Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Amar Dedić
Kako ga večeras yebe u mozak ovaj crnac 
Kako ga ona trica izvoza Bože. Izašao gore negdje, ganja frajera, izvoza ga ko dijete, centrira, lik zabi gol. Srecim mali ofsajd je bio, ali Amarova grozna reakcija.
Nadam se samo da mu nije slava udarila u glavu, ono na pocetku kad je stvarno bio najbolji Benfikin igrac.
Nadam se samo da mu nije slava udarila u glavu, ono na pocetku kad je stvarno bio najbolji Benfikin igrac.
Jos kad mu je na pocetku meca prodao lik laznjak...231983 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 22:30Kako ga ona trica izvoza Bože. Izašao gore negdje, ganja frajera, izvoza ga ko dijete, centrira, lik zabi gol. Srecim mali ofsajd je bio, ali Amarova grozna reakcija.

Sreca pa je lose sutao nakon toga.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Nemoćan pored crnca pa ga malo odvalio i zaradio žuti, šta fali 

-
- Kontakt:
To je ta faza “ kako se kalio celik”. Momak samo hrabro i ne gubit samopouzdanje. Korak je tu, tehnika tu samo jos malo kalibritati tajming i procjenu situacije
Ono kad je proletio do Španije?DamirT je napisao/la: ↑26 sep 2025, 22:32Jos kad mu je na pocetku meca prodao lik laznjak...231983 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 22:30Kako ga ona trica izvoza Bože. Izašao gore negdje, ganja frajera, izvoza ga ko dijete, centrira, lik zabi gol. Srecim mali ofsajd je bio, ali Amarova grozna reakcija.
Nadam se samo da mu nije slava udarila u glavu, ono na pocetku kad je stvarno bio najbolji Benfikin igrac.![]()
Stvarno ne znam koji mu je đavo veceras. Definitivno mu nije dobra glava veceras. Žuti bezveze napravi.
Imao je doduse dvije dobre defanzivne akcije, srecom mu ne svira korner hehe..
Mislim da ce brzo izaci, sto zbog lose igre, sto zbog kartona. Nervozan je, na ovakvim se utakmicama dobija crveni.
Da, ono blizu sesnaesterca. Ko god je isao veceras na njega, prosao ga je. Nadam se da je ovo samo do nekog umora ili necega slicnog.231983 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 22:47Ono kad je proletio do Španije?DamirT je napisao/la: ↑26 sep 2025, 22:32Jos kad mu je na pocetku meca prodao lik laznjak...231983 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 22:30Kako ga ona trica izvoza Bože. Izašao gore negdje, ganja frajera, izvoza ga ko dijete, centrira, lik zabi gol. Srecim mali ofsajd je bio, ali Amarova grozna reakcija.
Nadam se samo da mu nije slava udarila u glavu, ono na pocetku kad je stvarno bio najbolji Benfikin igrac.![]()
Stvarno ne znam koji mu je đavo veceras. Definitivno mu nije dobra glava veceras. Žuti bezveze napravi.
Imao je doduse dvije dobre defanzivne akcije, srecom mu ne svira korner hehe..
Mislim da ce brzo izaci, sto zbog lose igre, sto zbog kartona. Nervozan je, na ovakvim se utakmicama dobija crveni.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A cuj komentatora: ima Benfika dvojicu Norvezana, Ukrajinca, Hrvata, jednog igraca sa prostora Bosne i Hercegovine, Argentinca...
Pa yebo ti taj igrac sa prostora BiH mater chetnicku
Pa yebo ti taj igrac sa prostora BiH mater chetnicku
-
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
udarci na gol 13:24, korneri 0:7
i jos uz to kradu vrijeme protiv Gil Vicentea na domacem terenu, na sta ih dovede Mourinho
a uvijek igrali otvoren i napadacki fudbal, posebno ono sa Schmidtom je bilo zabavno za gledati
i jos uz to kradu vrijeme protiv Gil Vicentea na domacem terenu, na sta ih dovede Mourinho

