Mossad radi nenadjebiv posao.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ne preporučuje se izvođenje zaključaka ako imaš jedanipo ganglij.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 19:05U moru glupana, Rigoletto je jedan od većih - po njegovoj logici, ako piješ, ne možeš bit uz Palestinu![]()
Je li se ono Salihovic odmetnuo u Banovicima? Mirise mi na kandidaturu u ulozi nezavisnog kandidata na sljedecim izborima.
Rigoletto je napisao/la: ↑26 sep 2025, 21:33Ne preporučuje se izvođenje zaključaka ako imaš jedanipo ganglij.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 sep 2025, 19:05U moru glupana, Rigoletto je jedan od većih - po njegovoj logici, ako piješ, ne možeš bit uz Palestinu![]()
![]()
Kreće jutub![]()
Ne vole se u Banovićima sa podrinjcima nikako. A Elvir je iz Srebrenice. Tako da je na taj način izabrao stranu.AshburtonG je napisao/la: ↑26 sep 2025, 21:33Je li se ono Salihovic odmetnuo u Banovicima? Mirise mi na kandidaturu u ulozi nezavisnog kandidata na sljedecim izborima.
VensanKasel je napisao/la: ↑26 sep 2025, 19:32Najpametnije , planina je zakon
Koliba uopšte nije skupa , samo daj zemljište ...
Nego , da mi krenemo
VensanKasel je napisao/la: ↑26 sep 2025, 19:32Najpametnije , planina je zakon
Koliba uopšte nije skupa , samo daj zemljište ...
Nego , da mi krenemo
Treba uvijek raditi u interesima drzave. Jedino je Bosnjama bitnije sta se kod drugih desava nego u vlastitoj avliji.Quartararo je napisao/la: ↑26 sep 2025, 22:58
Šta misliš o sastanku Vučka i Netanyahua brajko?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.