Eto pa javite ako se još ko zaleti, ide vopi.
Pravi ispit ih svakako čeka vs aduta Contea, napolitanke ne znaju za poraz nakon 13 susreta sa arbitrom Chiffi, dakle vakat im je da zijane

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ides sa grupom Fan Club BiH iz Zenice? Javio sam im se, ali mi nisu rekli cijenu. Takodjer vidim organizuju odlazak i protiv Rome?Zenga je napisao/la: ↑27 sep 2025, 00:41Vraća se Curva Sud navijanju u nedjelju protiv Maradoninih ljudi, pa tako i ja nakon duže pauze idem na San Siro 19.okt. Da gledam kako buše mrežu De Gea kako i Džeku protiv najdražeg kluba![]()
Eto pa javite ako se još ko zaleti, ide vopi.
Pravi ispit ih svakako čeka vs aduta Contea, napolitanke ne znaju za poraz nakon 13 susreta sa arbitrom Chiffi, dakle vakat im je da zijaneLeao očekivan na klupi, svakako ohrabrujuće vijesti da je opet na spisku.
Isto sam pomislio bio, samo cekao da juve zavrsi
Pozdrav, idem sa prijateljom, mi smo stare kojote koji smo bili na San Siru x puta. Imao sam sezonsku dugi niz godina, ali zbog amera, Maldinija i svega, nemam više. Za BH fan klub sam čuo tek prošle sezone, zaista ništa ne znam, ni ko su, ni šta, ni kako. Ako se želiš nama pridružiti, dobro došao, ostatak putem PM da ne peglamo ostale ovdje.