a uvijek igrali otvoren i napadacki fudbal, posebno ono sa Schmidtom je bilo zabavno za gledati
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
GV uopšte nije zaslužio da izgubi, Benfica neprepoznatljiva. Nikakva igra, samo nabij, izbij.akisarajevo92 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 23:08kako kradu vrijeme protiv Gil Vicentea na domacem terenu, na sta ih dovede Mourinho![]()
+1Coolpanda24 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 23:10GV uopšte nije zaslužio da izgubi, Benfica neprepoznatljiva. Nikakva igra, samo nabij, izbij.akisarajevo92 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 23:08kako kradu vrijeme protiv Gil Vicentea na domacem terenu, na sta ih dovede Mourinho![]()
Bolje ih je Lage vodio od Mourinha.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja, Arena premium 3, srpska.Coolpanda24 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 22:59To neki sa Arene, je l’? Ja gledam na SK, korektan je![]()
Pa i ovaj je bio do ovog momenta korektan. Jbt, toliko tešto prevaliti "Bošnjak" preko labrnja!?
Ne mogu da vjerujem da je tim poput Benfice doveo Mourinha za trenera, lika koji je odavno ispuhao i forsira antifudbal i destrukciju u svakom smislu, sve ono sto Benfica nije.
Šta sada, treba da mijenjaju svoj prepoznatljivi kod zbog prevazidjenog i umišljenog trenera za kojeg su vjerovatno dali ogromne novce?!
Poprilično neshvatljiva odluka.
Ne znam koliko je ova promjena trenera dobra za Dedica. Možda na kraju ipak izdobri, i za njega i za cijeli tim. Nadamo se da hoće. Možda i Mourinho vidi priliku za “novi” početak, na svom terenu, u svojoj kući. Tamo ga još uvijek “doživljavaju”.
Gledao sam posljednjih 15 minuta, defanzivno je odlično zatvorio protivničko krilo u par navrata. Vidim po komentarima da ga je prethodno izvozao par puta. Nije to loše. Brže će napredovati i bolje čitati igru protivnika. Imat će u narednom periodu mnogo opasnih protivnika za čuvati (Chelsea, Porto, Newcastle…).
Pitanje je koliko će ofanzivno moći biti orjentisan.
Za nas najvažnije da ostane zdrav.
Šta sada, treba da mijenjaju svoj prepoznatljivi kod zbog prevazidjenog i umišljenog trenera za kojeg su vjerovatno dali ogromne novce?!
Poprilično neshvatljiva odluka.
Ne znam koliko je ova promjena trenera dobra za Dedica. Možda na kraju ipak izdobri, i za njega i za cijeli tim. Nadamo se da hoće. Možda i Mourinho vidi priliku za “novi” početak, na svom terenu, u svojoj kući. Tamo ga još uvijek “doživljavaju”.
Gledao sam posljednjih 15 minuta, defanzivno je odlično zatvorio protivničko krilo u par navrata. Vidim po komentarima da ga je prethodno izvozao par puta. Nije to loše. Brže će napredovati i bolje čitati igru protivnika. Imat će u narednom periodu mnogo opasnih protivnika za čuvati (Chelsea, Porto, Newcastle…).
Pitanje je koliko će ofanzivno moći biti orjentisan.
Za nas najvažnije da ostane zdrav.
-
- Kontakt:
Amar Dedić bi mogao izostati u zadnji čas za duel Chelsea – Benfica. Prema posljednjim informacijama, desni bek nakon jutrošnjeg treninga ponovo osjeća tegobe u desnom koljenu, što dosta brine čelnike, pa José Mourinho razmatra da odmori 23-godišnjeg fudbalera.
Tomás Araújo mogao bi uskočiti ukoliko Mourinho procijeni da za to ima razloga, navodi list A Bola.
Red je i bio da odmori. Pa nije robot.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Bolje ikad, nego nikadCoolpanda24 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 15:20Pa trebao je odmarati kad je svježa povreda bila da se to fino sanira, a ne sad, ali hajd… Samo da na okupljanje dođe zdrav![]()

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
sad ako odmori, zaboravite ga i u repki na prozivci u ponedjekjak, bivsi trener zna sta radi.
tacno se vidjelo da je svo vrijeme poslije repke igrao u grcu, i ocito bolovima.
tacno se vidjelo da je svo vrijeme poslije repke igrao u grcu, i ocito bolovima.
propustit ce on Cipar poprilicno sam siguran, konstantno vuce povrede igra pod terapijama u klubu