SPREMA LI SE CIRKUS VEĆ U PRVOM KOLU?
Prema informacijama do kojih smo došli,u proteklih nekoliko sati odvija se prava drama u bh futsalu te se prema svemu sudeći meč između Neimara (Salinesa) i Rame neće odigrati u planiranom terminu (subota 27.09. - 21:00h)
Nogometni savez Bosne i Hercegovine ne dopušta Neimarima (Salinesu) da igra domaće utakmice u Zenici o čemu su ih navodno blagovremeno obavijestili
Iako je u komunikaciji između dva kluba kao mjesto odigravanja utakmice označena Zenica,u zvaničnom Comet sistemu je to SKPC Mejdan Tuzla
Kao moguće rješenje spominje se odigravanje utakmice u Tuzli sredinom sedmice,ali zvaničnog zahtjeva za pomijeranje termina nije bilo!
Telefoni zvone,veze se povlače,Neimari ne žele ostati bez bodova kao ni put Tuzle što ne odgovara ni gostima iz Rame
Do dugo u noć ostali su budni i visoko pozicionirani članovi državnog saveza kao i svi oni koji imaju uticaj u igrama iza kulisa
Ostaje nam da vidimo da li će i gdje doći do odigravanja utakmice ?
Konačan rasplet situacije bi trebao biti poznat u toku današnjeg dana (subota)
Vaš komentar?
Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ASD
- Kontakt:
Nije mi žao Neimara sekunde. To je jedina ekipa u ligi koja je ušla fuzijom.
Moze li neko objasniti razliku ulaska u ligu Akademca i Neimara?
Akademac je zamijenio Radnik.
Neimari su se fuzionisali sa Salinesom. Dakle Neimari hajde da kazemo "na prevaru" usli, mada nema nista zabranjeno u fuziji. Ovi su cisto zamijenili drugu ekipu koja je sama odustala. Njima je i sada na izvlacenju bilo ime Salines umjesto Neimari.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ASD
- Kontakt:
Slazem se sa @ASD, u svim sluzbenim dokumetima su i dalje Salines.
Znam da je GFC kao organizator zavrsnice Kupa BiH trazio da igraju u dresovima na kojima pise Salines i savez se slozio, oni onda prozivali GFC.
I prosle godine su trebali igrati u Tuzli, pa se Enes javno hvalio da je podmazao u savezu da igraju u Zenici... Sad kad je kesha sve manje, sad se kunu u neko postenje.
Znam da je GFC kao organizator zavrsnice Kupa BiH trazio da igraju u dresovima na kojima pise Salines i savez se slozio, oni onda prozivali GFC.
I prosle godine su trebali igrati u Tuzli, pa se Enes javno hvalio da je podmazao u savezu da igraju u Zenici... Sad kad je kesha sve manje, sad se kunu u neko postenje.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- ASD
- Kontakt:
Ligata ih šprdao čitav stream.NazorUso je napisao/la: ↑27 sep 2025, 11:06Slazem se sa @ASD, u svim sluzbenim dokumetima su i dalje Salines.
U redu je kada ekipa istupi pa da uđe sljedeći u redu. Oni su cirkus napravili da preskoče red.
Koji cirkus jbt.
SG tražio odgodu utakmice kako bi nastupio na turniru. Jbt jedan turnir bitniji od utakmice PL
SG tražio odgodu utakmice kako bi nastupio na turniru. Jbt jedan turnir bitniji od utakmice PL
- muhamedhulk
- Kontakt:
kaze daj odgodu prvog kola
amatera.
a ovi zenicani jos gori...
a ovi zenicani jos gori...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- ASD
- Kontakt:
Po pravilima fudbalskog saveza, ekipe mogu prijaviti primarni stadion samo u svom kantonu. Ne znam kako su smuljali u prethodnim sezonama, da igraju u Zenici. Ekipa je prijavljena u Tuzli.
Sličan problem su imale Stupčanica i Mladost DK. Koji su mogli prijaviti samo Bilino Polje, za utakmice. U drugim kantonima nisu mogli igrati.
Sličan problem su imale Stupčanica i Mladost DK. Koji su mogli prijaviti samo Bilino Polje, za utakmice. U drugim kantonima nisu mogli igrati.
Pa vjerovatno smuljali preko novca. Kad nekog platis, dozvolit ce sve. Sad kad nema suski, tesko da ce to moci uraditi. A i zasluzili su da ispadnu nakon ovog.ASD je napisao/la: ↑27 sep 2025, 13:31Po pravilima fudbalskog saveza, ekipe mogu prijaviti primarni stadion samo u svom kantonu. Ne znam kako su smuljali u prethodnim sezonama, da igraju u Zenici. Ekipa je prijavljena u Tuzli.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma ko nije muljao po savezu, smiješno je više o tome i pričati, dvije godine igraju u Zenici i sad odjednom ne mogu... gdje prestaje logika tu počinje naš savez
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- ASD
- Kontakt:
Toni Šunjić ove sezone u Zrinjskom. Nikada igrač sa ovakvom fudbalskom karijerom nije bio u našem futsalu.
Osim njega tu je i Kristijan Stanić
Osim njega tu je i Kristijan Stanić
više mi je za malog nogometa nego za futsala, ali eto... iskustva u ekipi nikad dosta, na kraju dana lopta je lopta
SARAJEVO SIAMO NOI <3
GFC je pristao ali savez nije dozvolio. Opet im GFC izasao u susret da igraju u ponedjeljak.
Sto se tice Neimara, nek podmazu kao i do sada
Registrovati 0:5 za Ramu i vozdra (iako Rama ne bi ni trebala biti ovde ali to je druga tema).
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Veliki broj igraca se okusao u mininogometu i fakat su top odigrali. Futsal je ipak nesto drugo i nisam siguran koliko ce Sunka tu biti uspjesan. Uglavnom zanimljivu ekipu imaju.
- ASD
- Kontakt:
Mininogomet je rekreacijski sport. Neki su ovdje pisali da je on bio baš dobar u futsalu prije nego što je otišao u profesionalce, ali od tad je prošlo 20 godina.
-
Truba1905burazeru
- Kontakt:
Nema ti ništa od Šunjića! Ne želi da riskira bezveze povrede dok još igra veliki nogomet za Međugorje , navodno kad prestane s tim onda bi na jednu podlogu , a za Stanića ne vjerujem na plaći je u ImoCkom.
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.