De postavi slike kako napreduju radovi ako imas. Po ovim slikamma ni kran nije montiran nakon dva mjeseca. Ovo bi mogla bit jos jedna politicka flopa i pranje para.svrakino1921 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 14:22Pogledajte u kakvom stanju stadion Grbavica dočekuje sarajevski derbi
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Hrammm1921
- Kontakt:
Jel moguce da se tjese da nam je baza navijaca nesto skromnija?
Hahahahahahahhaha a idi u pm
Kaee ne moze stadion rasprodat, 1 clan 1 karta, to sto je par njih uzelo 50 karti , ne znaci da je svako mogao, al sta ces ..
Tjesi se uhljupe maleni
Hahahahahahahhaha a idi u pm
Kaee ne moze stadion rasprodat, 1 clan 1 karta, to sto je par njih uzelo 50 karti , ne znaci da je svako mogao, al sta ces ..
Tjesi se uhljupe maleni
- svrakino1921
- Kontakt:

Željezničar ugostio veliki Newcastle na Koševu
Pobjedom protiv Lillestroma Željo je prošao u 3.pretkolo lige prvaka gdje su ga od grupne faze Lige prvaka dijelile samo dvije utakmice. Engleski Newcastle United, sa Alanom Shearerom je došao u Sarajevo.
Ne postoje riječi kojima se može opisati kakva je atmosfera vladala u Sarajevu tada. Na kraju je stadion bio popunjen do posljednjeg mjesta, došlo je preko 38.000 gledalaca, među njima i oko 200 engleskih navijača. Barem još 10.000 je ostalo van kapija stadiona čije su tribine bile premalene da prime sve koji su željeli pogledati najveću Željinu utakmicu u posljednjih 15-tak godina. Po prvi put poslije rata, jedan bh. klub imao je šansu da izbori grupnu fazu Lige prvaka. Ali protiv Newcastlea je to bila skoro pa nemoguća misija. Ne može se nikako reći da su Englezi nadigrali Želju. Čak šta više, Željo se cijelu utakmicu nosio sa Englezima ali na kraju je morao priznati poraz. Jedini gol na utakmici je postigao Kieron Dyer. To je prvi i jedini put da jedan fudbalski klub napuni najveći bh. stadion. Ovaj rezultat je, jasno, bio više nego dobar za Engleze koji su u revanšu pred svojim navijačima bez ikakvih problema slavili sa 4-0 protiv Željezničara. Želji je ostala utjeha da, i nakon ispadanja iz Lige prvaka, svoj evropski put nastavlja u Kup-u UEFA gdje je čekala španska Malaga.
Oni nama o posjeti
Mi jedini rasprodali Olympia stadion AFH - Koševo
Svašta
- jurisicduska
- Kontakt:
Nisi ti skontao to najbolje.Hrammm1921 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 14:29Jel moguce da se tjese da nam je baza navijaca nesto skromnija?
Hahahahahahahhaha a idi u pm![]()
Tjesi se uhljupe maleni
Mi hocemo reci da imate fiktivan broj clanova.
Objektivno je to negdje 5-6 hiljada. Ovo ostalo su duple , kompleksaske, cuke, mace, nas kapiten i tako to.
To hocemo reci.
E sad jer maci i cuki i mrtvim ljudima ne treba karta , prodate 5000 karata. Kontas ?
Jeste ja imam kompleks ali ti se grupa mora dobro skupiti i doći pored sebilja da baci sliku i to u sitne sateKONTRASVIH je napisao/la: ↑27 sep 2025, 13:35I opet dolazimo do toga da ovaj nesretnik iz Butmira i ovaj iz Hotonja prica o centru i starom gradu i gdje koga ima. Kakav kompleks, pa kako vam vise ne dosadi lagati svako malo?!![]()
Ti ne znaš gdje si više šupalj, misliš da ćeš nekog uvrijedit na osnovu mjesta stanovanja glupko.
Kladim se da je tvoje Ćiro dovukao nekad neke godine, tipa Foča, Prača, Ustiprača, jer obično takvi hoće da su najveće sarajlije.
Moj klub kad slavi titulu, slavi je u Titovoj, tvoj klub skromno u krugu stadiona.
MNON
- Hrammm1921
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑27 sep 2025, 14:32Nisi ti skontao to najbolje.Hrammm1921 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 14:29Jel moguce da se tjese da nam je baza navijaca nesto skromnija?
Tjesi se uhljupe maleni
Objektivno je to negdje 5-6 hiljada. Ovo ostalo su duple , kompleksaske, cuke, mace, nas kapiten i tako to.
To hocemo reci.
E sad jer maci i cuki i mrtvim ljudima ne treba karta , prodate 5000 karata. Kontas ?
