Ja sam cuo par puta za njega ali nemoguce je da je dao 39 golova u jednoj utakmici.Cartman je napisao/la:Ne znam jeste li culi za malog Armina Cerimagica. 14 mu je godina, ali ga je vec Inter kupio iz Zelje. Evo pozvan je i u nasu u17 repku (pazite 14 mu je godina). KAd napuni 16 otic ce u Milano. U jednoj utakmici je dao 39 golova. Nevjerovatne statistike momak ima i mislim da ce bit velik igrac. Iako je jos tesko rec jer je tako mlad. Zapamtite ovo ime ljudi.
BiH Talenti u Evropi
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH Talenti u Evropi
http://oldtraffordpressbox.**** ... chive.htmlTarik14 je napisao/la:Ja sam cuo par puta za njega ali nemoguce je da je dao 39 golova u jednoj utakmici.Cartman je napisao/la:Ne znam jeste li culi za malog Armina Cerimagica. 14 mu je godina, ali ga je vec Inter kupio iz Zelje. Evo pozvan je i u nasu u17 repku (pazite 14 mu je godina). KAd napuni 16 otic ce u Milano. U jednoj utakmici je dao 39 golova. Nevjerovatne statistike momak ima i mislim da ce bit velik igrac. Iako je jos tesko rec jer je tako mlad. Zapamtite ovo ime ljudi.
Listaj malo dolje i tu ti pise.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- miralem444
- Kontakt:
jest boga mi svaka cast...uh kad me srce na strefi kad sam ovo procito..e ovako se radi nemojte molom vas da nam se ponovi ibrahimovic..
Cartman je napisao/la:http://oldtraffordpressbox.**** ... chive.htmlTarik14 je napisao/la:Ja sam cuo par puta za njega ali nemoguce je da je dao 39 golova u jednoj utakmici.Cartman je napisao/la:Ne znam jeste li culi za malog Armina Cerimagica. 14 mu je godina, ali ga je vec Inter kupio iz Zelje. Evo pozvan je i u nasu u17 repku (pazite 14 mu je godina). KAd napuni 16 otic ce u Milano. U jednoj utakmici je dao 39 golova. Nevjerovatne statistike momak ima i mislim da ce bit velik igrac. Iako je jos tesko rec jer je tako mlad. Zapamtite ovo ime ljudi.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Cuo sam i ja par puta za njega trenira sa mojim drugom u pionirima Zelje.Tarik14 je napisao/la:Ja sam cuo par puta za njega ali nemoguce je da je dao 39 golova u jednoj utakmici.Cartman je napisao/la:Ne znam jeste li culi za malog Armina Cerimagica. 14 mu je godina, ali ga je vec Inter kupio iz Zelje. Evo pozvan je i u nasu u17 repku (pazite 14 mu je godina). KAd napuni 16 otic ce u Milano. U jednoj utakmici je dao 39 golova. Nevjerovatne statistike momak ima i mislim da ce bit velik igrac. Iako je jos tesko rec jer je tako mlad. Zapamtite ovo ime ljudi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- bistrikboy
- Kontakt:
Moguce,uglavnom jucer bilo predstavljanje novih igraca u FSV i primjetio ovog maloganlayan je napisao/la:hehe jarane malo si zakasnio sa vijestibistrikboy je napisao/la:Benjamin Pintol potpisao profesionalni ugovor sa Njemackim drugoligasem FSV Frankfurtom![]()
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
Nek' mu je sretno
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
sve sto pise na internetu je istina.Cartman je napisao/la:http://oldtraffordpressbox.**** ... chive.htmlTarik14 je napisao/la:Ja sam cuo par puta za njega ali nemoguce je da je dao 39 golova u jednoj utakmici.Cartman je napisao/la:Ne znam jeste li culi za malog Armina Cerimagica. 14 mu je godina, ali ga je vec Inter kupio iz Zelje. Evo pozvan je i u nasu u17 repku (pazite 14 mu je godina). KAd napuni 16 otic ce u Milano. U jednoj utakmici je dao 39 golova. Nevjerovatne statistike momak ima i mislim da ce bit velik igrac. Iako je jos tesko rec jer je tako mlad. Zapamtite ovo ime ljudi.
