenera...
"No God is Good God "

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: BOSNAAAMOJAAA i 9 gostiju.