Bolan o cemu pricas ? Ostalo sjevera 1000 ulaznica, to je vec danas rasprodato
1 clan 1 ulaznica
Nebitno je, evo imate vise navijaca , Sarajevo je u bordo boji i gotovo
Nas realno nema toliko
Zadnja izmjena: Hrammm1921, dana/u 27 sep 2025, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
ne sjećaju se ni oni gdje su i kad zadnju slaviliNoke995 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 14:35Jeste ja imam kompleks ali ti se grupa mora dobro skupiti i doći pored sebilja da baci sliku i to u sitne sateKONTRASVIH je napisao/la: ↑27 sep 2025, 13:35I opet dolazimo do toga da ovaj nesretnik iz Butmira i ovaj iz Hotonja prica o centru i starom gradu i gdje koga ima. Kakav kompleks, pa kako vam vise ne dosadi lagati svako malo?!![]()
![]()
Ti ne znaš gdje si više šupalj, misliš da ćeš nekog uvrijedit na osnovu mjesta stanovanja glupko.
Kladim se da je tvoje Ćiro dovukao nekad neke godine, tipa Foča, Prača, Ustiprača, jer obično takvi hoće da su najveće sarajlije.
Moj klub kad slavi titulu, slavi je u Titovoj, tvoj klub skromno u krugu stadiona.
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Koliko je bilo gledalaca na utakmciama Sarajevo-Man Utd i Sarajevo -Hambrug, kad vec postavljas utakmice iz daleke proslosti?svrakino1921 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 14:32
Pobjedom protiv Lillestroma Željo je prošao u 3.pretkolo lige prvaka gdje su ga od grupne faze Lige prvaka dijelile samo dvije utakmice. Engleski Newcastle United, sa Alanom Shearerom je došao u Sarajevo.
Ne postoje riječi kojima se može opisati kakva je atmosfera vladala u Sarajevu tada. Na kraju je stadion bio popunjen do posljednjeg mjesta, došlo je preko 38.000 gledalaca, među njima i oko 200 engleskih navijača. Barem još 10.000 je ostalo van kapija stadiona čije su tribine bile premalene da prime sve koji su željeli pogledati najveću Željinu utakmicu u posljednjih 15-tak godina. Po prvi put poslije rata, jedan bh. klub imao je šansu da izbori grupnu fazu Lige prvaka. Ali protiv Newcastlea je to bila skoro pa nemoguća misija. Ne može se nikako reći da su Englezi nadigrali Želju. Čak šta više, Željo se cijelu utakmicu nosio sa Englezima ali na kraju je morao priznati poraz. Jedini gol na utakmici je postigao Kieron Dyer. To je prvi i jedini put da jedan fudbalski klub napuni najveći bh. stadion. Ovaj rezultat je, jasno, bio više nego dobar za Engleze koji su u revanšu pred svojim navijačima bez ikakvih problema slavili sa 4-0 protiv Željezničara. Želji je ostala utjeha da, i nakon ispadanja iz Lige prvaka, svoj evropski put nastavlja u Kup-u UEFA gdje je čekala španska Malaga.
Oni nama o posjeti
Svašta
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Noke995 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 14:35Jeste ja imam kompleks ali ti se grupa mora dobro skupiti i doći pored sebilja da baci sliku i to u sitne sateKONTRASVIH je napisao/la: ↑27 sep 2025, 13:35I opet dolazimo do toga da ovaj nesretnik iz Butmira i ovaj iz Hotonja prica o centru i starom gradu i gdje koga ima. Kakav kompleks, pa kako vam vise ne dosadi lagati svako malo?!![]()
![]()
O ovome pricam. Najglasniji im provincijalci.
Pa mi smo prvi i slavili u titovoj nesretnice, ti i tvoji tad niste ni znali gdje je to. Bukvalno vas ovdje od 10, 8 dosljaka i uvijek isti non stop na ovu temu pricaju i lazu. Ja sam tu samo da vas argumentovano popisam i to je to
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ljubomora je strasna stvar krenes uvidjati pocinjes umisljati stvari . Ja mogu reci da su vama mrtvi isto clanovi . Imate bar kako vi kazete 7500 clanova. Ove sezone ste najvise imali gledaoca protiv veleza pisalo je 5500 gledaoca ali je bilo navijaca veleza 500 . A inace prosjek je oko 3500 gledaoca vam ove sezone . Gdje su vam to clanovi . Mi imamo 11777 clanova i prosjek gledanosti 9900 po utakmici . Znaci razlika izmedju vasih clanova i prosjeka je 4000 hiljade a kod nas manje od 2000 . Gdje su ti navijaci to mene zanima . Znaci matematika na nivou 5 osnovne vama unisti sve argumente .jurisicduska je napisao/la: ↑27 sep 2025, 14:32Nisi ti skontao to najbolje.Hrammm1921 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 14:29Jel moguce da se tjese da nam je baza navijaca nesto skromnija?
Tjesi se uhljupe maleni
To hocemo reci.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
26.12.2025 Dan kad sam ja ispao upravu a ostali budale.
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
26.12.2025 Dan kad sam ja ispao upravu a ostali budale.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Svrakino ta slika je photoshop, nema nas 10.000 max, samo na derbiju toliko, ostale tekme 3.000 nekad zna otic na 3500
nikad ne bi mogli 20-25k napunit
To samo moze bordo div

nikad ne bi mogli 20-25k napunit
To samo moze bordo div
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Pact1921 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 14:42Gdje su vam to clanovi . Mi imamo 11777 clanova i prosjek gledanosti 9900 po utakmici . Znaci razlika izmedju vasih clanova i prosjeka je 4000 hiljade a kod nas manje od 2000 . Gdje su ti navijaci to mene zanima . Znaci matematika na nivou 5 osnovne vama unisti sve argumente .