evo napisacu ja ovdje da je Petar Jelic dao 895 golova na jednoj utakmici pa kad neko bude googlao petar+jelic+fudbalski majstor naci ce tu informaciju i fakat pomisliti da on zna igrati
Ne kazem da je 100% istina, ali pise tu i blog je engleski, ne znam sto bi lagao. U glavnom, nije to vazno. Nego je vazno da je ocito momak ogroman talenat jer ga je Inter kupio.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Jednom sam gl;edao momka ,bio je gost na OBN-u kod Mime u "Mimohodu".I istina je da ga je Inter kupio a bio je clan cini mi se P{asiceve "bubamare",mada nisam siguran.I bio je najveci taklenat medju ne znam koliko hiljada polaznika Interove skole fudbala.Tarik14 je napisao/la:Ja sam cuo par puta za njega ali nemoguce je da je dao 39 golova u jednoj utakmici.Cartman je napisao/la:Ne znam jeste li culi za malog Armina Cerimagica. 14 mu je godina, ali ga je vec Inter kupio iz Zelje. Evo pozvan je i u nasu u17 repku (pazite 14 mu je godina). KAd napuni 16 otic ce u Milano. U jednoj utakmici je dao 39 golova. Nevjerovatne statistike momak ima i mislim da ce bit velik igrac. Iako je jos tesko rec jer je tako mlad. Zapamtite ovo ime ljudi.
BosnaE
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
dok je trenirao u Bubamari Inter ga je pozvao da ih posjeti, mozda je i odradio nekoliko treninga sa njima. ali to je bilo prije nekoliko godina, on sada trenira u zeljinim pionirima
- el-fighter
- Kontakt:
I ja sam čuo da je ovaj Armin ( moj imenjak ) išao samo na probu u Inter i da sada trenira u Želji. Treba pitati onog anlayana da li može uraditi neki intervjuu sa ovim igračem.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
hehehe vidjet ću...ipak sam sa momkom tu negdje, lakše je pričati...el-fighter je napisao/la:I ja sam čuo da je ovaj Armin ( moj imenjak ) išao samo na probu u Inter i da sada trenira u Želji. Treba pitati onog anlayana da li može uraditi neki intervjuu sa ovim igračem.
a nije on jedini trebo ici u inter jos neki su trebali npr.osmanagic,bevab...
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Bas sam malopre pricao sa drugom o njemu i on kaze da nema veze sa istinom to da je dao 39 golova na jednoj utakmici.
BOOOOOOOOOOMMMMM...Devil je napisao/la:Bas sam malopre pricao sa drugom o njemu i on kaze da nema veze sa istinom to da je dao 39 golova na jednoj utakmici.
ko je to bacio bombu???
- Cazinski-Vitez
- Kontakt:
Mi smo glup narod, dzaba sve, ali tako je.
Pa Armin Cerimagic gostovo na OBN-u i rekao da je dao 39 golova na tom turniru jednom.
Ali mi smo takvi, da ne vjerujemo..
Ma mi nista ne vjerujemo, niko ne valja, dok ne ode u Real Madrid.
Pa Armin Cerimagic gostovo na OBN-u i rekao da je dao 39 golova na tom turniru jednom.
Ali mi smo takvi, da ne vjerujemo..
Ma mi nista ne vjerujemo, niko ne valja, dok ne ode u Real Madrid.
IGRAJO BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBEEEE !!!
a drug ti je novinar neki, ili mahalska luda...Devil je napisao/la:Bas sam malopre pricao sa drugom o njemu i on kaze da nema veze sa istinom to da je dao 39 golova na jednoj utakmici.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Denni Avdic, 20 god. igra za Svedsku U-21 repku, a ima i jedan cap za A-repku.. http://en.wikipedia.org/wiki/Denni_Avdi%C4%87
Imali ikakve nade da zaigra za bih? kakav je igrac?
Imali ikakve nade da zaigra za bih? kakav je igrac?
Pa trenira zajedno sa njim!RiNo je napisao/la:a drug ti je novinar neki, ili mahalska luda...Devil je napisao/la:Bas sam malopre pricao sa drugom o njemu i on kaze da nema veze sa istinom to da je dao 39 golova na jednoj utakmici.
Kakva proba ba? Njega je Inter vec kupio. Zavrsen poso. Samo ne moze trenirat sa njima dok ne napuni 16 godina. Pa vidite da sa 14 godina igra za u-17 repku. Pa za tako nesto nikad nisam cuo.tax je napisao/la:a nije on jedini trebo ici u inter jos neki su trebali npr.osmanagic,bevab...
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
http://transfermarkt.de/de/spieler/7958 ... daten.html
evo sad ukucam na transfermarktu Ibrahimovic, htio sam vidjeti nesto za Zlatana kad izbaci 4 i medju njima ovaj gore...ima 17 godina, a odigro je dosta utakmica za svoj tim...
pa ako neko nesto zna o njemu...
evo sad ukucam na transfermarktu Ibrahimovic, htio sam vidjeti nesto za Zlatana kad izbaci 4 i medju njima ovaj gore...ima 17 godina, a odigro je dosta utakmica za svoj tim...
pa ako neko nesto zna o njemu...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.