AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Zenga
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Zenga » 27 sep 2025, 00:41

Vraća se Curva Sud navijanju u nedjelju protiv Maradoninih ljudi, pa tako i ja nakon duže pauze idem na San Siro 19.okt. Da gledam kako buše mrežu De Gea kako i Džeku protiv najdražeg kluba :mrgreen:
Eto pa javite ako se još ko zaleti, ide vopi.

Pravi ispit ih svakako čeka vs aduta Contea, napolitanke ne znaju za poraz nakon 13 susreta sa arbitrom Chiffi, dakle vakat im je da zijane :kafa: Leao očekivan na klupi, svakako ohrabrujuće vijesti da je opet na spisku.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 27 sep 2025, 10:49

Ne znam za vas al ja opet jedva cekam utakmice Milana :)

Kako nam malo fali pa da opet jedva cekamo :)

Mene najvise raduje ova igra odbrane i sto smo od 6 utakmica cak 5 bili sa netaknutom mrezom. To je upravo ono sto sam govorio kad se reklo da ce Max biti trener, on ce sigurno odbranu utegnuti i to je i uradio. A ono sto nas jos raduje je dominantna igra u ovim tekmama do sada, takvo nesto odavno nismo vidjeli u nasoj igri. Sutra je pravi test, al sam ubjedjen da smo podjednaki sa prvakom. Sa klupe nam ulaze Nkunku i Rafa, bolje ne moze biti :)

Adi33
Kontakt:

Post Postao/la Adi33 » 27 sep 2025, 17:14

Zenga je napisao/la:
27 sep 2025, 00:41
Vraća se Curva Sud navijanju u nedjelju protiv Maradoninih ljudi, pa tako i ja nakon duže pauze idem na San Siro 19.okt. Da gledam kako buše mrežu De Gea kako i Džeku protiv najdražeg kluba :mrgreen:
Eto pa javite ako se još ko zaleti, ide vopi.

Pravi ispit ih svakako čeka vs aduta Contea, napolitanke ne znaju za poraz nakon 13 susreta sa arbitrom Chiffi, dakle vakat im je da zijane :kafa: Leao očekivan na klupi, svakako ohrabrujuće vijesti da je opet na spisku.
Ides sa grupom Fan Club BiH iz Zenice? Javio sam im se, ali mi nisu rekli cijenu. Takodjer vidim organizuju odlazak i protiv Rome?
Sto se tice Curve , jos nema nigdje zvanično, objavio samo Pepe di Stefano

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 27 sep 2025, 18:44

Napoli kuburi u zadnjoj liniji, pored Buongiorna, nece biti jos ni Rrahmanija, niti Spinazzole. Treba to iskoristiti i mlatnuti ih sutra abd
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 27 sep 2025, 19:26

Sutra mlatnemo napoli i izbijamo na vrh tabele i tu ostajemo do kraja :opaopa:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 27 sep 2025, 20:17

ronaldo99 je napisao/la:
27 sep 2025, 19:26
Sutra mlatnemo napoli i izbijamo na vrh tabele i tu ostajemo do kraja :opaopa:
Isto sam pomislio bio, samo cekao da juve zavrsi :mrgreen:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 27 sep 2025, 20:40

Adi33 je napisao/la:
27 sep 2025, 17:14
Ides sa grupom Fan Club BiH iz Zenice? Javio sam im se, ali mi nisu rekli cijenu. Takodjer vidim organizuju odlazak i protiv Rome?
Sto se tice Curve , jos nema nigdje zvanično, objavio samo Pepe di Stefano
Pozdrav, idem sa prijateljom, mi smo stare kojote koji smo bili na San Siru x puta. Imao sam sezonsku dugi niz godina, ali zbog amera, Maldinija i svega, nemam više. Za BH fan klub sam čuo tek prošle sezone, zaista ništa ne znam, ni ko su, ni šta, ni kako. Ako se želiš nama pridružiti, dobro došao, ostatak putem PM da ne peglamo ostale ovdje.

Mogu preporučit ekipu Milanistra iz susjedne nam Istre, to su dobri momci, koji su prisutni na (gotov svim) utakmicama, parlaju talijanski.

Sutra vidim primarno čuvanje vlastitog gola, pa ukoliko se ukaže prilika, kontre. Forza Milan ☆

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: enzo777 i 1 gost.