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
jel ovo pitari pjevaju Zeljine navijacke pjesme i bacaju petarde kroz ferhadiju? kontam, ne smiju manijaci tu doci, pa mi nije jasno o kojoj grupi se radi
Da ponovimo gradivo oko brojki i prosjeka:Pact1921 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 14:42Mi imamo 11777 clanova i prosjek gledanosti 9900 po utakmici . Znaci razlika izmedju vasih clanova i prosjeka je 4000 hiljade a kod nas manje od 2000 . Gdje su ti navijaci to mene zanima . Znaci matematika na nivou 5 osnovne vama unisti sve argumente .jurisicduska je napisao/la: ↑27 sep 2025, 14:32Nisi ti skontao to najbolje.Hrammm1921 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 14:29Jel moguce da se tjese da nam je baza navijaca nesto skromnija?
Tjesi se uhljupe maleni
To hocemo reci.
Kapacitet stadiona cca 10 000, a u zapisniku:
WWIN liga BiH 25/26
FK ŽELJEZNIČAR - FK BORAC (0 : 2) 3 : 2
Datum: 15.09.2025 21:00
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 11300
Sudija: Halkić Haris (Sanski Most)
A1: Macić Amer (Mostar) | A2: Demir Mirza (Kakanj)
Delegat: Bodiroga Velibor (Trebinje)
Posmatrač suđenja: Arnautović Midhat (Tuzla)
Imaju bolju posjetu ove godine, al opet se služe navučenim brojkama jer ne mogu bez svoje mitomanije.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!
- Hrammm1921
- Kontakt:
Cuj gdje su, odmori su davno gotovi, dijasporci otisli da peru gyze SvabijiKONTRASVIH je napisao/la: ↑27 sep 2025, 14:45Pact1921 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 14:42Gdje su vam to clanovi . Mi imamo 11777 clanova i prosjek gledanosti 9900 po utakmici . Znaci razlika izmedju vasih clanova i prosjeka je 4000 hiljade a kod nas manje od 2000 . Gdje su ti navijaci to mene zanima . Znaci matematika na nivou 5 osnovne vama unisti sve argumente .![]()
Zadnja izmjena: Hrammm1921, dana/u 27 sep 2025, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
Moraš pravit razliku kad je stadion bio bez stolica i sad kad ima stoliceEvander je napisao/la: ↑27 sep 2025, 14:40Koliko je bilo gledalaca na utakmciama Sarajevo-Man Utd i Sarajevo -Hambrug, kad vec postavljas utakmice iz daleke proslosti?svrakino1921 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 14:32
Oni nama o posjeti
Svašta
Razumiješ

Provincijalca nikako ne određuje mjesto stanovanja, nego isključivo mentalni sklop, ti si živi primjer.KONTRASVIH je napisao/la: ↑27 sep 2025, 14:42Noke995 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 14:35Jeste ja imam kompleks ali ti se grupa mora dobro skupiti i doći pored sebilja da baci sliku i to u sitne sateKONTRASVIH je napisao/la: ↑27 sep 2025, 13:35I opet dolazimo do toga da ovaj nesretnik iz Butmira i ovaj iz Hotonja prica o centru i starom gradu i gdje koga ima. Kakav kompleks, pa kako vam vise ne dosadi lagati svako malo?!![]()
![]()
O ovome pricam. Najglasniji im provincijalci.
Pa mi smo prvi i slavili u titovoj nesretnice, ti i tvoji tad niste ni znali gdje je to. Bukvalno vas ovdje od 10, 8 dosljaka i uvijek isti non stop na ovu temu pricaju i lazu. Ja sam tu samo da vas argumentovano popisam i to je to![]()
Gdje ste slavili titule u eri osima, pusti se te priče kad je raja skupa na tekme išla...
MNON
- WeekendOffender
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 14:46Moraš pravit razliku kad je stadion bio bez stolica i sad kad ima stoliceEvander je napisao/la: ↑27 sep 2025, 14:40Koliko je bilo gledalaca na utakmciama Sarajevo-Man Utd i Sarajevo -Hambrug, kad vec postavljas utakmice iz daleke proslosti?svrakino1921 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 14:32
Oni nama o posjeti
Svašta
Razumiješ
![]()
Moj Svrakino ta druga slika je za njih i dan danas kulturno uzdizanje
Curva Sud
Desetaru molim te da urgiraš da se ove blatnjave rupe ispred gola saniraju zamjenom busjena i da ocrtate teren. Nemojte štediti kantu farbe. Ovo je sramota. Popricaj sa Dinom Čekićem.svrakino1921 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 14:22Pogledajte u kakvom stanju stadion Grbavica dočekuje sarajevski derbi
![]()
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA